Masni, dobro masni.
Gladna sam, nisam svoja.
Rekao bih samo sir istopljen
4,50€
Last edited by stefke; 20-09-24 at 13:44.
Masni, dobro masni.
Gladna sam, nisam svoja.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
dobro ti učinjelo! I ja ga volim baš, ali mislim da je majka supu kuvala danas i ne znam što još uz to.
Medium-rare biftek @ Akademija piva, prva liga.
![]()
Koliko repa?
Prema tome, šta da ti kažem?
24 eur
Zbilja, kad smo kod Akademije Piva, zna li ko đe se otvara ova nova u centru Podgorice, pošto su počele da iskaču reklame po instagramu da će biti uskoro, ali niđe ni datuma ni adrese?
između 5-og i 15-og oktobra, još se ne zna tačno, đe je bila "Vanila" (Buda Bar)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Otvara se akademija i u Tivat u Porto Montenegro između 15 i 22 oktobra, ova u centar ne vjerujem da će prije novembra.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Jes, The Marly pub @ Boka place. Nije baš Akademija, neće biti strogo njihova piva u ponudi mada ima preklapanja što se koncepta tiče![]()
Kako niko u CG ne otvori dosad Burito Madre, u BG ih ima na svaki ćošak.
Jer je burrito madre u BG ******? Tortilja casa je vrhunac u BG, stvarno kad bi otvorili odje ne bi izlazio odatle.
Pa dje Mamicka je bio takav neki tip restorana kao burito madre/tortilja casa, Texas ili Mexican nesto se slicno zvao pa se zatvorio...
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Za 1€ brutalica
https://www.instagram.com/pitara_aki...ZqdnNteDVreg==
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da se niko ne sjeti da kupi franšizu Čipotlea i Čik filea, to bi razbijalo kod nas ja mislim za razliku od mek donaldsa i ostalih bakrača
kod nas nijedna fransiza nije razbila
nothing comes from violence and nothing ever could
Dobro ti ucinjelo.
Citali forum momci neki iz donje gorice pa dosli jutros na gurmanske i sad maloprije opet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Pasha; 21-09-24 at 21:26.
Jedna baba tu bi rekla da stavljas drogu unutra.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks