I hamer crnoga đurišića u kadru sa natpisom "virite li špijuni", priceless, taman ka da vire sa prozora![]()
Last edited by BiTrAtE; 18-09-24 at 11:53.
Ovo je sprdnja postala sa narodom najzesca,jedini koje razumijem sto se uopšte bakcu sa izborima su ovi sto su uhljebljeni,razni paraziti i ovi sto očekuju da ih zaposle.
Krenuo sam pisati duži post,ali nema svrhe.
Jedino koga covjek može glasat je ovaj perić,a pitanje je oce li cenzus preci,eto to nam je pokazatelj u kakvim se govvnima nalazimo i kakva su nam govvna političari.
Uz njega još samo ovaj pokret podstanara čovjek da uzme u obzir,ne znam za ovog kadica,pretpostavljam da je sin ranka kadica jer se bas lice ili ove 12e na listu-CGA mada su i oni sigurno do skoro bili nečiji privjesci,Al eto.
Glasati bilo koga drugog po meni je yebanje samog sebe u zdrav mozak,iako će oni naravno uzeti ogromnu većinu glasova. Da je samo sreće da izlaznost bude slična onoj u Gusinje prije neki dan ne bi me srećnijeg bilo,jer ne zaslužuju glasove,osim ovih gorepomenutih koji imaju interes od njih.
Na prošle izbore sam i imao neku nadu od Evrope sad,prethodno od demokrata i abazdovica,sad se makar ne zavaravam i zabolje me penis ko će bit na vlasti,toliko vremena smo pljuvali one prethodne,a ni ovi nisu puno bolji od njih.
Samo bih mogao reci kao Slavko Perović sto reče onaj put za Krivokapica PIH
Izumrlo crnogorsko čojstvo i neki patriotizam na koji se svi pozivaju,još jednom samo PIH
PIH za loše kadrove
Love, peace and respect.
Ima uvijek dobrih opcija za glasanje.
Kao na primjer…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ja ga znam i vidio sam da se ubacio kod Dajka odavno, a u PG ga tada nije bilo uopste... E sta se desilo za momkom, ne znam, politiku tada nije pominja bez iz zajebancije (a bio je u mlade Demokrata al se nije pojavljiva nidje stvarno, posle ih nesto i napustio radi Srbije ili jezika ili rezolucije, ko ce ga znat), kila je ima 70, bez precerivanja... E odjednom kako se ubaci u sve ovo, sigurno vidio kako se moze zaradjivat tako sto se prdnjavi besmisleno... pakao.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ima li ko da kaže ovom ajvanu tobož profesoru sa fakulteta da se ne blamirao ovako.
https://x.com/drloncar/status/1836460096483922162
Tko leti, vrijedi...
Lenjir, 15 cm - san svakog muskarca ali ne i zene - simbolizuje muskarca
Tri 6-ce simbolizuju zenu.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Sublimirajuća poruka od Satane.
3x se pominje 6.
Takođe lenjir ima 6 inča. Postoje 6 stvari (drvena olovka, eko-hemijska, gumica, oštraljka, lenjir i klasična hemijska), a i njihov logo ima 5 crta i šestu zvijezdu koja je u stvari pentagram...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
@Gagarin без свакога, ти ли си Црногорштино?
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Može li mi neko reći šta preporučuje gospodina Srđana Perića? Čime se bavi, čime se bavio, gdje je radio i gdje radi, od čega živi...?
Ne mogu iščekat da ovo prođe, reklame su počrle iz frižidera da izlijeću.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Pogrešan izraz, ne blatim nikoga.
Samo je poštenije glasati DF i to je to. Ne treba prosipati glasove.
Ja sam sad u DF ako nisi znao jer sam progledao, sve vrijeme su bili u pravu. Njihova ideologija, politički program, kadrovi i sve ostalo je skup stvari koje su najbolje i to najbolji put za Crnu Goru.
Zato glasajmo za budućnost Crne Gore 29.09.2024. Do pobjede!
Love, peace and respect.
Blatis jer sem 'imam informacije od prije izbora' i pored vise direktnih pitanja nisi ponudio apsolutno nista.dakle komplet prozivka pociva na tvojoj reputaciji,a ona je ista kao npr lucketova prije mirpomazanja dakle obicni si dps-ov bot.
Treba DF zaokružit da se ne muče poslije sabirat.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks