Castellana ima Bosch, Next i jedno i drugo.
Castellana ima Bosch, Next i jedno i drugo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Jesu li cemu BluePrint filteri?
Trazih filter nafte za bengu, al je na stanju bio samo jos champion, filtron i comline...
BluePrint mi je bio nesto najzvucniji od tog izbora
Filtron je za naše podneblje i tržište ok …
drive i ridex i slične nemoj da pomisliš staviti ma koliko ti popusta i marketinga davali makar i ti bio uvoznik istih![]()
Blueprint/Febi su odlicni filteri. Filtron nisu losi. Ostap smece.
Drive filter nafte sam ja stavio jer je bila subota popodne i htio sam auto da palim poslije generalne (zaboravio filter da kupim). Našao ga u Trend auto koji je tad radio.
Evo 7000km radi dobro, motor se ne buni. Sigurno da nivo filtracije nije kao na premium brendove, ali tu do 8-9000km mogu da završe posao
Mada svakako se vraćam na Mann ili Mahle.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Dje kod nas ima da se kupe ovakvi/slicni radio kljucevi (radio removal keys)?
![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Desilo mi se juce prvi put (Audi A3 2018 dsg 1.6 tdi, sve ok sa autom inace, skoro bio na servis) da je izgleda upalio regeneraciju DPF-a kad sam parkirao i ugasio auto. Pretpostavljam da je to u pitanju, jer je bilo dosta bucnije nego obicno kad ostane ventilator da radi nakon gasenja auta.
Pa me zanima sad, da li je to lose za njega ako sam ga prekinuo u sred te regeneracije? Da li ako to primijetim sledeci put (ako ne grijesim pojacana buka, malo visociji obratji u mjestu i veca trenutna potrosnja u mjestu su znaci da se to desava) trebam kako procitah nedje da izadjem na otvoreni put i vozim izmedju 2.5 i 3.5 hiljade obrtaja nekih 15-20 min? Ili da to potpuno iskuliram i normalno vozim auto i redovno servisiram? Hvala na odgovoru!
Pa nije bas dobro. Mozes sjebat motor.
Znaci da pocnem da obracam paznju na ovo ako se opet desi. a ako ga slucajno ugasim kao sinoc i primijetim tek kad izadjem iz auta, da li da ga upalim ponovo i odradim ovo na otvoreni put?
Upalis ga i vozis na otvorenom lagano.
Sledeci cu put onda tako kad primijetim ovo isto, prvi put je bio da se ovo desilo pa se nadam da mu nisam naskodio punohvala Fabia!
Mogu li prednji diskovi da se iskrive zato sto su zadnje dobos kocnice bile lose? Kazu u ovlastenom servisu da je zbog toga, pa su prednji diskovi bili preopterecini.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Nece da moze.
Onako laički nema mi smisla njihova priča,jer,šta da su ti doboši pozadi bili ispravni ali si ga vozio i kočio mnogo agresivnije,opet bi bili preopterećeni prednji diskovi a i zadnje kočnice.No,onda bi rekli nešto drugo...pa APP
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 11-09-24 at 17:11.
Xaxax,zajebavas da su to rekli?
Diskovi se iskrive,zato sto su u nekom momentu pregrijani,pa naglo ohlađeni(prskanjem vode).
Razlog pregrijavanja mogu biti zaglavljen klip kočionih čeljusti(korozija),zaglavljeni klizači kočionih čeljusti(opet korozija).
Apsolutna je budalaština da loše zadnje kočnice mogu da utiču na eventualne termalne defekte kod prednjih kočnica.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Ne zovu ih amerikanci bez razloga Stealership.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Oli nam reci ime tog ovlašćenog?
Grantujem da svima sad vrte vijuge i da se dvoume u najgorem slučaju.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Alijansa sto posto
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
Pozz
Passat b5, 2000
Zamijenio komplet spicban, skidao i mijenjao hladnjak grijanja, i sad kad sam vratio sve, na climatronic pokazuje ispravnu temp, ali na instrument tabli ne, samo stoji znak °C, bez ikakvih crtica ispred toga.
Valja li ovo za svako auto?
https://www.okov.me/mn/proizvodi/kro...-auto-reef-580
Treba li da stavim nešto (čitaj neke nosače) prije ovoga i ako treba đe se to kupuje?
Pretpostavljam da u ovo mogu da idu oni koferk kao za kabine od aviona?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kupio sam istinovaj prije 15, 20 dana. Ja sam imao fabričke poprečne nosače, a uz njih dođe sve što treba da ga zakačiš. U njega može što god hoćeš. U mom slučaju stala dva srednja kofera, putnička torba, ranac i spakovana ogrqdica/koš za bebe. Dobro je što može sa obije strane da se otvara. Meni bi valjalo da je mogao još malo naprijed da ide, jer ne mogu gepek vrata skroz da otvorim. Slikaću kasnije malo pa ti šaljem da vidiš o čemu pričam.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Koji proizvođač, motor kombi vozila preporučujete da se uzima? Čuo sam da je Iveco daleko najbolji, htio sam da trgujem nešto pa reko da vidim ako ima nekih stručnijih ljudi od mene ovđe da vidim što predlaže ko
Svaka pomoć je dobrodošla
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks