Mislio sam da je 44.
Prema tome, šta da ti kažem?
44 ili “GOAT” bi vozio sporije NK PG.
Jbt, u Monako je 160 prosjek.
Last edited by TAKUMI; 19-09-24 at 20:47.
Prema tome, šta da ti kažem?
48km 25min:
50.29 seconds per mile
31.25 seconds per kilometer
71.58 miles/hour
115.2 kilometers/hour
1,920 meters/minute
32 meters/second
Dok presretac napise kaznu i vrati dokumenta, vec su 4km prosla, treba stici to posle.![]()
25 do Nikšića, ako pričamo Gornja Gorica- ulaz u Nikšić, može bez prevelikog jurcanja. Samo da nema gužve.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Možda od Ina pumpe(PG) do posle Bogetića(NK)...od opštinske do opštinske granice
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 20-09-24 at 06:53.
Ja sam stizao. U ranu zoru.Stvarno tada nije bilo kružnih DG-PG
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Osnove matematike kažu da ste ugrozili saobraćaj...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
ja cu samo da kazem da PG NK sad moze samo u neke sitne sate da se vozi a da nisi u koloni....sve ostalo je kolona non stop, bukvalno je put postao kao BD TV...evo neka i Bugi potvrdi, on je dionicom NK-PG vec proizveo Megavate struje
tako da neko kaze da je vozio prosjecno preko 100km/h a da nije ugrozio nekoga bas tesko...
ja se slazem sa bugijem - ne treba ni da ih presrijece... usnimi i zaustavi se - javi narednoj patroli da zaustavi ili sa time sto ima posalje kaznu kuci vlasniku vozila
zamisli ja proletim pored njih 120 na dg-pg bulevar dje je ogranicenje 50...
ako im treba (a treba) pola minuta da krenu ja sam vec kilometar ispred njih... da bi me stigli u narednih 5 kilometara treba da voze prosjecnom brzinom od skoro 145 na sat...
i to istim tim bulevarom dje je svako malo 50 ogranicenje zbog skretanja i dje ljudi redovno prejasu ostrvo/pjesacki da voze suprotnom trakom do svojega skretanja jer im je daleko da odu 300 ili 500 metara dalje i polukruzno se okrenu
a ovo je poprilicno siroko ostavljeno da ce da me stignu za 5km (na tome putu u random 5km ja mogu da skrenem i nestanem na barem 2-3 mjesta)... ako uzmes da ce da me stignu za 3km, treba da im prosjecna brzina bude 160 na sat... znaci da ce na momente da voze i preko 200 da postignu taj prosjek
a djee, guzve su tolike da se vise ni pod zutu gredu ne moze voziti bez 8-90 vecinom... toliko je auta da zadnjih 3-4x kad sam bio nije bilo nidje prilike za pretec (bez upadanja u makaze)
Jedna ista priča godinama na forum.
Pamtim dva incidenta sa presretačima bijela e klasa se slupala i onaj sa golfom je zakačio ženu pod Velje Brdo.
A kako su kamere davno kupljene, a sposobne su za svašta, čekamo osvježene da donesu zakone da se iste mogu koristiti.
Do tada moramo da jurimo za debilima kojima je magistrala staza za trkanje.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meni isto nikad nije bila jasna ta funkcija presretaca, ajde da je CG veca i da imamo stotine kilometara autoputeva i onda da tu fataju divljake pa da ima smisla, a ovako su pretezno oni najveci divljaci jer jedino sto znaju da rade je da se nabijaju u branik, pa preteknu pa te brake checkuju da bi ti presao njih i onda te zaustavljaju. Zbog toga mi je milo bilo sto su one nove Skode krntije spore jer makar znas da ovi divljaci iz obicnih patrola nece divljati jer ne mogu
Brake chekuju te? A čuo sam da jure, da pretiču preko puno, upadaju u makazice ali da brake chekuju vozače nisam. Obično kad te pretekne uplati šljašteća svijetla da se zaustaviš.
Najbolje onda da ih nema, pa da se pušti narod da vozi, da se još više gine što krivih što nedužnih. Jer čuveno Ustavom zagrantovano pravo slobode kretanja da se ne naruši.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Svaki dan vidim, dok ovi sa presretacem pisu nekom kaznu,cim ga prodju, kao sa lanca pusteni.
Cak prije neki dan,pisu nekom na Jankovica krs,peugeot 206 pretice preko pune, ni okrenuli se nijesu.
Malo se izdivljaju,ispisu to kazni,i kuci lagano.
Mislim da bi bilo bolje ,da sa samo vozaju i snimaju.
Fino svakom policajcu procenat na platu od svake napisane kazne. Što više kazni napišu, veća plata na kraju mjeseca
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks