Ne mogu brt. Nikako. Trazicu Turkish airlines.
Prema tome, šta da ti kažem?
Izbjegavajte ITA airways EU-SAD-EU u sirokom luku. Jedino ako morate.
The long-delayed launch of Boeing's 777X aircraft has hit yet another snag, further denting the aerospace giant's reputation for quality. The company has been forced to halt testing after discovering an issue with a structural component between the engine and the plane's wings during a recent test flight, reported CNN.
Spdnjacina od kompanije.
Arapi finansiraju, tj. daju avione na koriscenje.
Ne daju arapi odavno nista u ASL, ako ne racunamo Vucku diretno kesh od sheika, Etihad je pozdravio ASL davno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
jbga....progres
Nisam znao da su prekinuli saradnju sa Etihadom.
Sad vidim da stizu 2 komada. Znam da je YU-ARA vracen prije dvije godine. Ostaju li Tesla i Pupin?
Napustili Arapi davno, sad finansiraju sve samo gradjani SRB.
u novembru su izasli iz ASL, a Vlada SRB otkupila njihove deonice. ARA je vracen, ARB i ARC ostaju, a ARD u Belgrade Expo livery dolazi. Ovaj cetvrti se sreduje u Dizeldorfu, bivsi Air Belgija OE-LCL. Cilj im je da dodju do 8 A330, da bi pokrili Kinu, USA i Kanadu.
jbga....progres
Last edited by E_K_V; 09-09-24 at 17:22.
I moja koleginica je bila sa vama, zvala me malo prije, bila je mnoooogo nervozna.
ja poletio danas u 12:45 iz BG za Maltu, bilo je turbulencija ali ništa prećerano
She is only here to annoy herself!
Courtesy of Turkish Airlines:
Na stranu što su zamalo skrcali kufer, ne pamtim da sam imao udobniji interkontinentalni let od Istanbul - Luanda, sad 30.08. Izuzetno mirno i tiho, bez turbulencija.
A330-200
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
Turkish je postala odlicna avio kompanija.
bilo je vriske, kuku lele, povracanja... sveje bilo ok dok ne krenes od Kolasina prema PG tu nastaje sou.
cak sam u jednom momentu mislio da ce i ovaj sto je krenuo u 8:15 da odustane, jer je u jednom momentu dok je prialzio pisti bas dodao gas i digao nos... reko neces valjda opeeet
berlin BG bez problema...pa i 80% leta do PG bez problema...ima turbulencija ali nista strasno...
Ja imam Madrid Mexico 12 ura non stop... nadam se mirnom letu...
Kad je mrkli mrak, i kad smo nedje nasred okeana... pa krenem da iskacem iz śedista od turbulencija srce mi u pete sidje...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ja sad imam Bec Tokio oko 13h. U povratku preko 14 sati. To je zajebano.
moj najduži let je bio Štokholm Ankara oko 4 sata, srećom noću pa sam ugrabio da zaspem inače bih se smorio skroz
Ja kad imam prostora i WIFI moze da traje i 5 dana.
ovo je bio onaj tijesni pegasusov avion sa zbijenim sicevima ali sam ugrabio da se uvalim na onaj đe je exit kad sam vidio da je prazno
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks