Kome se žuri može Turski šipak da kupi za samo 10e za kilo...
Mada će zanimljivo bit' vidjet' koliko će naš šipak da bude kad počne...
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ne znam jesam li vec pisao al neka ga odje, mesara Kasumovic na stari aerodrom(konik ako tripleta vidi ovo) ima ubjedljivo najjace meso u PG, makar sto se tice mesa za rostilj.
https://maps.app.goo.gl/QBCLQa8uCg5goUKf6
Momci su maksimalno korektni a cijene nisu skupe(makar po meni). Steta samo sto bifteke prodaju samo restoranima pa ne mogu to da oprobam![]()
Probace se vala, iako je meso iz Sahovica prva liga dosadilo mi je vise![]()
Nikad se ne sjetim da tamo podjem a prakticno mi ispred kuce![]()
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
svrati, ne zezaj
nothing comes from violence and nothing ever could
Menu preko Ljuljkovića nema
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ko ima zivaca da ceka po 45 min u red
A nije vala uvijek tako. Bio sam prije nekoliko dana oko 12 i nisam čekao 3 minuta
Meni su bolji i od Ljujkovica iskreno al su nijanse u pitanju, piletina im je definitivno najbolja. Imaju takodje one neke govedje(ili junece?) kobasice koje su mi brutalne, nemaju onih bijelih zila nego cisto meso, bomba
Tetsiraćemo vala brzih dana
Moraću i ja navratit nedje kod njih,nisam odavno. Teletinu koju sam jeo iz njihove mesare je jedna od najboljih koje sam ikad probao,njihove cevape sam jeo gore na cijevnu pored tvrdjave i po meni su medju najboljim u podgorici,a i šire sigurno.
Za kobasicu ne znam,treba to probati,inače momke i porodicu znam odavno,zivjeli su blizu nas,mislim da imaju i dobar sudzuk ko voli,ako su nastavili sa tim.
E svašta, 3 puta se pomenula ta mesara ovdje nije. Vrtimo svi Planu, Šahovića i Ljujković
Prošle neđelje spremih plećku u pekaču. Ukusnije meso nisam odavno pojeo. Nije što sam ja spremao
Danas makaroni. Stvarno ovo meso pravi razliku
qq ovo 2.99, 10 kolutica
a jes lijepo u pm
nothing comes from violence and nothing ever could
Uglavnom, u Francu da kupim nešto, samo dvije boce ulja na rafu, uzmem jednu, pitam đe stoji šećer - nema. Dobro, uđem da kupim mačkama hranu u prodavnicu stočne hrane, kupim tamo 5 kg šećera. Kući, majka i komšinica skočiše - đe si našla šećer, niđe ga nema?!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks