Sjecam kako da ne, i sad kaze da mu je ovo 1.poraz
Vidjeh kao da oce da ide u dagestan da trenira, sto bi mu strasan potez bio jer ako misli da napada pojas opet morace da rva sa merabom i umarom.
Kako sam se presmijao na komentare odje https://youtube.com/shorts/rBEA8_hlD...swMPhoDr8A6FTv
E to jes, to bi mu dobar potez bio da jedno najmanje po godine tamo trenira, nego bi ga tamo oiali na nulu, ne bi mu dali sa onolikom kosom da rva
![]()
Odlgedah sad. Dobar video, i ima neto u toj tamo genetici njihovoj. Onda ivot na većoj nadmorskoj visini povećava broj crvenih krvnih zrnaca u krvi itd. sve to doprinosi ali mislim da je ovaj trener pomenuo najbitniju stvar za uspjeh ne samo u rvanju i drugim borilačkim sportovima, nego generalno u bilo čemu:
![]()
Slazem se
Dosta se tu moze zakljuciti i po ponasanju poznatih boraca koji poticu od tamo, nema nikakve bahatosti i tripovanja, skroman zivot se vodi sto god da bude i samo se unaprijedjuje trening.
Kako rece Khabib jednom prilikom, koliko god da imam para, dnevno mogu samo 1 hleb da pojedem. Rijetkost je naici na taj mentalni nivo.
Brutalan card, i to u Abu Dabi, sto znaci da cemo ga gledati u normalnom terminu![]()
Ja mislim da je i Konor jedne prilike pokazao klasu rekavši jednu veliku mudrost koja glasi "Koliko god imam para dnevno mogu samo 5 linija da pošmrkam (a da se ne predoziram)" xD
A baš me interesuje što će se izdešavati u ovom meču Holloway - Topuria, sigurno će bit standup klanica.
Last edited by Solid; 19-09-24 at 14:09.
Ja navijam za Max-a ali nisam potpuno ubijeđen da će da dobije jer ilija je isto odličan boxer.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Pa to sam htio i ja da napišem, u prve 2 runde prednost Iliji, u zadnje 3 Maxu. Klanica će sigurno to biti.
Auu, nastavlja se Šonova zabluda:
Neka nego ove sudije podplaćene sa onim 48-47 skorovima mu tu zabludu pojačavaju dajući mu lažnu potvrdu, on je sad ubijeđen da je dobio 3 runde, a dobio je samo petu i to jedva.
Guraju sudije danine ljubimce, ono je sramota i velika nepravda prema ljudima koji rizikuju zivote u oktagonu, a sean neka se pokrije usima, bukvalno nista nije napravio za 25min osim onaj 1 body shot. Zavrsio je Omali sampionsku pricu, pored meraba i umara on nema sto da trazi, osim ako ne ode u dagestan da zivi sledecih 10 godina a i tada je upitno![]()
Ili da pođe kod Alda, da vjeba onaj eksplozivni TD defense. Nije ova statistika bez razloga ovakva:
![]()
E ovo je mozda najbolja opcija za Seana, sto kazes ona explozija iz odbrane i automatska tranzicija u napad, kako ono efektivno izgleda u borbama. Usput bi mogao malo i low kickove da uci od alda jer je steta da sa onako dugim nogama ne kasapi dolje a to bi mu moglo biti dobro oruzje da uspori rvace, kao sto pereira radi npr ili izzy
Jes, ali taj stil ima svoju manu naravno, jer podrazumijeva da si non stop to bi rekli na edge-u, i to onda iscrpljuje mnogo vie nego kad si neki pasivni i mlitavi tip borca koji obično onda imaju odličan kardio, kao npr. Nate Diaz. Aldo je slab u 4-tu i 5-u rundu jer su njemu i oni blitz napadi i odbrana totalno eksplozivni, i onda ako ne nokautira protivnika to ga onda istroi ba. Sve to ima svoje prednost i mane jbg, ili ako mu je protivnik odličan rvač i onda svu energiju istroi u TD defense. A Sean je ba bio suprotno od Alda, totalno pasivan i neeksplozivan u klinču i parteru, znači drugačiji je tip borca, ne oslanja se previe na eksplozivnost.
Nate se nada da ce neko krenut da ga rusi jer se odlicno snalazi sa ledja, mada mislim da svakako bi morao da trazi neku eksploziju protiv boraca poput meraba i umara, njih dvojica se ne umaraju, nego potraziti neku zavrsnicu sto ranije jer mu svakako ne gine gnjecenje u kasnijim rundama.
https://www.reddit.com/r/ufc/s/Q2cMwW7F0c
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Evo se izgleda i DJ pridruio slobodnim zidarima:
A jel, hahah, ovaj Rigo nas ubi, neću više da ga gledam xD
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks