Ima li kakvih benefita ako se plati račun do 15. u mjesecu preko mob.apk? Nekad su se davali neki poeni za to i moglo se mijenjati za ponešto.+50€ je zbirno račun.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Hahaha,od koga je mnogo je.
Upravo sada...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Moze li neko da mi objasni pripejd pakete i ove 'jedinice' jer mi izgleda da su 'biznis mag'-ovi namjerno sve nenormalno iskomplikovali...
Od 'kol' centra sam odustao jer pokusava da izigrava Chat GPT. Najprije mi daje informacije koje veze namju sa onim sto pitam a onda ne umije da objasni nejasnoce niti da precizno odgovori na jednostavno pitanje.
Elem... pocnimo od jed(i)nog kol'ko tol'ko relevantnog odgovora (iako meni zbunjujuceg):
Cijena pripejd kartice je 15e (nisam znao da su ovoliko skupe, do nedavno su bile tipa 5e ako se ne varam) i na raspolaganju dobijam 500GB koji su validni samo 10 dana (debilizam jer bi ovo morali da traje 30 dana).
Kaze "sa prvom dopunom" dobijam opet 500GB koji su opet validni 10 dana. Koja prva dopuna? Nakon tih 10 dana ili sta? Dopuna od koliko? Veze s' mozgom odgovor.
Uz to, ponavljao je vise puta da 500GB nije tarifni paket vec je to dodatna opcija a tu misli na ovo:
Gdje je 500 jedinica = 500GB
Ali tih 500 jedinica/GB traje 30 dana a ne 10.
Ako ja sjutra kupim pripejd karticu (za 15e koliko kosta), dobijam 500GB na 10 dana? Sta se desava nakon toga? Doplatim jos 14.9e i imam 500GB za narednih 30 dana? Ili nakon te uplate ja imam 500GB na 10 dana kao sto nervozni gospodin iz podrske pominje?
Nakon svega ovoga, ja bih zakljucio sledece:
- Kupim pripejd karticu za 15e i dobijem 500gb koji su validni narednih 10 dana
- Nakon tih 10 dana uplatim jos 14.9e i dobijem jos 500gb koji su validni jos 10 dana a 14.9e mi ostaje na racunu
- Po isteku tih drugih 10 dana, ja aktiviram ovu 'dodatnu uslugu' od 500 jedinica/GB koji su oni validni 30 dana
- Po isteku 30 dana ja uplatim jos 14.9e pa imam 500gb jos 30 dana i tako nastavljam sa mjesecnim netom od 14.9e
Ako moze neko da mi rascivija i objasni ono sto mene zanima a to je koliko mene kosta da imam 500GB mjesecno i na koji nacin da to uradim/kupim/aktiviram? Da li je to ovako kako sam napisao gore ili ipak ne?
Imam osjecaj da su toliko zakomplikovali sve u cilju zbunjivanja korisnika da vise ni oni sami ne znaju sto pricaju ili kako sto funkcionise.
Last edited by Fidel Castro; 06-10-24 at 11:22.
--------------------------
Do Not Disturb.
Hahaha kakav tip, euro kao tepsija i koliko covjek vremena potrosi i zivaca oko gluposti.
Mono postpaid po milioniti put se pominje, bez pretplate i bez ugovorne obaveze. Plati se ono sto se potrosilo.
Non stop super koji ima sve neograniceno za 23.90, ko koristi telefon uzme ovo kao gospodin i ne razmislja.
Postoje li vaučeri više?Nisam ni znao da postoji prepaid više...
Telekom ima i postpaid pakete,bez ugovorne obaveze. Ja imam mono postpaisd,top stvar.Ima brate,uglavnom za turiste i ostale raju vam ugovorne obaveze.
Mada sve "ćeraju"na postpaid sto je normalno.
Imao sam kolegu takodje do prije 2 godine,za dopune 35-40e mjesecno je trosio,i ja ga ubijedio da predje na postpaid.
Uzeo i telefon neki bio.
Nisam ja to mislio Joni.
To znam.
Nego na ovo.
https://telekom.me/privatni-korisnici/non-stop
Pise 0 mjeseca ugovorna obaveza
Ovo sam i ja ispitivao skoro. Bot je vikendom jer Call centar ne radi nedjeljom. Ukinuli ga strucnjaci da ustede. Da iskomplikovali su ga samo oni znaju zasto. Ne moras po isteku 10 dana da uplacujes 14.9 nego samo minimalnu dopunu cini mi se 4 eura ali ako ces da ga koristis na 30 dana onda bolje opciju od 30 dana za 14.9 eura. To je trajna opcija koja ce se sama obnoviti po isteku ako na racunu u trenutku isteka budes imao 15 eura kredita.
Isto kao i ti sto imas da isti odgovor dajes na pitanja koja nisu postavljena
Ako ne znas ili nemas odgovor, obicno je bolje/pametnije da samo pitanje i preskocis. NHF.
Za tebe manje-vise isti odgovor posto isto tako nisi niti odgovorio na pitanja niti ikakav smislen komentar dao.
Trazi se data kartica, iz meni znanih razloga. Ne odgovara mi "plati se ono sto se potrosilo".
Eto, zamolio bih vas da sledeci put preskocita moja pitanja s' obzirom da vam tako tesko padaju.
Postoje, kao i u svakoj zemlji na planeti. Ne zive svi u Crnoj Gori 365 dana godisnje niti im odgovara da placaju svaki mjesec. Da ne idem u detalje, nema potrebe.
Zahvaljujem, eto i primjera da se moze dat' smislen odgovor na konkretna pitanja bez izigravanja pametnih dezurnih poster-a ciji su odgovori beskorisniji od tih vikend botova iz podrske.
Do Not Disturb.
Pardon Fidele,nisam znao da moramo forumu da se drzimo pitanja/odgovori
Imas poslovnicu u Baru, podji i raspitaj se.
Vise necu da ulazim u raspravu vezano za tvoj problem!
@joni Moguce,ja sam mislio na ovaj non stop paket jer ima minute ,Gb za razliku od Mona.
Jer njega mozes da uzmes bez ugovorne obaveze
Ako hoces samo internet onda je najisplativija ova opcija:
![]()
^ Moguce da je ovo neki stari paket koji mozes da koristis jer si ga imao od prije...
Ne vidim tu opciju nigdje na njihovom sajtu niti bilo gdje drugo.
To je kao obicna pripejd kartica sa tim dodatkom?
Prilicno sam siguran da toga nema vise posto sa po tom tvom dobija 500GB za 7.5e a zvanicno na sajtu je za istih tih 500GB za isti taj period trajanja 14.9e (duplo skuplje).
Do Not Disturb.
Da nije to data kartica,da mora u modem?
Do Not Disturb.
Trebalo bi da svi mogu taj dodatak da aktiviraju. Imam ga i ja na neki stariji pripejd. Ne trazi logiku kod ovih dodataka je je nema nego uzmi sta ti odgovara.
Nije, pri paid kupljen 2022-e ali ga koristim samo za internet.![]()
Jedina Korist od skupljanja bodova
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks