ispred svog vremena, ali iza svi na trciNema sta da te mi demantujemo, demantovace te vrijeme, jer ce, po tvojoj prici, do kraja sezone Honda da dere sve ostale (sam kazes, sve ostalo je do motora i goriva, a motor svakako nije losh).
Vrh! Ganuti smo tvojim izborom nicka, samo mislim da treba da dodas "psiho" ispred, i da podjes na nekoliko seansi iste, pomaze u takvim slucajevima samoobmane
![]()
Vidim da ti intenzivno trosis pare na psihica.Zato mogu ti reci samo naprijed i nastavi da uludo bacas pare. Sto se mene tice i moje price uopste nisam naveo da ce Honda do kraja godine da, kako ti kazes "dere" sve ostale. Ti mora da ne razumijes srpski!? I rekao sam sto se razvoja bolida tice: na aerodinamici i gorivu moze da se "zaradi", a ne na motoru. Podsjetnik za sve neupucene - motori su "zamrznuti" jos od oktobra 2006. godine. Razvoj na njima je prakticno nemoguc!
Ovo ti je treci put da te hvatam kako vadis iz konteksta moje price djelove recenica i onda ih izokreces ili ih neprecizno tumacis. Nadao sam se da cu na ovom forumu cuti nesto zanimljivo, vrijedno ili tome slicno, medjutim vidim da je je ovdje prisutno samo neznanje i sprdnja. Nazalost!![]()
Sa tobom je kao da covjek prica sa zidom!Ovo mi lici na situaciju iz Monte Carla od prosle godine. Schumacher je, "navodno", namjerno parkirao bolid na izlasku iz krivine Rascasse. Kasnije (tj. poslije skoro 10 sati) komisija FIA ga kaznjava i pored toga sto su imali njegovo svjedocenje, telemetrijske podatke skinute sa njegovog bolida (koji su ukazivali na gresku), kao i ostale parametre. Mislim, sta reci? Cista politika! Po meni - BRUKA. E upravo smo ja i ti u slicnoj situaciji: Ja sam ti kao - Schumi, a ti si mi kao - komisija FIA (tj. ZID, kako ih je NAJVEČI SVIH VREMENA tada i oslovio).
![]()
Last edited by analiza; 02-04-07 at 12:42.
ma evo, ubijedio si me, Honda ce da rula, razmisljam se da promijenim nick, pa kako bi bilo pravilno: hondista? hondash? honduras? hondaman?![]()
Ferarista, pretezak si postao.Ali stvarno...
Moze li covjek da ima svoje misljenje koje se npr. razlikuje od tvog???Ajde iskuliraj malo...
Svaki put ocekujem da cu procitat nesto zanimljivo na ovom topiku, a svaki put kad kliknem citam samo nekakve budalastine "znalaca".
Prica vam je prepecka i preteska.Pricajte o necemu vezano za Formulu 1.Dosta je bilo "pametovanja".
Pozdrav!
kako ste se vas dvoica zakrvili,ihasahahaah.e ovako..nesto mi je nelogicno da je ta honda inovantna jer ne vidim po cemu to,ali nebitno..udavi sa hondom pusti da vidimo kakva ce bit na sledecu trku pa cemo onda pricat:evil:![]()
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Slažem se nando sa tobom u potpunosti! Svaka cast,... Treba ovu temu što prije ostaviti za nama, jer ničemu ovo ne vodi.
![]()
A, inace, ne bih da davim o Hondi (opet), ali neka svako procita moje postove u vezi sa tim i vidjece da govorim o tome da RA107 uopšte nije konkurentan bolid, a da je inovativan to sigurno jeste, ali su ga totalno promašili u izradi ili čemu već,...
P.S. Kao primjer sam naveo "legendarni" (a nikad ostvareni) McLaren MP4-18 (iz 2003. godine), a ima ih i jos, no ne bih zelio da otvaram jos jedno poglavlje o tome.:neutral:
mp4-19 bi trebao da bude jos "legendarniji", pa se i nije nesto pokazao![]()
alo momci,evio sad cuh da je slobodno mjesto strucnog konsultanta i sveznajuceg u hondi i ferrariju,pa srocite fin CV sa sve ovim postovim i posaljite ljudima nek se oni zabave sa vasim glavama.mozda vas i prime...pustite nas ostale koji VOLIMO formulu da uzivamo,komenterisemo,pratimo a rasprave,svadje i prepucavanja na pm please
CRX V-TEC
Mogu taman umjesto Marka Jacimovica jer je u bolnicu trenutno...
Brzo ce ova trka a![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
mogli bi da bache kvalifikacije ovaj put (trka u 9, kvalifikacije 8 am)
u koliko sati pada trka?
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Sto se toga tice, trenutno radim kao kolumnista za auto-moto sportove, za jednu domacu novinu i za jednu regionalnu, a uz to sam i kolumnista na jednom internet portalu. Ranijih godina sam radio i na drugim vrstama mass-medija. Iz ovoga mozes zakljuciti da volim F1 (kao i ti!) i da je ujedno profesionalno pratim i komentarisem, i to vec dugi niz godina...
ostavices link na taj net portal, da malo analiziramo tvoju analizu![]()
Nema potrebe da ti otkrivam svoj identitet. Kao što ni ti meni, pardon nama ne bi otkrio svoj.
Uglavnom portal je veoma poznat, ljudi pitaju, ljudima odgovorimo... Uglavnom opuštena atmosfera. Broj posjeta na portalu je iznad 175,000 godišnje. Mislim, šta reći? - Solidno,...:wink:
P.S. Samo ne o Hondi opet. Ha-ha. Ne, izvinite, izvinite, šalio sam se.
Last edited by analiza; 03-04-07 at 12:48.
Ne bih da iznosim taj podatak. Ipak, ovo je forum.
Reći ću samo da se radi o domaćem nedjeljniku, a drugi je hrvatski. Doduše sa ovim drugim odnos je više hororarnog tima. No, ipak ne bi bilo profesionalno da ih predstavljam preko foruma, a to svakako ne bi bilo dobro ni po mene, mislim mog posla...![]()
pa znas kako, ja sam zapravo shef jednog F1 tima (necu da se falim kojeg), a sve ovo diktiram jednom decku koji prevodi na "maternji" i kuca, znaci extra se razumijem![]()
Odlicno, F..ista!
Ti nemoraš da brineš oko zaposlenja, ako izgubiš taj posao, možeš da radiš kao kome(n)dijaš na nekom kraljevskom dvoru.:lolblue:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks