pikoleto nk - specijal sendvič haos dobar,plus pomfri od pijačnog krompira...cijene trivijalne naspram ovih vaših krševa od 14e
Pod volat mijesano meso katastrofa,jedino su cevapi bili dobri,ostalo zilavo i skoro nejestivo,ja volim bubrege ali ovi njihovi su toliko bili zilavi da se covjek mora potrudit da ih isjece, karadjordjeva nedovoljno pecena, dosta su pokvarili od mojeg zadnjeg dolaska kod njih
pikoleto nk - specijal sendvič haos dobar,plus pomfri od pijačnog krompira...cijene trivijalne naspram ovih vaših krševa od 14e
Ima u Baščaršiju.
Juce u Rekoletu (Tivat) pica dobra, cezar salata dobra, cijene nisu prejake...porcije obilne.
Pod Volat sam bila silom prilika možda 2x u zadnjih par godina i čudu sam se načudila čime se ljudi oduševljavaju jer sam čula samo pohvale a ono dobrog vidjelo nije.. ali dobro, kažu mudri da se o ukusima ne raspravlja
Pohvala za Kristal central.
Džigerica sjajna, teleće pečenje takođe. Popeci malo masniji za moj ukus. Brzina, ljubaznost, usluga 10/10
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Last edited by Lapis Lazuli; 05-09-24 at 15:04.
Pizza Cut svaka cast. Stvarno sam jedva pojeo malu picu sto mi je spremila po njenom.
Nakanih se da probam konačno Marshal sladolede (ima trafika u Bulevar Revolucije), baš, baš dobri.
Jedino njih priznajem. Pistaco i kafa, nema preko. Doduse u Kotor platimo za nas dvoje 10+ eura...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Meni su toliko dobri da sam ih samo jednom probao.Ne vjerujem da ću više,ne zbog cijene,nego zbog ukusa na steroidima.Uzeh,tada crnu čokoladu i divlji šipak ukus.Bar sam se te dvije namirnice najeo dosta puta u životu.E te dvije kugle su imale ukus kao zbirno sve crne čokolade i svi divlji šipkovi koje pojedoh u životu.
Već jednom rekoh:Ko je osmislio onu esenciju ukusa treba mu dati,ako je nije već i dobio,Nobelovu nagradu za hemiju(ako se takva i dodjeljuje)
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Uh jesu jaki, jedva sam one dvije kugle pojeo mada nisam neki ljubitelj slatkog svakako...![]()
Nema boljeg sladoleda no preko puta Male pjace u Barsku zgradu na točenje.
Euro košta ne može se pojes.
Ne znam zasto su ljudi odusevljeni onim tocenim sladoledom, mada ima ona stara “o ukusima se ne raspravlja”
Meni je ono nista spec.
mozda sto je vise kao slag
nothing comes from violence and nothing ever could
Ima li dje dobre jagnjetine u KL/MK?
Prema tome, šta da ti kažem?
Uh, Mr President ... inace moj prvi susret sa jalapeno paprikom .. nikad necu zaboravit taj momenat
Kasnije mi je postao definitivno omiljeni sendvic kod njih, jednom ili dva puta sam narucila i onu kauc porciju ali mi je ipak flatbread bio favorit. Dugo ga nisam jela, mozda bas nocas opet porucim s obzirom da me ceka nocna smjena.
Danilovgrad će biti domaćin jedinstvenog kulturno-gastronomskog događaja,
Sač Fest-a,
zakazanog za 15. septembar 2024. godine. Ovaj festival slavi tradiciju pripreme hrane pod sačom, uz uživanje u ukusima domaće kuhinje
Datum održavanja je 15. septembar 2024. godine.
Svaka ekipa bi trebalo da ima svoj naziv i kapitena.
Ekipa mora imati svoje majice sa štampanim nazivom.
Broj članova ekipe varira od 3 do 8 takmičara.
Svaka ekipa treba da opremi svoj štand sa sopstvenim sačem za spremanje mesa i priborom.
Program i ocjenjivanje:
Program festivala će trajati od 10 do 18 časova.
Spremljeno meso će biti ocjenjivano od strane tročlane komisije profesora kulinarstva.
Ekipe koje žele dopuniti svoju ponudu mogu služiti i druga jela iz domaće kuhinje na svojim štandovima.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
zamisljam forum ekipu
nothing comes from violence and nothing ever could
Vaistinu Trebaljevo
Ровачко или Морачко Требаљево?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bookmarks