Gora je druga slika za našeg divnog Budimira(ne zbog apsolutnog odsustva fotogeničnosti).Ona pokazuje stvarno stanje, kod obje je došao na gotovo, zašto nije odbio
Last edited by Markys; 11-09-24 at 06:04.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-nema-glasanja
Presmijesno, zalosno... kad ste tamo đe ste pihhh svako gradjansko pravo bi vam ukinuo kad ste sebi dozvolili da budete tu đe ste...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
brao ti ga genije
Od države i EU dobio 105.000 za projekat NVO, pa taj novac potrošio na sebe
https://libertaspress.me/single-news/2913
"Prebacivao na svoj privatni račun, kupovao kripto valute, plaćao lične račune, vršio razne onlajn kupovine na internetu… i Evropskoj uniji, odnosno budžetu Crne Gore, pričinio materijalnu štetu u ukupnom iznosu od oko 105.000 eura“, piše u saopštenju policije.
nothing comes from violence and nothing ever could
Do pune genijalnosti mu fali samo to, da ako bude dobio koji mjesec da odleži,izboksuje da to odleži u nekom norveškom ili švedskom zatvoru jer je njihove pare skrca.
Vele,bolji su no neki Rakčevićevi all incl. hoteli
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovo je Anto Jankovic uzdanica Crnogorska.
Ovo je radio do sad vjerovatno 20 godina i sad se pita sto bi ovo?
Hapse se Crnogorski sinovi i patriote cekam reakciju SD SDP i LP koalicije mislim da je bio u svaku od ovoh partija uclanjen.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
https://borba.me/milo-nikad-zesce-ud...-hladnog-rata/
Milo nikad žešće udario po SAD-u: Crna Gora ima dobre temelje da se odupre površnosti zapadne politike koju je generisao monopol jedne super sile nakon Hladnog rata
5-figure monthly revenue. Na grbaci naroda. Pih.
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Laki je malo neurozan
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Zar ne reče expert i direktor fitosanitarne da se Q groznica ne prenosi na čovjeka prije dva dana.
Podijeljeno iz CDM Android aplikacije:
Dvije osobe u Danilovgradu zaražene Q groznicom
https://www.cdm.me/drustvo/dvije-oso...e-q-groznicom/
Ključna referenca direktora firosanitarne i eksperta looks like:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Hvala Vladi Crne Gore i resornom ministarstvu
Јесу ли хтјели да се посмртно поспрдају Видоју Жарковићу па су довели Мила Ђукановића да прича на скупу посвећеном њему?
Đukanović je kazao da je kao student, član CK SKJ upoznao Vidoja Žarkovića u vremenu kada je obavljao najodgovornije partijske i državne dužnosti u Jugoslaviji i Crnoj Gori.
"Jugoslovensko društvo je već uveliko ulazilo u duboku ekonomsku i političku krizu, ali još uvijek se nije slutio krvavi raspad zajedničke države, niti su se jasno nazirali i razumjeli procesi koji će uskoro promijeniti političku konfiguraciju evrope i svijeta. Splet okolnosti je učinio da ti procesi obilježe i kraj blistave političke karijere Vidoja Žarkovića i veoma uspješne generacije poslijeratnih političkih podvižnika u Crnoj Gori. Neposredno potom ja sam se našao u najužem partijskom, uskoro i državnom rukovodstvu Crne Gore, nakon tektonskih političkih procesa koji su se dogodili 90-tih. Takve promjene neizbježno nose osjećaj gorčine za ljude koji napuštaju političku pozornicu, ali i opomenu i razumljiv strah kod onih koji na nju tek stupaju. Posebno u ambijentu kakav je tradicionalno crnogorski, sklon revolucionarnim preokretima, s manjkom poštovanja prema onima koji odlaze i viškom neutemeljenog povjerenja prema onima koje ne poznaje i koji tek dolaze. Ambijentu koji ne pogoduje razvijanju kulture zahvalnosti čak ni prema najzaslužnijima", rekao je Đukanović....
..."Nastavio je život vođen vjerom u iste ideale koji su ga i kroz rat i u godinama mira i prosperiteta pokretali na velika pregnuća, bezrezervno posvećen dobru i napretku svoje Crne Gore, razborito sjetan zbog epiloga kakav je doživjela jugoslovenska ideja. Mogu s ponosom reći da smo se, iako generacijski udaljeni, poslije kratkog vremena zbližili i izgradili prijateljski odnos, uz puno uzajamno uvažavanje. Nije to bilo teško, jer sam imao osjećaj da Vidoje željno isčekuje prvi nagovještaj da Crna Gora izlazi iz političkog košmara u kojem se našla zahvaljujući neodgovornim nacionalističkim politikama većih i uticajnijih u tom zlom vremenu kraja jugoslovenske države, kao i zbog apsolutnog neiskustva novog državnog rukovodstva da se adekvatno pozicionira u procesima koji su bili generisani krupnim geopolitičkim promjenama, prvenstveno na evropskom kontinentu. Kad je vidio prvi takav signal nije se ustezao da pokaže spremnost da podrži to budjenje i otrežnjenje Crne Gore, da joj stavi na raspolaganje svo svoje ogromno političko iskustvo, da pomogne da u iskušenja, za koja je znao da ih nosi okretanje svojim nacionalnim interesima, uđemo što spremniji i da izvedemo Crnu Goru iz njih sa što manje novih ožiljaka. Osjećao sam, nije pretjerano reći, neku vrstu političkog roditeljstva kojom je Vidoje zračio tada prema meni i svakom ko je bio akter tog zahtjevnog i rizičnog zaokreta u koji je Crna Gora ulazila krajem prve polovine poslednje decenije XX vijeka".
Đukanović: Živimo u vremenu u kojem se zaboravljaju ljudi kao Žarković, a svecima proglašavaju četnički koljači (vijesti.me)
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Simptomi uključuju:
Visoku temperaturu i groznicu
Obilna znojenja
Glavobolje (posebno iza očiju)
Bol u mišićima i zglobovima
Izraženu iscrpljenost
U težim slučajevima mogu se razviti hepatitis ili pneumonija, a bez liječenja simptomi traju 2-6 nedjelja. Hronične infekcije mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme, uključujući umor i srčane probleme.
infekcije mogu trajati duže i izazvati ozbiljne komplikacije. Lečenje antibioticima obično skraćuje trajanje simptoma.
Kako se dijagnostifikuje infekcija?
Dijagnoza se postavlja na osnovu simptoma i laboratorijskih testova, koji detektuju antitela protiv Coxiella burnetii.
Kako se liječi Q groznica?
Leči se antibioticima (npr. doksiciklinom). Hronična Q groznica zahteva dugotrajno lečenje, dok se simptomi poput groznice i bola mogu ublažiti antipireticima i analgeticima.
Ka grip...
https://www.cdm.me/hronika/baranin-n...-blizini-suda/
Ovo je pokusaj ubistva ... al ko zna sto ce ispasti
hahahahahahaahahahahaahhahaha
izvinjavam se.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovaj spisak treba okačit ođe eto onako da stoji, da kad za par godina ispliva nešto da vidimo ima li koga sa spiska...
Ođe kao da ima više ljudi iz Srbije i Hrvatske nego iz Crne Gore.Kakve veze ima Zoran Vuletić sa Katnićem političar koji aj ima okey svjetonazore ali toliko mala partija u Srbiji da ne znam jel 90% Srbije za istu zna.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
I Skočko je tu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam jel samo meni neobično što je ođe toliko njih iz Srbije i Hrvatske koji su povezani sa međunarodnom zajednicom ono predsjednik hrvatskog PEN centra je isto tu.Da zanemarim ove iz Crne Gore naročito Zonju.
Osim Vuletića kakve tek veze ima predsjednik PEN centra Hrvatske sa Katnićem.
(kakve su ovo mađije)
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-09-24 at 12:43.
Ali Nick Trefs, bankar iz Frankfurta, najjace![]()
Last edited by diVerso; 13-09-24 at 13:55.
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks