Uvede napokon Osmajica posto on jedini od napadaca ima iskustva sa ostrvskim fudbalom.
Nemojte da se zajebavamo, čak i namjerno sklonio ruku nije no je stegao instiktivno
https://www.instagram.com/reel/C_tW7...RzNW5iaHpsazV1
Uvede napokon Osmajica posto on jedini od napadaca ima iskustva sa ostrvskim fudbalom.
Ajmo! Evo gaa
A hvala Bogu vise!!!
Napredovao je Krstovic u Lece masu. Imamo spica, samo treba Adzic iza njega, zasto nema te doktorice u igri?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Povrijedjen, trebao je da debituje protiv Islanda
Ja sam mislio da predsjednik Lecea placa novinske natpise "Inter zove Krstovica, Mancester se interesuje za Krstovica" da bi ga skuplje prodao, ali izgleda ima nesto u tome momku, a mislio sam da je kesa
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Inace ima li maleroznije sportske sekcije na svijetu od nase fudbalske reprezentacije? Vazda pola ekipe povrijedjeno, vazda neke patke primamo, vazda mucenje da se da gol, vazda se promasuju ziceri...
Ljudi, ko je ovaj erakovic sta je ovo
Kakav pakao
Ubaci tri kreativca, nema ko vise loptu dat
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bakić je treba bit taj kreativac i novi Branko Bošković no mu se ne poklopi 100 stvari![]()
Ali da Joveta koji ne igra nidje da ne moze izdrzati 90 minuta ...
Ali da ne vidjesmo nikog novog
Pa ja bih ibacio perisica majku mu
Ubacio bih nekog ko umije lopte igrat
+1 za Perišića
Btw ovaj Jovović ako čega ima ima života, kakvo je to magare neumorno
Ovo je nebitno takmicenje i rezultat nije imperativ vec da se uigra ekipa i da se ubacuju novi igraci. Kako smo krenuli rezultat je odlican plus sto smo bili bolji od Velsa ali ioak...
Risto gađe golmana Mijatovića ka da je ovaj Oliver Birof
Ja odavno bolje utakmice nisam gledao.
Šteta al se vidjela velika zelja, falilo je makar 1 stativa da udje
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Kako Radunovic izvodi ove kornere... Jel moguce da momak ne moze da podigne ovu loptu makar jednom?
Momci su dali sve od sebe. Nisu potonuli poslije nokauta. Bili su bolji. Pola tima nam je falilo uobicajeno. Nek se ubacuju novi igraci. Idemo dalje.
Pa i nije nebitno, daleko do toga
Ispadosmo u grupu C, igracemo sa slicnim nama sad
Risto Radunovic, majstor za prekide. Ispali 5 kornera na prvu stativu
Tragedijom smatram igranje erakovica, brnovica pa i svih centralnih bekova
Ne ubacivanje djukanovica i vukotica postaje mi brutalno misterija
Mugosa bivsi igrac takodje
Bakic ne moze igrat prije vukotica ni na sony
Sprdnja kako mi gubimo utakmice
Inace ja bi nastavio da se igraju utakmice u Niksicu. Ovo je prvi puta da me nije blam terena na kojem ugoscujemo reprezentacije. Nek se ulozi u istocnu tribinu, stave se semaforim na juznu i sjevernu stranu i stadion kao bombona.
Aaaa,znači to je plan,znači da se ne nerviram
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks