Kad ukinu ove kese svaki dan cu po jedan ceger kupovat
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Kad ukinu ove kese svaki dan cu po jedan ceger kupovat
kad krenu cegeri, trend ce nam biti brendirani
nothing comes from violence and nothing ever could
@NetworkMaster jel Kopito Petrovića blizu tebe?Prvi put bijah ođe.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Odlicna lokacijajel to na rakiju nedje
Kod vinara jednog.
Odlična lokacija temperatura ka u Nikšić.Nisam imala pojma za ovo mjesto veli i da je ljeti noću ledno vrv zbog mikrokokaliteta.
Rijeka je čudo.
Kako mi je nesto napeto u glavi/vratu cijeli dan danas i cini mi se da mogu puknuti da bi odmah prestalo ali ne mogu da krcnem sam sebi.
@Dzonny Probaj picu
Nиjesaм zнa da иmajу hрanу?? Ne вiђeh дo saд nиkog дa ije, сem ako иm нe doнose oдnekлe, nпr иz Koрza?
aхahaхa nиjesмo bиlи naпolje, нo kod пroзora, пa naс uбi oнo bљešтavиlo oд vaљda Kиdсleнda
Ima na sprat, valjda je upaljena pec
@Blue, to je stara lokacija, sad su nize prekoputa cetvorke
Imaju hostel,piće a hranu mislim da nemaju.Ja ionako ne volim da jedem vani a nešto sve manje i druge koje ne znam da gledam u tom ritualu.![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Voleo sam u sapcu kraaaj saveeee
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Odbijao sam godinama kupovati skuplje materijalne stvari, da bih kupio ono iskustvo koje ce mi nahraniti dusu i ono sto ja stvarno ocu, a ne ono sto nam se servira da treba da zelimo.
I jos malo krece akcija ostvarenja jos jednog sna
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Putovanje,hmm.Da mislim da naslućujem dobro..u putovanja i nova iskustva u drugim zemljama je najbolje "ulagati".
Stranci uopšte nisu opterećeni ka mi materijalnim ali zato putovanjima..osim što ima mnogo groznih turista.Ono dođe kod tornja u Pizi i vidiš prizor od namještanja za idiotski selfie ka ispravljaju toranj.
Evo Hese je to opisao savršeno ne bih da idem preko majstora,iliti na japanskom takumija:
O tome kako bi moderan čovek trebalo da putuje postoji mnogo knjiga i knjižica, ali koliko ja znam, nema nijedne dobre. Kada neko kreće na putovanje trebalo bi, konačno, da zna šta radi i zašto to radi. Današnji varošanin to ne zna. On putuje zato što je leto u gradu suviše vrelo. On putuje zato što se nada da će promenom vazduha, gledanjem druge okoline i ljudi da se odmori od umornog rada. On putuje u planine jer ga s nejasnom željom muči nerazumljiva čežnja za prirodom, za zemljom i rastinjem; on putuje u Rim jer to spada u obrazovanje. Ali uglavnom putuje zato što putuju njegovi rođaci i komšije, zato što posle može o tome da priča i da se s tim razmeće, zato što je to moda i zato što se posle toga kod kuće opet oseća tako lepo i prijatno.
::::::::
Dosta o tome. Hteo sam da govorim o lepoti putovanja, a ne o nerazboritosti većine putnika.
Poezija putovanja nije u odmoru od svakodnevnice, rada i ljutnje, nije u slučajnim susretima sa drugim ljudima i u posmatranju drugih slika. Ona se ne nalazi ni u zadovoljavanju radoznalosti. Ona je u doživljavanju, što znači u obogaćivanju, u organskom primanju novostečenog, u povećanju našeg razumevanja jedinstva u raznovrsnosti, velikog tkanja zemlje i čovečanstva, u ponovnom pronalaženju starih istina i zakona pod sasvim novim okolnostima.
P.S. malo sam preletjela tvoja putovanja na temu a sad se spremaš za jedno veliko zato sam napisala da naslućujem želim ti sve ovo što Hese napisa.
Last edited by Bluemoon; 25-09-24 at 14:01.
Miserable people try to think their way out of problems that can only be solved with action.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ko te ljuubi ovih daaana...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako da te ljubiim poslee njeee..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako cu sjutra da se opjanim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks