Kakvu sam dunju pila cijeli dan
... Melem!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako mi je razbistrila glavu.. Uh
Sad moraš nastaviti čitavu noc
ajfon najskuplji
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Sad moram da odspavam lijepo
Spavanje je za devojčice
ajfon najskuplji
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
nothing comes from violence and nothing ever could
Alkoholisanje na radnom mjestu. @goozica lijepo lijepo, fini primjer dajes nama mladjima
Samo poslije radnog vremena.
Standardno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I posle u kola voziš, a taklo te malo. Ne znam @alapacha treba da zovnes taxi kad već se alkoholises posle radnog vremena. Da ne grijesim dušu mozda je ovaj kafić blizu tvoje kuće pa pjeske ides. Ali opet ako se opjanis nisi sigurna. Sa dunje na džin tonik ako ako
Ne brini Gille ti za mene.
Milena, kad god oćeš, evo su mi drugarice stigle, javljaj.
https://www.instagram.com/reel/C_N-M...FsN2R1Nzd2dGJh
Što misliš @Bluemoon o ovoj spravici?
Ne brinem ja, samo pozivam na ooooprezz
Igračka.DES je inače takav da pokušava marketinški da privuče na raznorazne "igračke" što je sim legit za proizvođača.
Dobit ćeš alkohol kao što bi dobio na većem ali nećeš dobiti rakiju kao na onom od recimo 300lit.I to kazan koji ima kovano dno (DES-ovi to nemaju debljina lima im je 1mm) a minimalno je 3mm.Nego,da ne širim priču ukratko eto.
P.S. umorna sam od prodavaca m*da za bubrege![]()
Last edited by Bluemoon; 19-09-24 at 18:58.
Slobodno proširi priču kad su kazani u pitanju. Ove godine ću preskočiti ali imam u planu kupovinu.
Kad budeš rješio mogu ti izaći u susret na PM mislim da sve kazandžije barem one kod kojih i destilerije u Srbiji su radile sam onako prošla i zbog nekih prijatelja.Recimo ovaj što je radio BB Klekovači mi se ne sviđa kako radi (radio je nekom Albancu kod nas,zna da prosipa praznu priču),dok recimo ovi kazani kod Stare Pesme su odlični.Ima ih par koji se vrte nije ni Srbija neko veliko tržište iako je daleko veće od CG đe se tako što uvozi.
DES snabdjeva recimo KIPS mislim i Okov,Kaliju,ali to su štancani industrijski kazani koji su po samoj prirodi kvaliteta i jefitniji a ljudi ođe slabo vide razliku,dok u većini slučajeva ono hobista to su neki stari kazani što su im đedovi ostavili u amanet.
Dakle,kad ozbiljno riješiš PM.
@bluemon pratim pricu o kazanu za rakiju daj info jos
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ljudi misle da je muškarcima omiljena priča o autima ali se varaju.
Auto ka auto,ali vesela makina.
Napiši što te zanima ako se moderacija ne ljuti što smo off?
Evo fotka Stare Pesme.Jedna od prvih dobrih destilerija u Srbiji kazani su ručno kovani.
Kod BB Klekovače ide ovaj fazon sa cilindrom koji Barbir radi (njima je radio).
Uglavnom onaj "model" kod Stare Pesme je jedan od najboljih na foru je destilerije koje koriste Francuzi.
![]()
Last edited by Bluemoon; 19-09-24 at 20:22.
Ja imam slankamenac kazan, dosta je lozovače kroz njega proslo. Bgm da znaju davno bi mi ga drpili
Evo sam stigla bezbjedno. Da ne brineš.
Kod jednog zupljanina sam vidio kazan 230 litara oko 15000 eura ga je platio covjek, ja sam se zacudio kakva vesela makina![]()
Pravila kazan neka braca iz srbije opet cubpoci kod njega taman da snimim tacno ko ga je proizveo , a nema domacin 10 rakija imas na trpezu plus te travarice sto on pravi , izvadi covjek suvu nogunod jagnjeta ispred tebe pa mezi i filozofiraj o rakiji i ukusima
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks