Moguće da postoji neka kvota koju tolerišu, a ako se prekorači obustavljaju servis tj. gase api dok ne platiš. Ja stvarno rijetko koristim, pa zbog toga moguće da me još "ne diraju".
Evo mail koji sam primio 28. aprila, od tad kad preko kodija tražim prevode umjesto rezultata dobijem nesto kao poslat vam je mail sa obavjestenjem.
Opet napominjem, blokiran mi je api i njegovo korišćenje preko kodija i sličnih servisa, pristup sajtu i 'rucni' download radi normalno.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Moguće da postoji neka kvota koju tolerišu, a ako se prekorači obustavljaju servis tj. gase api dok ne platiš. Ja stvarno rijetko koristim, pa zbog toga moguće da me još "ne diraju".
Ima neko iskustva sa ovim kosilicama? Da li je bolje uzeti nego klasične na gorivo.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
u tome cjenovnome rangu dobijas dosta jaku benzinsku kosilicu - sto znaci da ce moci da se "zaleti" u malo visociju travu
elsktricne jos nijesu na tome nivou da mogu kositi kad preraste (znaci racunaj da kosis njome 5-8cm trave, nista ono mrzilo te da kosis pa se uletis posle 2 nedelje u 20cm), ali su solidni alati - nema goriva, ulja, karburatora...
samo vidi da se uklapa u budzet i kvadraturu koju kosis i pici
vidi i one ECO ili kako se zove brend, neko ih u VOjislavljevica reklamira - uzeo prijatelj njihov trimer, kaze da mu je bolji od boshova sto je imao (sve na baterije)
A ova marka Rato kad kažeš u istoj je cjenovnoj (na benzin) mnogo jača makina navodno je motor Stihlov?
https://www.rato-europe.com/
Sto bi rekli - na brzu pretragu
https://okov.me/mn/proizvodi/al4-46-...m-honda-alpina
Hondin motor
Pogledaj sta se nudi sa hondinim motorima ili briggs & stratton motorima - to je najbintiji sklop na kosacici
motori ova 2 proizvodjaca obicno mogu da nadzive sasiju u koju se ugradjuju
moja je EMIX kupljena u Centrometal sa B&S motorom - 12 godina kosi 2 imanja u prosjeku svaki 4-5 dan - preko svojih kapaciteta i samo da kucnem u drvo
Svakako - ako uzmes benzinsku bilo koju - obavezno promijenis ulje sezonski i ocistis je posle upotrebe od ostataka trave
i ako ces je ostavljati duze od mjesec da stoji ispraznis rezerovar koliko mozes i upalis je da radi dok istrosi svo gorivo iz karburatora - moderna goriva se "raspadaju" kad stoje i to ostecuje membrane karburatora i zakrcuje mlaznice
Hvala na iscrpnom odgovoru.
Vec sam pisao 12-14 godina Alpina sa BS motorm gura. Prosle godine prvo put servisiran (50€). Do tada samo sezonki se promijeni ulje.
Zna li neko ko su ovi slikari i vrijede li nešto na tržištu?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Zna li ko đe ima materijala za deking terase za uzet, treba 20tak komada...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Super su ti poslali poslije biće deset piva u neku kafanu.
Zezam se no što se tiče umjetničkih djela mi imamo (odnosno moj otac) dosta slikara za prijatelje te "cjenovne vrijednosti" umjetničkih djela znaju biti nerealne kad se neki usporede.Recimo dobijem na poklon nešto što čini mi se bi dijete od 6 godina iškrabalo.A bruka poznat slikar da ga ne imenujem.
Tošković je dosta o tome priča.
Moj ti je savjet obiđi River Side i pogledaj neke radove čovjeka koji je vlasniku svakog dana donosio nove radove a kad ga je vlasnik pitao koliko ti dugujem rekao je ništa jer ovo što si napravio za Nikšić meni je dovoljno.A vrhunski je odradio.
Last edited by Bluemoon; 18-09-24 at 23:18.
Ima li dje da se kupi 4G/LTE USB modem u PG, otkljucan za prepaid/sve mreze. Nista ove zezalice sa baterijama i sl.
Ima li neka autobuska linija da prolazi kroz blok 6 i koliko toliko blizu Vezirovog mosta?
cisto razmisli i o tome sto kosis...tj koja je povrsina
ja npr neki mali travnjak ispred kuce sto imam mnogo lakse pokosim sa elektricnom nego sa samohodnom benzinskom kosacicom...
jednostavno glomaznije su, teze, teze se manevrise sa njima...probao par puta, reko lakse mi je da ne razvlacim kabal i vratio se na nju...ova benzinska za neke ozbiljnije poslove se ostavi
Šta bi ovo na Blažov most, bješe par policijskih kola, kombi, hitna... ?
edit: skočio neko biće...
Last edited by BiTrAtE; 20-09-24 at 16:54.
O, Bože... Prije po ure sam tuda prošla.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Valjda je ziva, ako je to ta osoba, spasili je i prebacili u bolnicu:
https://www.cdm.me/hronika/podgorica...obu-iz-morace/
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
A brže bolje da objave prvi, išli su teorijom vjerovatnoće, raspadi.
Ima li neko da vrsi transport od Trebinja do PG ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks