cini mi se 25€ i nedelju dana
nothing comes from violence and nothing ever could
33 eura ti je pasos, ceka se najvise nedjelju dana.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E kako se djevojke spremaju kad treba da se slikaju za pasos, to je festa
Hvalaa
Za ličnu se nisam spremala, ispala top.. a za pasoš vjerovatno hoću i garant neće ispast kako treba
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Pa za pisljivih 33€ bi ste puštile da neko 10g gleda vašu sliku u gdje ste "ispale loše"?Ne mogu da vjerujem.Podneseš zahtjev za zamjenu pasoša i fino novi.
Bez zezanja sad,zašto mup ne uvede da recimo imaš mogućnost da više puta koristiš ono njihovo fotkanje i da ti biraš joju od tih fotografija ćeš.To naplatiš kao one custom tablice za kola.Ubili bi se od para.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Foto sesija od 5min sa 5 ponuđenih fotki da bude 110€,svaka sledeća 150€.Što reče takumi za presretače,tako bi se i jedan novi fotoaparat za biometrijske podatke otplatio za mjesec dana.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Vi se možda šalite ali u mupu se baš fotkaju i biraju fotke gospođe, ja sam u koroni prekinula dvije koje su to radile ispred mene jer mi se žurilo da izađem iz gužve. I bila sam pitana damli odobravam fotografiju, te sam rekla da me nije briga kako izgledam.
Postoje standardi koji su propisani za fotografiju, ako ona ispunjava standarde, to je to, svidjalo ti se ili ne. Cak po pravilu stranka ne moze da ima pristup monitoru. To nije slikanje za drustvene mreze. Neki to nikako da shvate.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Fotografije sa onih web kamera su očajne.
Ne znam koje to standarde ispunjava - standarde za očajnu fotografiju![]()
Znas koji su standardi u pitanju? Rekoh, nisu slike za IG ili FB. Kao sto nijesu bile ni one crno bijele.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja se juce slikah za novu licnu. Nikad ne pitam kakva je slika, ne zanima me, dokument je to, mora da bude ocajna![]()
Samo zamolih gospodju da se ponovi potpis, inace se ne umijem potpisat krsteno, a kamoli na onaj aparatic
Edit: inace samo da dodam, licna 5e + 0.40e posti cg
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 18-09-24 at 23:13.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sa srećom, ako je tako.
Jer ono je kriminal bio.
Ja sam "vadio" ličnu i vozačku početkom '22. i kad sam vidio onu web kamericu bilo mi je došlo da se naglas nasmijem. Ili zaplačem![]()
Teško, ljetos sam vadio pasoš U NK, a u oktobar prošle godine u Bar vozačku.
Liči mi na logitech kameru.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Rade li opstine danas?
Kakve su ovo nove lične što se spominju ovih dana..
Ne znam misli li se na ove s čipom ili je nešto novo u pitanju
Moja je iz 2021. pa pretpostavljam da ne treba da je mijenjam, ali ipak da provjerim.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Da ti uprostim, ako imas LK sa crnobijelom slikom, treba da je mijenjas. Ova licana karta je pocela izdaje 2020 koliko mi se cini, i bio je rok od 5 godina za zamjenu. I narod ka narod, ad kad je ostalo jos mjesec dana do kraja roka, navalili. Pa im sad smetaju guzve. I jos nesto, svi su uz novu LK dobili konerat sa PINom, koji sluzi da se aktivira licna karta, a kasnije..nekad i da se ta licna koristi za digitalni potpis, ali ja mislim d aje bar polovina taj koverat nedje bacila ili izgubila. A onda jedino sto mozete da uradite je da ponovo izvadile licnu ako vam nekad nedje zatreba taj pin a nemate ga
Last edited by mexiko; 10-02-25 at 21:10.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks