Moram priznat da mi je malo čudno da se odma forsira ta borba, jes da je Umar dobar ali je dobio jednog borca iz top 10 i kao odma j3 zasluio title shot. Dok recimo Merab do title shota se borio sa samim ubicama uzastopno, malo nepravedno.
https://www.instagram.com/reel/C-aVl...lkcG5sdDI4ZG44
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Last edited by Solid; 16-09-24 at 23:21.
Vjerovatno, jer je Khabib uspotavio taj put uspjeha ne samo za članove njegovog tima, nego I za sami UFC sa prodajom karata islamskom dijelu publike, pogotovo kad se u Abu Dabi organizuje event, mada iskreno ni Islam Makačev ni Umar nisu baš toliko poznati kao Khabib pa ne mogu da na njih zarade toliko kao što su sa Khabibom, pogotovo onaj meč Khabib vs Conor, ono je prodalo PPV-a tonu. A sigurno isto ima tu uticaj i Ali Abdelaziz špijun/menadžer koji se dosta bori da njegovi borci dobiju title shot.
Last edited by Solid; 17-09-24 at 00:18.
kabib je to sve sam ručno iskrampao,kad se sjetim koliko je čekao title shot,kompletan dagestan zaslužuje preko reda
Pa baš smo nešto ja i starovaroški ranije pisali da nije sve sam krampao, nego je oligarh Magomedov usuo bio para u njega, njegov tim, napravili teretanu u Dagestan, pružili uslove itd. U međuvremenu Khabib postane zvijezda a Magomedov završi u zatvor.
Mislim da nije Khabib napravio nista specijalno sto bi trebalo da otvori vrata borcima iz Dagestana preko reda da upadaju na title shot. Onaj brat mu iz Bellatora je padao na peds vise puta ako se sjecam, par boraca iz eagles mma gyma je povezano sa teroristickim napadima, usko je povezan sa ljudima koji su poznati po mucenju ljudi a i zivotinja i visokom obliku terorizma.
Dobro, to za teroriste je neprecizno rečeno, jer ti kad otvoriš neki klub đe bilo ko može da trenira, odakle znaš oće li tu doć neko ko će u budućnosti postati terorista, nisi ti neka obavještajna služba ili agencija za bezbjednost nego mma klub, ti momci su valjda prije tih napada bili "normalni" a posle su naravno napravili što su napravili.
Da da, ne kazem da je Khabib zaduzen da vaspitava borce, niti moze da zna ko bi mogao da ode tim putem, ali cinjenica je da je iz eagles mma izaslo nekoliko terorista, i da im je menadzer najveci terorista, i da su jos vece teroriste sipale para i jednim dijelom izgradili taj klub, povlaci dosta pitanja, i pored toga sto je Khabib bio zvijer u mma, mislim da ni sa cim nisu zasluzili momci da zbog prezimena upadaju preko reda, a posebno ne da konstantno traze da rade meceve u Abu Dhabi. Nikad necu zaboravit kako su protiv svih pravila Oliveiru poslali da po treci put brani pojas u Abu Dhabi protiv Islama, a protiv Gaethjea mu napravili onu igranku sa vagom da ne bi izjednacio broj odbrana titule sa Khabibom.
Lice,lik je godinama krampao bez da zucne i bez poraza i tek kad je priceralo cara do duvara dali su mu title shot dje je prebio i konora i sve njegove u nji'ov lokal i kraj price.sve ostale kozohebacke stvari nemaju veze sa tim,a tek da je,koje i koliko para usuto u njega.sto sad svaki kozohebac moze da dodje do icega je iskljucivo i samo na kontu kabibovog krampanja.
Paralela su ti kukoc,drazen i divac za ove nase kozohebce u nba,npr marko jaric je socinio adriani limi dijete samo iskljucivo na kontu probijanja leda ove trojice,da ne pricam o mvp titulama debelog i lukinoj maksimali,to je bilo nezamislivo i prije 10g kamoli ranije.
Ne znam ko je sve tu sipao pare ali znam da ovaj Zijavudin Magomedov je trenutno u zatvor što se bavio pronevjerom i prevarama, itd. znači bio je lopov i pravio je kriminalnu organizaciju koja se bavila tim nelegalnim načinima sticanja novca, ali nisam niđe pročitao da je dovođen u vezu sa terorizmom.
Kad sam pomenuo terorizam, mislio sam vise na Kedirova, sjecam se i da je bilo snimaka dje je dolazio kod njih u gym sa treniraju zajedno
https://www.reddit.com/r/ufc/s/4uEkkxy3NJ
Khabib se nekad takmicio pod ukrajinskom zastavom, tek kasnije je poceo pod ruskom, e sad da li su gore pomenuti novci i uticaj tih mocnih ljudi pomogli da promijeni zastavu, to ne znamo
https://youtube.com/shorts/dTYaEEPrz...8DIgqVALLp_XqQ
To nisam znao. Evo ako je vjerovat' redditu:
![]()
Brao, davo sam to nešto čuo da je neka je kontraverza bila. Čuš maltretirao ćerku, au kakav mentalni retard ako je to istina.
A ono je bas psihopata, nije svejedno borcima kad ih ovaj zovne da se druze i da treniraju zajedno, a evo ga clanak za ovaj incident:
"Following news of the bout, Emelianenko, the head of Russia's MMA union, slammed Kadyrov for allowing children to compete in an MMA tournament. The sport's rules dictate that children under 12 can't even watch."
https://www.themoscowtimes.com/2016/...-moscow-a55715
Ovđe pie samo da je neki čovjek 2 dana nakon online prepirke između Kadirova i Fedora, udario ćerku Fedora na ulici u Moskvi. To ne dokazuje da je Kadirov poslao nekoga da to uradi. Mi ovđe svata neto pekuliemo i avetamo ali sigurno tvrditi da je to djelo Kadirova ili njegovih podanika bez ikakvog dokaza bi bilo "pecanje u mutno". Ljudi kao to je Kadirov imaju mnogo neprijatelja, i zbog toga ne treba isključiti mogućnost da neko ko mrzi i Kadirova i Fedora je to napravio da ih međusobno posvađa i to na najlukaviji način napanuvi u dijete, a đeca su svetinja, i da se tu onda izgubi razum i da se oni eventualno međusobno porokaju. Ja ne branim ovog Kadirova, zna se da je on teki ludak, ali ko zna to se tu stvarno deavalo.
Nikad nije dokazano da Kadirov stoji iza toga, ali ne vjerujem da je iko pomislio da ce ikad i biti dokazano i eventualno optuzen, ipak je Kadirov prejak da bi se uopste dozvolilo da mu ime dodje u taj kontekst, ali ne vjerujem da bi Fedor tek tako otkacio rodjenog brata
https://youtube.com/shorts/SX-H_SP0e...FhoY9FCfsQB2ed
Khamzatovim stopama![]()
Kisses 6:0
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
plač, merab "made him a little bitch" u oktagonu, sa ovim poljupcima i sad ide trolovanje sa ovim slikama itd. mogu samo mislit' kako ludi sad on Omali, znajući koliko je iskompleksiran po pitanju poraza (ako se sjeća kako nije priznao onaj prvi poraz protiv Chita Vere), plus je bio izdominiran 5 rundi protiv lika kojeg non stop diza na sprdnju i smatrao budalom, plus nema to da trai revan jer će ponovo biti totalno izdominiran dokle ne nauči dobro rvanje, a za tako neto su potrebne godine, tako da je u tom smislu sad u grču, i preko svega kao lag na tortu dođe ovo trolovanje i za*ebavanje putem sadraja na drutvene mree...![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks