Zar se ne plaćaju svi nedostajući kvadrati? Tipa ako je +-1 kvadrat, nikome ništa, a ako je preko definisanog limita onda se plaća sve. Na 2.5 manje kvadrata treba da se plati 2.5 kvadrata, a ne 1.5. Isto kao pdv na poštanske pošiljke iz inostranstva - ako je iznos ispod 75 eura ne plaća se pdv, a ako je preko 75 eura plaća se pdv na punu cijenu pošiljke, a ne samo na onaj dio preko 75 eura.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zavisi kako je ugovorom definisano.
Meni je u ugovor stojalo 82 m²
Al kad je premjeren stan pred knjiženje bilo je 83m²
Tako da sam trebao da doplatim još taj 1m² ali sam mu odbio zakašnjenje, tako da me ispao taj m² dzabe i još mu skinuo za kašnjenje.
Kips gradnja family residence vojislavljevica...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Je li ovo žica za veš?
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Jes al za susenje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Umanjuje li se što račun za struju na konto manjih troškova prenosa kad je dalekovod tu ispred zgrade?
Meni više liči na krst sa direktnom, žičanom vezom sa bogom. Nek mi wifi oprosti.
A kakav je ovaj Nivel kompleks kod Multicoma?2000e kvadrat za kes,2200 na rate,rekose
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Da sumiramo:
-Krivi zidovi.
-Krivi podovi (na talase/imaju pad).
-Viri armatura na ulazima od stanova.
-Vodovodne instalacije kao da su sklepane na brzinu.
-Rupe iza plocica (nedovoljno lijepka za keramiku??).
-Bravarija - Sestokomorni Rehau - zar isti nemaju po tri dihtunga, a ne samo jedan?
Za 800-900 EUR/m2 mozda, i da coek racuna jedno 300 EUR/m2 da renovira/ispravlja sve nedostatke.
Skoro sam bila na Zlatibor, horro sto se readi. Budva.
Ovo mi se cini OK cijena za danasnje ne/prilike
https://www.facebook.com/share/r/9F6...ibextid=UalRPS
Skoro je prijatelj pazario u Budvu stan 130m² za 170k
Sa sve pogledom, ali ne na more nego na budućnost...
Dobra cijena ali ipak ovo "proces legalizacije" bi me odbio. Ali stan na primorjke je vazda dobra investicija
Kao i svakog normalnog.
Ovakvih koji su u "procesu legalizacije" ima koliko hoces u Novom (za nice cijene od trzisne - potpuno jasno zasto). Dovoljno je reci da su neki koji su oglasavani kao u "procesu legalizacije, ocekuje se rijesenje do kraja godine" vec 3-4 godine po oglasima u tom istom procesu.
Nije mi jasno ko to moze da kupi osim nekoga ko je naivan ili nekoga ko ima veze i vezice u opstini pa zna tacno kada ce se rijesiti, kako i po kojoj cijeni.
Last edited by beatnological; 03-10-24 at 20:35.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks