AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Realno ne treba ništa piti ni jesti jer ništa nije zdravo danas.
Pa s ovim načinom i tempom života očekujem nestašicu hrane kroz koju godinu...
Onaj što ima zemlje, znanja i vremena da se posveti proizvodnji, em će imat za sebe em će moć uvijek da prodaje
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Da, Panvel ali mislim da je isti vlasnik. Ulica 4 jula 62 pored poljoprivredne apoteke Panonka kao i autoperionice.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
E da, zna li neko zašto nema Plazme po prodavnicama ? Ni keksa klasičnog ni mljevene
Jeste, Пanвel. Нeđe пrиje ljeta kуpиsмo, paсte, sиreвe, peсto soсeve и kreм od пiсtaća пiиiиstakиoo. Raдnиca je бiлa vрlo уsлuжna и pрiчala o пroиzвodиma, нije дa uвaljуje najсkuпlje вeć вiшe šta сe njoj oд sвega нajvиše сvиđeлo. Pрepoрuka зa Peсto soс (Baрiлiн je i дalje бr. 1) и kreм od пiсtaća. Aуh kakвe sу paлačиnke сa njиm иlи komбiнacиja poлa pиstaћ poлa Nуtela мmмmмmмmм
Iмa iх na Иnсtaнdeрu.
Bio pozar u fabrici krajem juna.
https://www.blic.rs/biznis/nakon-poz...abrike/qjvg4w0
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Znaci da ocekujemo i oni da poskupe
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Razlika izmedju HDL-a u Baru i u PG u prosjeku 20-30%.
Neki artikli su skoro iste cijene, neki i po 50% skuplji u Baru.
Rekli ste mi vec da je oduvijek postojala ta razlika ali ne vjerujem da je prije razlika bila ovako znacajna.
--------------------------
Do Not Disturb.
Gdje ima da se kupi dijon senf ?
Da se malo maknem sa supermarketa i samo pomenem Multicom (jos jednom).
Znam da ih ovdje vecina i dalje hvali ali ja tvrdim da je Multicom postala prodavnica koja ima ubjedljivo najgori sistem porudzbina od svih slicnih prodavnica u Crnoj Gori.
Kad se nesto poruci onda se ceka da sistem potvrdi porudzbinu ali to apsolutno nista ne znaci jer operater/komercijalista mora licno da provjeri artikle i podatke pa tek onda on 'rucno' da odobri svaku posiljku ponaosob.
S' obzirom na broj posiljki i broj zaposljenih, taj proces je nekad trajao po ure, do nedavno je trajao par sati a sad izgleda traje par dana.
Tek od te 'rucne potvrde' Multicom ima 3 dana da dostavi naruceni artikal. Samim tim, lagano mozete cekati i nedelju dana da vam Multicom dostavi nesto.
Ja nikad toliko dugo nisam cekao od nijedne druge prodavnice. Cak ni od onih prodavnica koje nakon narudzbe tek krecu u nabavku artikla iz susjedne zemlje.
Inace od svih 'uslova koriscenja' koji su puni nebuloza i gluposti, omiljeni mi je sledeci:
Sto u prevodu znaci "imamo sve sto je na sajtu osim onoga sto nemamo". Ne znam jel' ovo moderni konzumerizam ali meni je ovo sprdnja s' mozgom.
Pored svega toga, Multicom ima sistem naloga, tj. mozete da napravite nalog i da se na isti ulogujete ali on nema apsolutno nikakvu svrhu niti je izgleda iko iz menadzmenta ikad imao nalog na AliExpress-u, eBay-u, Amazonu ili bilo kojoj drugoj online prodavnici. Vi preko svog naloga NE mozete da vidite ni svoje aktuelne porudzbine kao ni one koje ste prethodno napravili. Nemate apsolutno nikakve informacije niti vam taj nalog icemu sluzi. Prosto nevjerovatno.
Do Not Disturb.
Danas sam ih zvao da pitam za neku masinu, uze podatke, rece eto me za par minuta i ni cut ni vidjet.
Ja ne znam kako i zasto ih ljudi toliko hvale kad su ocaj...
Ja se jedva dogovorih za neku posiljku i bukvalno danima cekam na dostavu. Svakog dana se izvinjavaju kako imaju masu posla pa ne stizu sto ne moze nikako da bude izgovor.
Pa je trebalo da bude juce.. pa ne moze nego ce bit' danas pa se danas niko ne javlja cijeli dan i tek sad javljaju da ipak nisu mogli ni danas da dostave nego ce sjutra..
Bukvalno su probili sopstveni rok od 3 dana koji je duzi od svake druge prodavnice u zemlji.
Najgore je sto niko nista ne javlja nego ocekuju od tebe da cekas posiljku cijeli dan a da ona uopste i ne stigne.
Ovo je dno dna a ovi sto ih hvale samo nek' su zdra'o.
Do Not Disturb.
Samo kažeš, nismo se tako dogovorili jako ste neozbiljni ne morate ni donositi, možda čak i popust dobiješ
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Last edited by dr hellfire; 13-09-24 at 00:56.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Evo Okov reklamira dostavu istog dana,za porudzbine napravljene do 15 sati(gradska zona Podgorice),mislim da sanse nema.
Inace,fashionandfriends juce dostavlja,poslije tacno 7 dana.
I nijesu dostavili jedan proizvod,ni poruke ni maila da ga nece dostaviti.Znaci prodali su ga nekom drugom.
Kad pomenu fashion and friends, imao sam lose iskustvo sa njima. Porucim online 3 kosulje, sve iste velicine.
Kroz dva dana dobijem obavjestenje da je jedna nedostupna i da cu dobiti samo dvije. Ok. Kroz par dana stizu obije istog broja od cega mi jedna odgovara a druga mi je mala. Odem u radnju da vratim, kaze ne mogu u radnji da vratim nego moram online. Ok vratim se i pokrenem proceduru online da vratim tu kosulju. Kroz par dana dodje kurir i ponese je uz naplatu 4eur iako bi trebalo da je besplatno. Ajde ok. Da bi mi novac vratili za nekih 10-15 dana tek.
Slabo cu se nakaniti vise kod njih online da nesto kupujem.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Stvarno sam u Danilovgrad, al par puta online porucih nesto i iz Okova, to se vazda cekalo 15+ dana. I onda kazu nije do nas, do ovih sto rade dostavu, a momci onda pokazu otpremnicu koja je izdata 2-3 dana prije nego kod mene dodje.
A realno sve i da je do dostave ne mogu oni na njih da svaljuju odgovornost nikako.
Oni su ti koji biraju dostavu i koji su odgovorni da se ista dostavi u roku.
Prica je veze s' mozgom u svakom slucaju i ne pije nikako vodu nego im je tako receno da kazu i to je to.
Maloumnost sa vrha ide.
Do Not Disturb.
Dadose zeni info da ima masina na lageru jedna to vece, nabrza me ona da ujutro spucam tamo, te parking, te ovo ono, izgubih oko 2-3 ure(podji, vrati se itd) a masine nema, ta jedna je rezervisana vec par dana bila.
Zanudjaju me nekom Novel, strasna marka,na gugl je samo kod nas ima. Iscackah da je neki Novalić napravio ime i stancuju mu to u Tursku ili Kinu, a ovi odje fale ka da je Miele u najmanju ruku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks