Zovite me Pasha nesanica.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
U Goodfellas bješe sjajan Boss sendvič, ne znam da li se mijenjao kvalitet u međuvremenu
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Zovite me Pasha nesanica.![]()
vala cemo i mi probat taj hamburger
nothing comes from violence and nothing ever could
Probao sam i ja onu macu od sendviča s piletinom, odličan.
![]()
Hvala !
Moze li neko da mi kaze gdje drzi restoran/brzu hranu Pasha nesanica?
Prema tome, šta da ti kažem?
https://maps.app.goo.gl/pYTehz6NzoVXo5kV9
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Sinoć se nakanismo da prođemo na večeru ispod kuće, u konobu ,,Bocun". Prvo da razasjasnimo nešto, ovo nije mjesto za ljubitelje (pre)velikih porcija. Ono što dobijete je taman (uglavnom na jelo idemo sin, supruga i ja) i sve se pojede, a to što dobijete na tanjiru je zaista ukusno, vredi svaku paru, još kada se doda da je osoblje ljubazno i da smo sjedeli u bašti (za koju nisam ni znao da imaju)... Oduševio sam se, a to se u zadnje vreme rijetko događa. Sve preporuke, evo i lokacije
https://maps.app.goo.gl/WuBwjYxu94vpWP3y9
Sent from my Motorola 8400
Jutros baš jeli iz Daltona pa se sjetih komentara, dobar je hrskavi sendvič s piletinom samo ono je bukvalno giros s piletinom u čabati mjesto tortiljeMislim ne smeta mi, ali odmah se sjetih njihovog Suvlakija kojeg smo godinama jeli, zaliven bješe onako caciki sosem, sočan, njihov potpis definitivno.
E pasha drz se dobro danas kad naletim
Dje je to, da se dodje ovo dan-dva![]()
Engleski dorucak u Protokol dobar,
Francin restoran u Forum, Franca dorucak nako, vjerujem da necemo ici vise, Luj bistro na Zabjelo podiglo cijene smanjili porcije, pozdravili ih, Tri lece u Siciliju na Stari, a i u Gintas, iznenadih se, odlican...![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Izvinite sto vas pitam, jede li ko od vas kod kuce?
Ja jedem, al radim od kuce.
Da idem u kancelariju 7-3 ili 8-4, tesko da bi mogao do kuce svratit da jedem.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Dorucak uglavnom u kancelariju ili napolje, rucak doma.
Jeftinije mi je a i manja glavobolja naruciti dorucak na poslu ili izaci nedje u centru.
Dok dodjem od centra do kuce pa onda u povratku nadjem parking dje pauk nedje da me dize je blago receno naucna fantastika.
Najčešće jedem kod kuće, ali bogami znamo često i napolje kao juče (kasni ručak/rana večera) gdje se potrefi da ni ja ni supruga nismo cio dan kući (pa niko ne sprema), a sa posla sina pokupio sa treninga... svo troje gladniili kad je neka prilika, ali najviše volim doma.
Sent from my Motorola 8400
Ja u Aromu kod Sat Kule juče uzimao gotova jela, prijatno iznenađen baš. Skroz dobri popeci bjehu, odličan pečeni mladi krompir, paprika barena sa lukom odlična, za nešto manje ispod 5e sam se razbio baš.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pasulj s kobasicom kod Jankovica, na moju odgovornost.
Gore kod autobuske?
Aha, jednom nedeljno mi uzimamo, baš odličan. Dok su mu recimo ćevapi srednja žalost a po njima je poznat decenijama![]()
Valjaju li više ćevapi kod Šuća Grude "Kvalitet"?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks