Podgorički saobraćaj je postao nesnosiv, apsolutno se ne može nikuđ. Ove debilčine iz gradskog saobraćaja i svi što imaju veze sa time moraju da pod hitno reaguju i da regulišu JAKO DOBRO I REDOVNO gradski saobraćaj. Ovo je postala džungla. Em niđe parkinga, em 6x više auta nego što može PG da podrži. Da ne pričam za gužve tokom vožnje, đe god kad god.
Mislim da NEMA semafora da bar 2-3 kroz crveno ne prodje.
Mlado, staro, dobro auto, loše, žensko, muško… PAKAO.
na zeleno krećem i gledam na sve strane….
Jednostavno moraju kamere kod semafora i kazne ako se prodje na zuto, a kamoli na crveno.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Postalo je normalno da se prolazi kroz crveno , to sam i ja primjetio . Ali guzve su nenormalne, ajde ljeto oky ali cim je krenula skola pakao kroz pg . Godinama niko se ne bavi da rijesi saobracaj , nego se bave skidanjem i stavljanjem novog talasastog asfalta. Ulozi druze pola budzeta da rijesis guzve, da se pod hitnom postupku naprave garaze, samo nesto crtaju i izbacuju rendere a nista od toga . Zar je tolika investicija da se napravi garaza , nevjerovatno . Na 3-4 lokacije u isto vrijeme pocni da napravis garaze, podzemne , nadzemne, nebitno, u bilo kom dijelu grada i neka to bude primarno i naravno 4 zmigavca kazna po 200 eura , kupis 10 auta za 10 inspektora i sve se dovede u red za cas. Sve sto bi ulozio u garaze vratilo bi se kroz kazne i samo gradis i praviš . To prvo pa onda gradski prevoz i za godinu dvije rijesis guzve .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Evo gledam, ne vjerujem.
Ima u svakom trenutku par redara i nikad nisam vidio da se pravi neki problem.
Oni koji stanu sa strane stanu na minut da iskrcaju putnika i vozac odma nastavlja dalje.
Kako sad stanes sa strane da izadje putnik?
Ovo se zove maloumna egzekucija maloumnog plana. Tragicno.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
E kako bi ođe legli oni stubići. Što se nadam da će i biti jer su traku iscrtali.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jel realno da nisu sposobni pauka da dovedu da maknu auto no ga ostavili i okolo asvaltirali?
ima li koji od ovih silnih kandidata za gradonacelnika da prica kako ce da pocne da kaznjava?
ako ima recite mi koji je to...glasam odma za njega, pa sve i da je politicki kontra mene
znam ja da oni lazu... ali lazu lijepe stvari.... ima li koji da kaze da ce da nas posremi sve....
drzava... nema u planskoj dokumentaciji bulevara (99%), a ministartvo izda saglasnost za gradnju na parceli na toj poziciji
i dalje se moze nekkao iskriviti bulevar na "stetu" dvorista od djecije bolnice, ali svakako se moglo bez toga
ALIIIIII to grade sponzori mnogih vlasti... kockarnice upravljaju drzavom i cine sto im volja za bas mnogo pitanja i nepostovanja vazecih zakona
i nekim ponovnim kriznim porezom na gorivo jer su legalizovali 30000 objekata i uzeli 0 eura za komunalno uredjenje prilaza im...
Nazalost prvi koji sredi to gubi sledece izbore 1/1 ovo je balkan 🤷*♂️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Danas u 18h najveći smarači.
Dako se mogne na humanitarni skup u 19h na perone od ovih.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...cama-podgorice
Danas blokada na koju god stranu da se krene.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
https://www.instagram.com/reel/DAJRK...k1N2E3dWtib3d6
Iskoči mi sponzorisano. Pa eto...
Vjerovatno jer će im glava bit u torbu svaki dan na posao?
Jer bi bilo, "slomiću ti glavu samo mi slikaj auto", "znaš li ti ko je meni ________ (kum,brat, stric itd) upisati po želji", "kumara završi mi ovo napisaše mi kaznu, a samo sam izaša da popijem kafu" itd itd..
P.S. ne agitujem ni za jednu stranku niti me zanimaju izbori u PG
Nego od kumova, prijatelja, rođaka nema napretka u našu zemlju.
Baš sinoć pričah s jednim čoekom koji kaže da kod njih u grad nema ležećih kao u PG. Stvar su riješili radarima i čestitkama na kućnu adresu. Policajca ne možeš viđet niđe po gradu, samo kamera koja te slika, pa drugi put nećeš.
A kod nas rokaj usporivače (ležeće) i misle riješen problem...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks