A dje, prošle godine neka velika, stara bila. Nijesu ta zamrzivača gledala.
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
A standardna prica na rate i jeftinije meso skoro 2 eura po kg...
A i ove tehnologije brzog zamrzavanja su cudo , zakolju u januar prodaju u oktobar ... a meso ka da ga je juce zakla
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A dje, prošle godine neka velika, stara bila. Nijesu ta zamrzivača gledala.
Bijah u Čačak za vikend, nakon duže vremena u Srbiji, i mogu vam reći da sma baš iznendjena visokim cijenama. Nekad je bilo, posebno ti manji gradovi, da se tamo baš jeftino ttrguje. Čak su srpski proizvodi jeftiniji kod nas nego kod njih. Maxi, DIS....Rijetko sam što vidjela da je jeftinije. Lidl smo bili na Zlatibor, moguće da nije neki asortiman jer nije ipak velći grad ali Hrvatski Lidl je jeftiniji i mnoooogo bolji izbor. Oni imaju svoj brend Okusi zavičaja, koji je odličan i povoljan. Cijene po lokalima kao kod nas. Kad kažem kod nas više mislim na Pg jer je primorje nagrdjeno.
Naš Diskont nema plazmu, vidjela sma je juče u Aromu idem sad da kupim sve što ima. Prokletnici digli cijenu haha. Bosna i Srbija više plazme nemaju, čula sam da je bio neki požar u junu pa ko voli....
Nisam to znao za plazmu, vidjeh je u Aromu prekjuče. Moram se natovarit onda jer meni djeca to metu, mljevenu isto, rijetko dan da nam prodje bez plazme.
Taj secerni keks zaobilazim u sirokom krugu, a naplacuju ga 2e, kada je od zlata.
Zive od stare slave.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nisam ga jeo dobrih 15+ godina.
Ovo mi je apsolutni hit.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo najnoviji clanak koji potvrdjuje dosta toga sto sam odje govorio.
Stvarno me zivo intersuje koji trgovacki lanci su pravili navedene malverzacije...
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...itirane-cijene
Prije nekih 10-ak dana je ova kafa placena u Sarajevo (Bingo) nesto oko 14KM. Standardna cijena, bez akcije.
Jutros gledam i ne mogu da se nacudim, kod nas 14,20€ (Idea).
Nemoj da te ništa čudi kad je u pitanju idea (franca).
Ja sam kilo junećeg buta u Voli platio oko 10evra a u Ideu 14 eura, par dana razlike. I u drugim artiklima koje kupujem je razlika povelika.
Otvara se HDL u Green level. Ne znam je li to vec poznata informacija ali kapiram da ce tamo znaciti, u onom kvartu fali veci market.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Značiće odlično z aonu zakrčenu Baku ulicu kroz koju i sad parkiraju na 4 žmigavca pa se stvaraju kolone. Ništa se kod nas planski ne radi, baš ništa. Samo svoje da završim pa ostalo nema veze. Ne vidim dje bi mogao da bude parking za HDL i za cijelu onu novu veliku zgradu, kolaps. A tek kad dodje treća. Osim ako HDL nekupi garaže.
Nema šansi toliko garaže da kupe, da bude dovoljno za supermarket. Možda uzmu neki plac pored za parking.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Jedino parking od univerziteta da uzmu, drugo nemaju dje . A možeš misliti lakovic ispod zgrade , svaki dan kamioni , isporuka, ludnica
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Problem parkinga je opste poznat kod nas.
Ali da zanemarimo sad opsti problem i pomenemo parking samih prodavnica koji bi trebao jos striktnije da se regulise a ne regulise se nikako.
Postoji toliko prodavnica koje nemaju nikakav parking ili se "prikljuce" na vec postojeci pa racunaju (ili plate nadlezne da tako racunaju) da je taj parking i njihov.
Evo juce prodjoh pored TehnoPlus-a u Kotoru (malo prije autobuske) i ja mislim da tu nema jednog jedinog parking mjesta recimo. Kako je neko njima dozvolio da tu naprave prodavnicu (ako se ne varam to je adaptacija prostora koji je bio nesto drugo, ne sjecam se) to je bas neko pitanje za nadlezne i za ozbiljno odgovaranje. A ovakvih primjera ima koliko ocete.
Sve se zivo radi "na divlje", cak i kad je "sve po zakonu".
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Limitirane cijene
![]()
Kasno vidjeh za edit da nije isti proizvod na zadnjoj slici. 4.5 eura je Risotto Scotti u HDL-u.
Plazma plazma plazma plazma plazma plazma.
Rekoh što vam je ljudi što ste zaplazmali?
Kaže drug oli sa mnom sjutra za BG da mi praviš društvo nakupila mi je žena zaliha Plazmi da imam neko vrijeme inače u BG je više kao malo dje ima... (nema)
Drugarica ide sa djecom u petak da prošeta u Srbiju a najvise zbog plazme...
Nisam znao da je u jun izgorela fabrika.
U Srbiju je nema niđe, e kako ovo pade SL-u tj Beviti haha, dok jednom ne mrkne drugome ne sviće![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks