Daleko je od novinskog članka do polijetanja.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Daleko je od novinskog članka do polijetanja.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Imaju li neke pouzdanije vremenske prognoze za kraj septembra, planirao sam krug po Evropi, nece valjda ova oluja do tada da drzi
treba bjezati u Spaniju, tamo je uvijek sigurica. Nadjoh neku bas povoljnu kopcu za Palma de Majorku, ali pretpostavljam da je tamo preskupo, ili grijesim, je li neko bio?
Mislim da je ovo postala najbolja opcija za internet,bolja mozda od orange flexa.
Imate ovaj kod ako Vam zatreba.
https://globalyo.onelink.me/oRcE/jjpqcfy1
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ma kakvi skupo, ko se hranio po Budvi i Bokokotorskom zalivu Majorka i Ibiza mu dodju dzabaluka
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja se nesto drzim Airalo koristio sam ga po Evropi u 20 zemalja mislim i nikakvih problema.
Ispocetka na ipad jer nisam imao telefon koji podrzava esim sad na telefonu nema greske.
Lyca sam probao sad prije 10tak dana u USA i bas mi je losa bila, gubio se signal bas cesto, pa ga ima i tesko bilo sta da otvori/ucita...dok nisam uzeo T-mobile i bas kida kako radi, sve top.
Ja sam koristio Airalo e-sim za evropu, radio top.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ja sam preko Mobimatter uzeo onu Sparks karticu i radilo je bez problema.
Airalo je bio medju pionirima Esima. I stvarno sa njim skoro nikad nije bilo problema. Ali u medjuvremenu su se pojavile alternative . Na primjer , nama je za Češku najpovoljnija bila Maya mobile . Koja je radila bez perfektno.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Last edited by zeks; 17-09-24 at 19:01.
Always,forever and beyond ...
Ma sigurno da sad postoji desetine onih koji pružaju te usluge ali kao stari čovjek kad na jedno nauči ne mijenja bez muke.
Treba mi savjet/pomoc za Rim. Wizz air mi je pomjerio let iz Tirane za Rim tako da cu imati slobodno vrijeme od 18:00 h do 06 h ujutru kad mi je sledeci let iz Rima. Interesuje me sledece:
-Je li izvodljivo poci do Terminija i tu uzeti smjestaj,obici Koloseum,fontanu i jos ponesto?
- gdje uzeti povoljniji smjstaj s obzirom da mi treba samo za mozda 2-3 sata da odmorim dok ne krenem na aerodrom? Vidim ispod 100 nista nema,i to za 100e bas slabo izgleda
-da li ima bus koji vozi od Terminija do Fiumicina oko 2-3 ujutro?
Hvala![]()
Mozes obici centar Rima od 18 - 21h lagano. Skoro sve je u krugu od 2 - 3 km. Ugrabi poslednji bus za Fiumicino i tu odmori ta 3 sata. Imas wifi imas klupe... Bus vozi nekih 35 40 minuta, imas na gugl kad je poslednji.
TERMINI STATION
(DEPARTURE)
00:00
00:30
01:30
02:30
03:30
03:45
04:15
05:30 06:30
07:30
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
Za smjestaj je cijena ta koja jest, tesko da ces ista jeftinije naci.
Mislim da je zadnji ulaz u Koloseum oko 1700, tako da mozes da ga vidis jedino iz vanka. Mozes prosetat po centru kao sto je napisao kolega iznad.
U najgorem slucaju uzmes taxi za povratak na aerodrom.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Hvala vam puno
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks