https://www.vijesti.me/vijesti/drust...taca-marke-bmw
Ovi iz vijesti tek sad saznali za presretače i za posa sa Bokanom...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...taca-marke-bmw
Ovi iz vijesti tek sad saznali za presretače i za posa sa Bokanom...
E ne vjerujem da nisu zvali ministra da isturira auta malo
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
A nisu jer znamo da je do prije mjesec dana 1.0 bio sasvim dovoljan za policiju.
Kada bi saznao da je kupljen 3.0 onda bi mu baš bilo teško.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Cini mi se da su vise gledali da im bude udobnije guzicama nego da oni nekog presrecu, vec vidim da ce biti kroz grad parkirani redovno
Burazere 3.0d, zamisli još čipoteku...
Prema tome, šta da ti kažem?
Sta bi tek bilo da je benzinac, ili da su iskesirali kao ljudi za m440i pff
Samo da mu ad blue ne sipaju umjesto goriva
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam mislio da ce bit 2.0 dizel a ovo 3.0 i 5.3s do 100 kmh postaje zanimljivo. Taman smo tu nedje da se ceramo![]()
But if you never try, you'll never know..
A sto su im ruzne maske hladnjaka sta je ono, ko Hitlerovi brkovi
Sent from my phone
Bar jednog ce slupat' do nove.
Kvota 1.05
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
A oce li benzin usut u njega? 1.25 kvota
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Umjesto lijepo da su na struju pa da ne ne mogu da pomiješaju goriva...
Da, dvije jurnjave i 0%.
Ako je jurnjava sa kraja na kraj države onda si u pravu
Previše se gledaju filmovi sa Brusom Vilisom
Da, Pulp fiction, nakon onog meca kada je usmrtio kolegu, pa ga je ona meksikanka vozila do hotela, U Opel Mokka-e sa CATL baterijom.
kad vec pomenusmo - u lgavu mi ne ide kako su ovo uradili osim mozda namjerno... ajde sipat benzin u dizela i obratno mi ima donekle logike, pogrijesi covjek... ali ADBlue je zasebni pistolj ipost upisanoga poklopca i sve i neko promasi???
a sto se ovih BMW tice po 80-100k sto smo dali za njih - promaseniju investiciju nijesmo imali jos od kad su mijenjali metalne mugice drugim metalnim mugicima kroz grad
niti imamo vozaca, niti potrebe da se trkamo i sa kime - snimis sta ti treba i saceka ga naredna patrola ili podje na kucu ako je iz CG i cao... kakve jurnjave i ugrozavanje ostalih ucesnika u saobracaju da se zadovlje vlazni snovi
Otplatiće ih do nove godine vjeruj mi.
Jer ene bratooo, kad on uzme da cvika mangupe pa se kreteni prime na cvikanje i nabijane u branik, oni automatski krenu da se trkaju sa njima. Igrom slučaja sam vidio kad su se jurili sa ovim zelenim BWM-om jer su meni vozili u branik jedno minut.
Dovoljno je da ih uhvati 50 preko ograničenja tu je kazna od 150 do 400 eura. Na to se uvijek doda ugrožavanje bezbjednosti, preticanje kolone, na punu i slično. Neka 5 kazni napiše u toku dana to je 2,000 eura kazni dnevno minimum.
Presretači i kamere za saobraćajne prekršaje u CG imaju najkraći rok povraćaja investicije. Jer stoka od naroda se u brazdu uvodi kaznama.
Last edited by hercules; 16-09-24 at 08:14.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
vise sam ih puta gledao dje prave probleme no dje ih rjesavaju...
siguran sam da ih i rjesavaju, ali nijesmo mi francuska ili japan da se u to ulazi smirene glave
ja mislim da su za cijenu ova 2 mogli da uzmu drugih 3-4 i da im jednako zavrsavaju posao (i eto jos vise brzih da stignu i presretnu)
prije ili kasnije ce neko neduzan poginuti direktno zbog presretaca ili zbog posljedice trkanja presretaca sa nekim, ne znam zasto ljudi uopste podrzavaju presretace kad predstavljaju rizik za ucesnike u saobracaju isto koliko i ovi sto cine prekrsaj
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Da je srece dovoljno bi bilo da snimi vozilo u prekrsaju.
Ovako se trkaju,pogotovo oni sa bijelim golfom,koliko se sjecam neku zenu su udarili prije par godina.
Inace,zna li iko,da li je ikad napisana kazna nekom policajcu za prekoracenje,pojas I slicno, naravno da nije nikad.
U zadnje vrijeme,posebnu opasnost na relaciji Pg Budva,predstavljaju dvije crne superb,blinkeri,rotacija,sve preko pune.
Mislim da su samo vozaci u autu u jednom smjeru,znaci klasicna zloupotreba.
Last edited by mrgo; 16-09-24 at 09:28.
Nema gradjanske kontrole policije u saobracaju ....
A gradjanska kontrola je da kazne policajce ako izbiju lopova,silovatwlja ,ubicu,narkomane...
E trt.... daj malo kontrole za ove sto zive casno i posteno
Sve naopako
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovima samo fali dozvola (i muda) za TVI manevar.
pa to i ja mislim - snimio si ga u prekrsaju - posalji patrolu kuci mu i cao
TVI ima "smisla" dje su putevi dovoljno pravi i siroki... kod nas na 70% dionica bi neko zavrsio isprevrtan, sletio sa litice ili poljubio stijenu i poginuo
da ne pominjemo da smo sirotinja i da mi nemamo dovoljno auta za to![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks