Ima li nešto da nema? Pitam zbog druga...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
@Dimitrise,
vidim da si "uradio" psihološki profil Dr Mujovića i u roku od jednog, najviše dva minuta postavio ga u okviru dvije teme!? Jesi li toliko opčinjen likom i djelom Saše Mujovića ili si zadovoljan svojim uratkom poželio da isti nikome ne promakne. Naravno, moguće je i da si greškom postavio post na više mjesta, to bi najbolje bilo.
Niti jedno, niti drugo - obje teme su veceras vezane za lokalne izbore.
Ne interesuje me politika iskreno toliko. Secirao bih ovog čovjeka i da je u bilo kojoj drugoj
partiji ,..koaliciji itd.
On je nažalost na poziciji Ministra, samo zato što kod nas ne postoji psihijatrijska provjera
za rad u državnoj upravi.
Radim u državnoj upravi i svega sam se nagledao,...ali ovakvog slučaja se odavno dešavalo nije.
Stvarno bi trebao da je na ozbiljnom liječenju i promatranju .
Mislim iskreno- žali Bože jer je visoko inteligentan i kažu da zna odlično to što je predavao.
Takodje ga ni studenti nisu "mirisali "
Ove 2 stvari provjereno znam ; U DPS nije mogao da prodje jedino i samo zbog karaktera svoje ličnosti,
a Milutin Djukanovic ,kad mu ga pomenu. kaže " Ma pusti Mujketa, to je šizika "
Zaista bi trebao da se liječi i dovodi u red,a ne da mlati po televizijama ,mitinzima
i tako raspiruje šizoidnu megalomaniju koju nosu u sebi o svom liku i djelu.
Kao dokaz koliko ga kolege vole jeste da niko od ozbiljnih i cijenjenih ljudi iz struke nije htio da radi
sa njim na poziciji državnih sekretara .
Pa je zato za poziciju državnog skeretara za energetiku uzeo svoju studentkinju od 29 ljeta i isto toliko grama poslovnog iskustva
a za poziciju državnog sekretara drugog su mu doveli nekog fićfirića iz Pljevalja isto od tridesetak ljeta .
Niko ozbiljan i od ugleda ne želi ništa da radi sa njim,...jer prosto čovjek je nepodnošljiv.
Ne treba neko ko nije sasvim " svoj " da bude grdonačelnik- to je poenta.
Treba mu dodijeliti stalnu pratnju i minimalan spektar obaveza
Last edited by Dimitris; 26-09-24 at 23:54.
Da negdje nekad,nekim spletom okolnosti,moram da provedem puna 24h sa ovim Mujovicem,a ni Rakčević mu nije daleko...svaki minut bi mi bio ne godina,no decenija!
...
Ne odgledah, kasnije ću reprizu ali čujem jutros da je Rakčević demolirao Mujovića, da je to highlight emisije...
Nikad više antitalenata za politiku na jednom mjestu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Mujovic je odlican profesor. Bilo je uzivanje slusati njegova predavanja jer se bas trudio da objasni. Ali zato je trazio paznju studenata i tisinu na casu sto je po nekad bilo problematicno i onda je bio malo ljut i znao je da podvikne. Bez obzira na to ostao mi je u finom sjecanju.
Drugim riječima, čovjek je genije.
Treba mu hemija da bi sputao višak energije
Provaljen u DPS-u(dakle,nisu htjeli s njim) koji skoro u većini koristi hemiju ne bi li se "podigli",što opet proizvodi pojačano znojenje.
Milutin Đukanović ne može da radi s njim.
Ti sve to znaš jer radiš u državnoj upravi.
....
Periću,ozbiljno ti je ugrožen glas od mene.U sami smiraj predizborne šutnje Dimitris mi prezentuje za mene idealnog(čitaj za DPS i Milutina Đ. nemogućeg) političara.
Eto,ako ima ko još nešto ovakvo o psihopati Mujoviću nek piše do nedelje,da bi moj glas ipak prevagnuo za njega a ne za Perića.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Može bit da je odličan profesor i da je duša od čoeka, dosad se kao političar pokazao nesposobnim.
Kakav je Mujović među ove kandidate, kao poletarac![]()
Sad prebačih da gledam (premotah) pazi novaka adzića je li moguće ovo?![]()
Novak Adžić - kao pod anestezijom.
Gledajući ove kandidate,msm da je najpoštenije ne izać na izbore...
Tek sad uhvatih da odgledam završnu debatu. Rakčević najbolji, Mujovića je totalno diskreditovao, ali bukvalno mislim da su Mujović + Velje Brdo dva ozbiljna pucnja u koljeno PES-a. Mujovića ne bih komentarisao, ubjedljivo najgori od svih 5 kandidata, završna riječ je tek jedna ozbiljna blamaža ali dobro, već ste sve rekli da ne ponavljam.
Što se Rakčevića tiče momak je realno najbliži mjestu gradonačelnika, pričam hipotetički iz nekog svog ugla. Em koliko znam nema mrlja, potkovan je u mnogo oblasti koje možda i ne bi bile u njegovoj nadležnosti i što je najvažnije čini mi se da mu je stalo, da bi stvarno bio dobar gradonačelnik. Plus dodatni mu je ako je stvarno udario k striku kao što se priča. Ali, nažalost uvjek ima ALI, sa svojih par odbornika sam mišljenja da bi bio jedna obična marioneta + Dritan Abazović tako da URU dva puta nema šanse da glasam, tj. da se za*****.Onu "fool me once..." svi znamo...
Krenuh da pišem o svima pojedinačno ali se smorih nešto, uglavnom svi su mi bili ok, čak i pristojna JBB, svi sem Mujovića koji je bio blago rečeno katastrofalan.
Last edited by BiTrAtE; 28-09-24 at 20:15.
I Migo je bio katastrofalan u debati pa je uzeo vise glasova sam nego svi ostali na gomilu.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ali zato ona druga iz Demokrsta kataklizma..
Što bi rekle žene, treba nam više žena u politici. Ja bih rekao da nam treba više ljudi.
Svaka treća tekovinw 30.avgusta.
Ovo se gledat ne može.
A osvježivači se srozali da se samo 30.avgust pominje.
#samodasenevratidps
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Kravataši su jedino i sposobni da bjesomučno nariču: "volja naaroodaa".
Moraju se poštovati tekovine 21. maja!
(:
Love, peace and respect.
Od tekovina 30. avgusta jedino je ostao trajekt. Koji je u međuvremenu remontovan. Ima tu malo simbolike.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Love, peace and respect.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks