a sad diskurs svodiš na nivo vrtića,uzeli ste mi loptu neću više da se igram.bealetamo
a sad diskurs svodiš na nivo vrtića,uzeli ste mi loptu neću više da se igram.bealetamo
Не дај боже да се срби сложе.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vec-pojedinaca
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Иначе циљ напада на Перића није то да се спријечи могућност да иде у нову власт коју ће извјесно формирати ПЕС-ДЦГ-ЗБЦГ можда чак и БС (јер то неће урадити као што нису ни у Дсниловграду), већ да га огаде апстинентима грађанске провијенције а из разлога да ако не пређе цензус, сходно Д'онту дио мандата/гласова пређе на најјаче странке/коалиције.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
ma ne vjerujem da ide dalje od nemuštog blaćenja svega što nije dps na svaki način čisto iz nostalgije za vremenima kad se nije radilo ništa a životarilo se.niko od ove ekipe sa foruma bar meni lično ne liči na i poluprofesionalnog bota,oni su po socijalnim mrežama,kakav crni cdm...
Не мораш бити бот да би усвојио страначки наратив. Штавише ботовање и служи да се направи средина гдје се неке ствари подразумијевају и не доводе у питање, као та да је Перић четник.
Не мислим да су колеге које су га назвале четником ботови али исти на другим темама преносе информације којима јавност храни бот тим Данице Николић, што је безвезе, јер утиче на квалитет расправе.
(Овим не говорим да се не треба критиковати власт, већ да се иста критикује са више смисла, препоручујем портал аналитику и побједу за тражење основаних критика власти)
Перић се може напасти са много страна (дакле исти циљ се постиже) али се за потребе ботовања тражи најмањи заједнички именитељ а што даље значи да се мора углавити у четник/комита подјелу што опет понављам поједностављује и осирумашује политичку дебату.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
pa da,u suštini se svodi na usvojeni narativ,s' tim da se ne slažemo da blaćenje perića ide iz ozbiljnije kuhinje,jer bi prvo valjda krenulo na ozbiljnije platforme ne na cdm forumu...
čisto da ne bude da smo mi ođe perićevi botovi,niti glasam na predstojeće izbore,niti sam simpatizer preokreta,samo mi je ogavno ovoliko prozirno i paušalno blaćenje.
Slusam ovu reklamu na radio sto ide svako malo za Abdica, ladno kaze "imamo sve najbolje i zato su svi ljubomorni za nas"![]()
29.09.2024. Izbor je lak!!!!
Glasajmo za one koji odišu mudrošću!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Je li ovo Abdic nije smio da se pojavi da ga ne pitaju za sliku
Umoran sam od svega sto znam
Glede Perića, da li će neki vjernik SPC koji drži do sebe glasati za njega i zašto neće?
Ja sam na prošlim izborima glasao za njega, sad mi ne pada na pamet. Slogan im može biti, glasajte za Perića da spc-četničkim partijama bude bolje.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Pročitah neđe da je Abdić izjavio da je ova emisija snimana ranije, u vrijeme kad mu je smjena u kbc. Rekao da će biti na narednoj debati.
Zahvaljujući tome što su se u zadnje četiri godine svi izređali na vlasti i pokazali pravo lice, nikad manje izbora, uprkos nikad većem broju partija.
Last edited by NHM; 19-09-24 at 20:52.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ma ne bre, nego šta je to Perić rekao?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije ništa loše rekao, naprotiv sve je u pravu. Samo ne može prebačit cenzus nikad a za njega glasaju uglavnom normalni ljudi, građanska opcija, i lagano prosipaju te glasove u korist Vučićevih partija.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Za koga glasat? Ili bolje ne izać i dat priliku ovim manjim partijama da pređu cenzus?
Velika bi pravda bila da Peric uzme taj mandat
Umoran sam od svega sto znam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks