Ako je dimio i jos neki neobican zvuk, vjerovatno motor, a to obicno znaci da nije isplativ za popravku.
Zdravo, da ne zna neko od vas đe bih mogla na popravku da odnesem ovaj kompresor za pranje terase, kupljen u Okovu prije par godina?
https://www.okov.me/mn/proizvodi/gal...je-2100w-lavor
Nešto je dimio dok je radio, ne znam što mu može biti, jesam li ga samo preforsirala ili da se ni ne trudim oko popravke?
Hvala unaprijed.
"I shut my mouth and hold the light"
Ako je dimio i jos neki neobican zvuk, vjerovatno motor, a to obicno znaci da nije isplativ za popravku.
A on jes bučan, ali dobro da znam dal boljim da ga zamijenimo.
Kad sam tu, još jedno pitanje - dobar majstor za popravku veš mašine Ariston (Podgorica)? Iskreno ne znam šta joj je nisam je palila, ali mi rekoše da pušta vodu... možda je propala guma oko bubnja a možda nešto treće, hvala na kontaktu unaprijed![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Koju mašinu za sušenje veša preporučujete?
Da ne mrči struju
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Igra li ko Top Eleven?treba mi neko ko moze da plati onaj premium, nesto je sitno, placam i uslugu
![]()
Tu es mon héro!
Kako saznati dugovanje za porez na nepokretnost za 2023, PG, a da se ne ide lično tamo?
Stiže mi porez '24,na rješenju nikakva cifra o dugovanju,ali uz rješenje stigao propratni papir "da su utvrdili da imam dugovanje...."
Online provjera im ne radi?Neki tel?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
To je i meni stiglo uz novi račun, prošli plaćen...
Možda ga šalju po defaultu
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
laris.me
Last edited by joni; 09-09-24 at 11:33.
Ističe mi edit:
Može li se ukupan iznos(zadnje rješenje+prethodni dug) platiti jednom uplatnicom?Vidim u ovo rješenje od '24 da se uplata vrši sa naznakom da se unese broj rješenja,a vjerov.nije istj broj kao i prošlogodišnjeg rješenja.
Valjda svako rjesenje ima AoP broj koji je jedinstven za svakog korisnika, nebitno da li ima vise godina duga ili samo trenutno stanje placas. Makar je u HN tako.
Ja sam.komplet dug od par godina na jednu uplatnicu i trsio sve zajedno. Nikakve frke nije bilo.
Trebalo bi da mozes i u PG na ovaj nacin, ali eto mozda je bolje da pitas za svaki slucaj.
Edit: U HN poresku su mi bili rekli: Dug na jednu, a Kamata na drugu uplatnicu.
Last edited by Shadow'91; 09-09-24 at 12:44.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Za kamatu mogu da se slikaju.
Jeste,AOP mi je isti ali piše da se navede BROJ RJEŠENJA na uplatnici?!On je valjda različit za svako rješenje...po godinama
za svako rjesenje je razlicit broj. moras ga navesti
f6
Ima li dje u CG da moze da se kupi kvalitetna grncarija ? Sačevi i slicno.. ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Možдa najбolje вiђet сa pрedaвačeм koje sпecиfиkacиje bи bиle нajadekвatнije. Oбiчno нajjefтiнije kлasиčнe zaвrшavajу poсa.
https://megamusicmont.me/product-cat...asicne-gitare/
Da bi se prijavio na pripravncki rad za visokoskolce, treba li da dam ostavku na radno mjesto u lokalnoj samoupravi koje obavljam kao radnik sa srednjom strucnom spremom??
jer konkretno kod mene nema to mjesto za vss da se odradi… moram u drugi organ…
Da li neko ima iskustva sa ovim kako i sto?
Hvala
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks