Imam više dilema ;
Kako sad Velje Brdo stambeni projekat kad je država prošle godine raspisala tender za solarnu elektranu Velje Brdo
Kako sad taj projekat kad je ista solarna elektrana ušla u državni prostorni plan koji je usvojen .
Dakle tamo u prostornom planu je solarna elektrana.
E , sad pošto sam bio u nekoj komisiji gore, meni je jasno da tamo nema ništa ni od solarne elektrane niti od bilo kakvog naselja
Yašto?
Pa prosto - to je mejsto sa otprilike najačim udarima vjetra u cijeloj zemlji . Olujni do ponekad orkanski vjetrovi duvaju tamo .
To naselje bi se zvalo - ORKANSKI VISOVI !!!
Dakle još jednom Lažojko !!!
Dalje, drugi i bogme veči problem je njihov kandidat za gradonačelnika , gospodin Mujović, koji bi u normalnoj
državi bio na liječenju u nekoj mentalnoj instituciji. Neurotičan i šizofren,...ali eto ovdje može biti i ministar
i ne daj bože gradonačelnik, jer prosto - ovdje državni funkcioneri ne idu na psiho testove.
Čovjeka poznajem lično nažalost ,..pa znam o čemu pričam.
Za budućnost Podgorice su ogrezli u partitokratiji , i oni su vec kad su sastvaljali kolaiciju poidijelili nekih 40 pozicija
gradskih ( info iz prve ruke ),..i zato ih boli jako Perićeva priića.
Nadam se da će konačno neki normalni ući u gradski parlament ,..Poput Perića.
Pozitivno iznenadjenje izbora vidim u Pokretu naprijed sa Kadićem na čelu , jer je dosta tu kvaitetnih ljudi oko njega.
U svakom slučaju ja se zalkažem da se rasformira sistem , izvede revolucija i pohapse svi političari i uvede diktatura na
nekih 10 gdina dok malo dodjemo svijesti.
Ogrezli smo u korupciji ,namještenim radnim mjestima,..funkcijama dobijenim po partijskoj liniji...

))) blokiran put i djeca crtaju ....
Reply With Quote

Bookmarks