Kupite TuPsona 1.6 benzin, 180ks...10L sto pominjete je smijesnoujutro kaf je guzva i oko 16h, sa klimom, ispod 13L trika nema da se spusti potrosnja. Vikendom moze 10L stvarno, al radnim danom, no no
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
[QUOTE=Laz;6092999]@EKV brat vozi sesticu 1.6tdi 77kw, ne uspijeva da dosipa u njega...taj auto trosi 10l kroz grad ravno...Sta se desava ne znamo, dizne su ispitane, turbo je dobar, dpf je uklonjen i ugasen...Auto trosi kao 3.0
Sest godina imam isto takvo auto, i bas mi malo trosi, kakvih crnih 10 litara.
Nikad ne koristim klimu, ali sumljam da to puno utice, start-stop uglavom gasim.
Kupite TuPsona 1.6 benzin, 180ks...10L sto pominjete je smijesnoujutro kaf je guzva i oko 16h, sa klimom, ispod 13L trika nema da se spusti potrosnja. Vikendom moze 10L stvarno, al radnim danom, no no
Odrzavam jednog, 2018, 1.6 benzin, 12 prosjek i mrtav kao majka majkla djeksona.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovaj nije mrtav, naprotiv..extra je. Novi model 2022. Al da trosi...dere. Na otvorenom je oko 7L.
Meni gradske sa ss moze ispod 10l (8,5-9) a bez njega obicno to bude 11-12-13 moze i više (kad je u leru pokazuje 25+ l da je potrošnja dok na neka auta pokazuje 0)
Ali ga sa ss ne vozim (od 100k km možda 5k je radio ss)![]()
Tamo delako...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Koliko li će im bit od utorka cijena?
jel ima efekta inace ova cijena? sipate li kad vidite ovo 5c nize?
racunam na prosjecan rezervar se ne ustedi ni 3€...
Sad pitah ovog sa Kika petrol veli da je Ina gorivo... mada moze biti cistijerna inina a gorivo ko zna okle...
Grdna lokacija zato mora spustat cijenu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Desio se neki problem pri pretakanju goriva na Ina pumpu tako da svi koji su dosli da uspu benzin dobili su dobar dio vode u rezervoar. Covjek koji je nasuo kaze da je Ina priznala gresku i da im se vec 100 vlasnika auta javilo, rekli su da je njihova greska u pretakanju jer nisu ispostovane neke procedure. Nazalost ne znam tacno na koju Inu se ovo desilo ali eto da znate odje pa preskocite Inu i benzin makar kraci period. Podgorica je u pitanju.
Last edited by LUKA!; 23-09-24 at 12:15.
But if you never try, you'll never know..
Ja ne sipam na INU od kad se otvorila ona preko puta stadiona Zabjelo.
Svi mi je bilo jasno na INU kad su imali 100 oktana i posle nidje vise 100 pa ni da ubace 98 samo 95 i kao 95 neki jači.
Vidi se da su tu nesto bili petljali pa mora da im je pukla neka kazna. 99%
Ja sam i ranije pisao ođe, da sam na dosta mjesta čitao da je Ina gorivo najgore u Hrvatskoj i da ih masovno zaobilaze.
Ja lično nikad problema nisam imao sa Ekonomy dizelom na Eko pumpama. Obično sipam kod Radoje Dakića ili na onu u Vojislavljevića.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Sve vrste goriva od ponoći će pojeftiniti, saopštilo je Ministarstvo rudarstva, nafte i gasa.
Eurosuper 95 i 98 pojeftiniće po dva centa i u naredne dvije sedmice koštaće 1,40 odnosno 1,44 eura po litru.
Lož ulje će biti jeftinije za tri centra i koštaće 1,26 eura po litru, dok će Eurodizel biti jeftiniji za tri centa i koštaće 1,30 eura po litru.
Naredni obračun će se obaviti 7. oktobra, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 8. oktobra
Zajebah za 1 cent al nije loše
Nova M ima drugačije informacije...
A kako moze da zna radnik koji toči ili onaj za kasom odakle je stiglo gorivo. Sve je to nagadjanje moze da bude a ne mora da znaci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dizel je za traktore.![]()
Struja za aparate za brijanje *****.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks