Nije nego je velika kisa, ne vidi se nista![]()
Nije nego je velika kisa, ne vidi se nista![]()
Ajoooj, kako ne udje ovo Stevanee
Realno je ovdje trebalo biti 2:2 samo sto su oni imali srece a mi nismo. Sad treba malo stati na loptu jer cemo primiti treci posto je nazad promaja a po ovoj kisi je jos veca.
Moze li neko da mi kaze dvije stvari
Prva, vukotic zamjena brnovicu
Kako ljudi
Druga, sta je sa tim viktorom djukanovicem. Jel to tolika tica da camaj koji je ispao iz madjarske lige igra ispred njega?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Za oba gola jovovic petljavina kriv.
A kako veči ovaj komentator na Areni, dobra utakmica, samo da je kiša ne prekine.
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
Jel realno koliko srece nemaju!? Tri gola nam skidaju.
Kako nemamo sreće, godinama jbt...
Stvarno se ne da, tri puta skidaju gol iz ove situacije. Jovetić prečku s centra, a kako Krstović nije dao zicer je tek za ispitivanje.
Mada ovo nisu normalni uslovi za igranje. Zato je i ovoliko sansi dje mi nemamo grama srece. Samo da nam ne uvale treci. Ako ga ne daju do poluvremena barem da ga ne prime. U Niksicu ce kisa samo pojacavati izgleda.
Sudija sve ti na svijet ***** ruka čista, još ***** neće ni da pogleda, pri tijelu je veli, MRŠ
Last edited by BiTrAtE; 09-09-24 at 20:30.
Ovo je cisti penal
Ali bez razmisljanja
Ako ovo nije penal sto je onda penal i zasto odbrambeni igraci u Ligi sampiona drze ruke iza ledja?
Jos mi nije jasno kako ono nije penal? Bukvalno je odbranio gol rukom. Bio metar ispred gola. Cinio tijelo vecim. Ruka nije bila odrucena ali nije ni bila uz tijelo. Svake nedjelje po Evropi se sviraju najbanalniji penali za koje je ovaj penalcina na kvadrat.
Kako su ludi komentatori, vele, početak nisu mogli sanjati ni u najluđim snovima, 10 puta pominju kakav je to šok. A oni ka da smo mi Španci a oni Azerbejdžan.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Bas ce nama ovoj fudbalskoj velesili da ga sviraju
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Nikakav je ovaj komentator
Prebacih na arenu nego onaj navija da nam suknu jos dva komada pa vratih
Ruka je u prirodnom polozaju bukvalno, ne bi se niko bunio da je penal svirao al nije ga gledalo
Ruka mora da je iza leđa ili pri tijelu a nije bilo ni jedno ni drugo. Penal je bio kao kuća no što grama autoriteta više nemamo ni za taj VAR da se pogleda to je druga priča
Fascinanto je da zamjene ne vrsi covjek
Mugi moze napolje sam da izadje
Mozda je zaboravio da ih ima
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Rubezic, sipcic pa i tuci
To su tri kante nevidjene
A vala pih da nece makar 1 da udje, fer bi bilo za ovoliki trud
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks