I onda ce ti neko reci drzi pare na banku.... pa kad zatreba treba im minimum nedelja da skupe gotovinu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Isto ako ko prodaje iskljucivo preko morace, po normalnim cijenama, dvosoban-trosoban, ili ako nekom zuri nesto, za 10 minuta pare dobija
I onda ce ti neko reci drzi pare na banku.... pa kad zatreba treba im minimum nedelja da skupe gotovinu
Kad su došli u PG i kupovali stanove u ovo ruglo ispod Ljubovića sve je bilo super -> sad su se dali u protest.
Problem sto je tudja parcela i oce covjek legalno da gradi i ima sva prava moguca na to....
Oni su se izborili za djecji park ali protiv svog investitora na njihovoj parceli!
A tamo kad se srusi nelegalna zgrada tj lamela kripto gurua eto mjesta za parking...
Kao prvo zgrada koja treba da se radi je udaljena 35 do 45 metara od ovog objekta što se bune, a bune se jer parkiraju auto na privatnu parcelu, a nisu kupili parking u garaže.
Inače vlasnik parcele je nudio glavnom gradu da zamijeni parcelu za drugu lokaciju, al nijesu bili zainteresovani.
Dobio je dozvolu za gradnju i sad treba 30 ljudi da blokira gradnju, jer čoče nemaju đe parkirat svoje metalne ljubimce...
Moze li neko od strucne forumske javnosti da mi objasni ovo...
Investitor se mjesecima ceka da zavrsi papire oko ugovora i onda par dana pred potpisivanje samo usputno spomene da se ipak ne vodi kao stan vec kao poslovni prostor...
Ozbiljnost na nivou.
Interesuje me sto ovo znaci u praksi.
--------------------------
Do Not Disturb.
pa poslovni apartman, if you know what I mean
nothing comes from violence and nothing ever could
Super je to kad se vodi kao poslovni , pa ti na kraj godine za stan od 30-40m2 dodje porez skoro 500e . Juce mi se bas zalio drug na tu situaciju i da mu je doslo da plati 450e za 32m2 , jer je cijela zgrada zavedena kao poslovna jedinica i kaze evo par dana je haos svi se u ulaz pomamili …
Iskreno i ja sam se zacudio , jesam ocekivao da je oorez veci za poslovni al ne vala toliko veci
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Do Not Disturb.
Jednostavno nije tome pridavao vaznost kad je kupovao jer se ne razumije a investitor isto provukao izmedju redova
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
https://me.ekapija.com/real-estate/4...ivatnim-kucama
Je li ovo jos jedna od Spajkijevih sarenih laza, a sad mu se prikljucuje Radunovic zvani Office centar
Evo sto ovih dana ne pokrenu izmjene zakona da se dovedu gradjevinski tajkuni u red, pa da vec ljudi mogu da kupuju po slicnim cijenama stanove, nego obecanje ludom radovanje.
Usput, zar ne bijase na Veljem Brdu planirana velika solarna elektrana![]()
Last edited by techlinkit; 21-09-24 at 15:55.
Evo mi taman iskoči 2 stana da uzmem.
Ne nego 50m2 120hiljada.![]()
Prije će ona milijarda iz Japana da stigne ili onih 500 miliona u Pljevlja. Tu prije svega mislim na tvrdnju o 57% parkovske površine. Sve ostalo je vjerovatnije od toga.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovo je izgleda u CG najbolje neki arhitekta biti, napravis ove rendere caskom za kampanje i zatvoris firmu do narednih izbora.
pise u listu nepokretnosti
nothing comes from violence and nothing ever could
vjeruje li iko u ove bajke?
odd pozicije, preko cijene pa do rokova
nemaju bez render, a veli coek useljenje u prve objekte za 2 godine...
cijenu i kamatu nemogu komentarisati ako znamo da nam drzava uzima kredite kod ckb na skoro 10% kamate, a anamam prica da ce nam prodavat stanove po 1.2% (povoljnije no njemci)... ili cijena kvadrata... prije bih povjerovao da ce kvadratna stopa da bude 1000e, nego kvadratni metar![]()
p.s. velje brdo bi trebalo da je dijelom zasticenja zona zbog ostataka utvrdjenja... trebalo...
Jedno pitanje. Zna li ko sto o Lumen homes prije Krivog mosta?
Zgrade izgledaju lijepo, zvah danas da pitam za cijenu, niko se ne javlja.
Mada kolektor onamo sigurno ubija, tako da moze biti rizik.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks