Nije bila two fingers. Nešto drugo je bilo. Koliko se sjećam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nisam zatekla a ni znala za ovaj podatak neđe tek u trenutku đe prodavao Pivaru se dohvatismo priče.Šteta,jer imao je odličnu maržu gotovo kao kafane na kafu a ima vrv i ovoga oko "preseljenja" noćnog života u tada City Kvart.A opet pored toga Majstor za Pivo tamo nije opstao.Ni sama Akademija Piva koja (mala paralela) ima Pivaru u okviru objekta se nije oslanjala na svoju kafanu nego su krenuli u distribuciju.On nije htio da se bakće time ima i toga.Može bit da jednostavno je uhvatio zalet a da priča nije bila za njega.Opet je izabrao Podgoričko što je plus jer Meksički je na kraju krajeva kultno mjesto.
Meni kod Podgorice fale inače one prave pivnice kao u Beograd ali takvo je tržište,JBG.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 07-09-24 at 09:45.
Bješe dobar dan, e zlatili se ručni frižideri i ko ih izmisli.
![]()
Neplanirano, vidjecemo sjutra podgoricko plus carlsberg kombinacija sta donosi
Nadam se bez glqvobolje
Odlican jutros
Znaci do stelle je nije do mene
Bio sam se prepao, mozda ostarah
Ja prekjuče popio 4-5 calsberga točenih i 3-4 tekile, odosmo do Avlije tu ne bješe Calsberga pa uzeh Nikšićko u bocu, popismo po 5 komada uz 4 tekile, preskočismo do Morisona đe nastavih sa Guinness-om, bijah i ja skepitik jer sam mora s familijom na izlet (slika gore) ali se probudih lagan kao perce. Nema, jednostavno smo prespremni...![]()
E bogami je u Morrison sinoć bilo bezveze. Nekakvih kuvanih glava. Sjedi se na jednu stolicu, na drugu se nego bačilie. Što je ovo rekoh. Mada sam ušao u 2 sata tamo.
Zeppelin idem samo cetvrtkom
Sad kad razmislim i ja sam čini mi se bio samo četvrtkom. Očekivah slično sinoć kad ono
Menadžer i gazda pretpostavljam zadovoljni kad im tip cipelicama po stolicama
Kako su mi odvratni takvi profili ljudi ono ka ja sam kralj a u suštini teška sirovina.Mora da je bio i super skockan.Ali su mi ubjedljivo najgori oni,alo,alo konobar.
Ali,krivica je vlasnika i menadžera ono druže aj ti lagano doma pa tamo što te volja.
Last edited by Bluemoon; 08-09-24 at 12:31.
Skockan naravno
Okey pogledah mjesto na net nikad bila niti ću nakon tvog posta a izgleda ka solidna priča za jedan pub.Vazda je sigurica da nađeš par mjesta đe stalna ekipa i đe takvi likovi odu sami od sebe jer vide da tu ne pripadaju.
Jesi bio ove godine u P.R.C.?E ono je banja od kafane iako imaju samo zidarska.Zaječarsko više nemaju ili je to bio trenutak đe dođoh samo jednom ljetos.
Moguce da cu uvrijedit' ove prave pivopije al' mi tako dobro leze ovi 'sokici' od Nektar-a (Banjalucka pivara) da je to smijesno.. Ono hladno iz frizidera bukvalno povrati u zivot, vise nego ijedno pivo.
Posebno crveni, sa ukusom (crvenog) grejpa.
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
jeste, bas nekako posle dugog dana padne top, moj glas ide za limun
nothing comes from violence and nothing ever could
Okey znači četvrtak im je neki poseban dan?Šta imaju od piva na recenzije samo klopa izbija u prvi plan.Ambijent izgleda okey.
E moj extra postao si zaboravan sjećam se te večeri na temi sad mi se pije da si napisao da si bio i da ti se svidjelo.
Mora da je bilo mnogo dobro.
Četvrtkom gostuje Crveno i crno. Dobra svirka bude. I pretežno kul narod.
E ne mogu se sjetiti sad da me ubiješ.
Postoji sveto trojstvo kad posjećuješ kafane vlasnik,konobari i stalni gosti.
Kafana i pogled iz kafane:
Obnovi.
![]()
Last edited by Bluemoon; 08-09-24 at 20:58.
nothing comes from violence and nothing ever could
https://maps.app.goo.gl/8subFSXon3kZaNR59
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks