Ne znam pisah li vec al ko voli da spremi picu kuci, ubjedljivo najjaci sos tj. pelat je ovaj Mutti pizza sos. https://mutti-parma.com/us/products/pizza-sauce/
Ima ga u Voli jedino, mislim da je 2e cijena. Kolko se raspitah, dobar dio podgorickih picerija ga koristi al znaju da ga razblazuju sa vodom....
Ima li kod nas da se uzme BBQ sos Jack Daniels ?
Evo vec trecu bocu trosim i bas je dobar.
Mega market u Bd je imao, ja sam uzimao. Valjda ima i dalje
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Da, tzv. velika Mega je imala (možda imaju još uvijek), ova ,,moja" (ispod moje kuće) u Dubovici nikada nije imala (kada sam htio da kupim).
Sent from my Motorola 8400
Cijeli grad obidjoh, nadjoh samo 3 x 800gr mljevene plazme. Ako naleti dje ko neka javlja u poruci, hvala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vazda ti hvala !
Je li samo meni mljevena Bevita duplo bolja od Plazme?
#fakenews
Otvorila se nova aroma u Central Point, danas, sjutra i preksjutra je sve na 20% pa navalite![]()
A digli prvo za 40
nothing comes from violence and nothing ever could
A vjerovatno
A đe stat kolima kad oćeš onamo u trgovinu to je već pitanje
You'll Never Smoke Alone..
delete
Last edited by BiTrAtE; 24-09-24 at 15:40.
Uzeh da probam ćevape iz Kasumovića, nisam mogao čekat pravi roštilj pa ih isprigah na el. grill. Ne znam što bih rekao, zanimljivi jesu ali nekako nemam osjećaj da jedem ćevape no čisto neko mesoNiti mirišu ka klasični, ne znam kako bih to opisao i garantujem da bi ih 30-40 mogao pojesti kao od šale, ne osjećaju se u stomak.
Vjerovatno je druga priča na ćumur mada iz Šahovića sam prigao na ovaj grill i budu skoro kao na ćumur. Ukusni jesu samo ih moram još jednom i na ćumur probati.
![]()
Last edited by BiTrAtE; 24-09-24 at 15:41.
CeLapi kod Ljuljkovica i ende.
Pojedoh svih 16, ka da ništa jeo nisam a toliko ostavih svježih juče da probam, ostalo zamrznuh. Okrenuh par pilećih file-a posle ovoga inače bih gladan ostao sa pola kila tačno ćevapa.
Last edited by BiTrAtE; 24-09-24 at 16:05.
Izgleda da je istina što Džigi reče moraću i ja iz sekte kod Ljujkovića samo da vidim o čemu se radi.![]()
To i meni pade na pamet jer bjehu meki nenormalno, bez zuba se mogu jesti.![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks