https://streamable.com/4za0id
Jel ovo Takumijev rođak sa Toyotom?
HAHAHAHAHAHAHAHA, smije li ovaj kriminal
![]()
Last edited by iMMERSION~; 08-09-24 at 12:38.
https://streamable.com/4za0id
Jel ovo Takumijev rođak sa Toyotom?
Nevjerovatno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Uzeh da ufatim jedan krug kroz grad i izbjegnem 2 udesa.
1 kod Ekonomske i 2 kod hotela CG.
Da se bježi kući reKo od pravnog da ga uprem preko mosta čim se upali zeleno (reKo makse neću) pali se zeleno i od palade kroz crveno prolijeće golf 5.
Dolazim na Zabjelo motorista 50cc sa djevojkom kroz crveno.
Posle 400m na semafore kod Lakovica vw buba iz Zete kroz crveno...
Ovaj narod je pukao na max.
Motor rekao zbogom. Steta par hiljada.
Prema tome, šta da ti kažem?
veca mu je steta nego sto mu auto vrijedi...
motor, elektornika, enterijer...
jos ako je, kao mnogi, zaverglao da upali...
sta nagna ljude kad vide onako strm podvoznjak i onoliku baru da kazu sebi - TERAJ?
Ne vidim tablice, ali sigurno nije iz PG. Znao bi da ne može ovuda proći
Kriminalno je da se taj podvoznjak godinama ne sredjuje, tj. komplet ta ulica od onog pruznog prelaza kod groblja pa sve do podvoznjaka treba komplet da se rekonstruise, prosiri, sredi trotoar i atmosferska.
zavara ovaj podvoznjak...nekad izgleda da je lokva od mozda 20cm a ima vise od po' metra...ko zna koliko je auta progutao do sad
neko je novije auto pa valjda ima kasko....hidrolok i ko zna koliko modula i kompjutera
Trebalo bi da može da tuži (i dobije) grad zbog ovoga. Ipak je neuslovan put, a nije zatvoren za saobraćaj, nije obilježeno ni na koji način.
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
Ođe bi Pinzgauer zaglavio
Nista ovo nije, da vidis ovaj sta radi, parkira se dje stigne na sred ulice i svoga posla, danas napravio kolonu od 30 auta, vise puta sam ga i ja prijavljivao jer mi blokira garazu (bas na toj slici) ali nikakve vajde od po*rane policije.
Sent from my iPad using Tapatalk
Komunalne policije!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne pomaze ni komunalna ni ne znam se koja.
Sent from my iPad using Tapatalk
To znaci samo da mi kao gradjani vjerovatno moramo da se organizujemo i tuzimo komunalne i ostale drzavne za zanemarivanje radnih obaveza i duznosti jer te iste sluzbe primaju novac i plate od nas ! Gradjanska pravda !
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks