Svaka im čast. Janović MVP Šampionata...
Meni se dopao jako Stupar...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Svaka cast, pratih rezultat koliko sam mogao na, 8-10 sam mislio da je to to ali ipak poravnaše, bravo!
Tj. 4-6 pardon, znam da smo 2 gola gubili na sredini poslednje četvrtine.
https://www.vijesti.me/sport/vaterpo...sta-buducnosti
Napunimo tribine,to je najmanje što možemo
Noćas bi bilo dobro pružiti podršku momcima koji će prvi put u istoriji predstavljati PG u zvaničnoj seniorskoj vaterpolo utakmici igranoj u Podgorici
Zatvoreni bazen kod SC Morača.
19h
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 23-10-24 at 14:11.
https://www.vijesti.me/v/730532?utm_..._share_counter
Nisam previse upucen u vaterpolo, je li ovaj Milic bio vaterpolista ili je neki politicki kandidatza Uskokovica znam.
Koga bi uvazeni kolega Cattaro radje vidio na celu saveza ?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Bio vaterpolista dok je mladji bio, mislim da nije nastupao za prvi tim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajkule dobile četvrtog selektora, i to veliko trenersko ime: Dejan Savić predvodi Crnu Goru
https://www.vijesti.me/sport/vaterpo...vodi-crnu-goru
Aaa, odlično!!!![]()
Ozbiljna glava. Ako ništa drugo, bar će im usaditi pobjednički mentalitet.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Dinart, Savić. jel moguće ovo u naš prsli sport?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zidan je slobodan, samo kazem...
Satelitski resiveri/oprema
Slavoljub Muslin
njega treba probat ako vec forsiramo domace govorno podrucje
Muslin i/ili Slaviša Jokanović. al to su ljudi koji imaju karakter i ne dozvoljavaju baš da im se priča kako i što.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne bi oni radili za te pare
Posle metiljavog Gojkovica dovedes masinu od Savica. Nestvarno kakva dva covjeka na klupi rukometne i vaterpolo reprezentacije. Ali tu ne treba stati, kosarkaska i fudbalska moraju da dobiju top trenera napokon.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Srećno.
Boga mi ovo je krenulo od rukometaidemo dalje na fuzbal akoabogda
E dabogda Savic nagomilao medalja sa nasom ekipom u inat Gojkovicu nesposobnom.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nije moglo bolje sto se vaterpola tice.
Samo da navijacima sad ne smeta ekavica...
Ajde sa srecom
Ako ima neko u Pg a zelja mu je da igra ponekad termin vaterpola neka se javi, ima nas grupa od 20ak gdje smo zakupili bazen. Uslov je da nije profesionalac, vecina nas je 30+ i nije se bavila profesionalno vaterpolom
E svaka vam cast
Sa vjerom da našu reprezentaciju može da vodi do dobrih rezultata, Dejan Savić predstavljen je danas kao novi selektor Crne Gore.
Trofejni stručnjak potpisao je četvorogodišnji ugovor, a nacionalni tim preuzeće nakon odlaska Vladimira Gojkovića.
“U prvom obraćanju iskazao sam emocije i to da mi je čast što sam selektor Crne Gore. Dolazim ovdje nakon izuzetnih trenera, kojima crnogorski vaterpolo može da se ponosi. To nosi veliku odgovornost. Moramo da učinimo da crnogorski vaterpolo opet bude vidjljiv u Evropi. Ovdje nisam samo zbog rezultata. Mašina za stvaranje igrača se nije pokvarila, ja sam došao da pronađem način kako da je upalim i vozim”, u svom stilu je kazao Savić.
Dobro poznaje našu reprezentaciju, a godinama unazad je kao selektor Srbije vodio velike bitke u bazenu sa “ajkulama”.
“Crna Gora je uvijek bila neugodna, sličan je mentalitet i karakter. Psihološki momenat je takav da moramo da ga popravimo. Crna Gora može i mora da bude u vrhu svjetskog vaterpola. Sa respektom moraće svi da pristupe meču sa nama”, objasnio je Savić.
Razgovarao je sa dosadašnjim selektorom Crne Gore Vladimirom Gojkovićem, inače njegovim velikim prijateljem.
“Konsultovao sam se sa Gojkovićem i zvao sam svakog trenera koji trenira crnogorske igrače. Htio sam da vidim kakvo je njihovo stanje. Nije me sramota da pitam, sujeta u našem poslu ne smije da bude zastupljena”, poručio je Dejan Savić.
Novi selektor će na klupi “ajkula” debitovati od 6. do 12. januara na turniru Svjetskog kupa u Rumuniji.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Piše se pobjeda.Ok.
Kako loša režija prenosa,da ne rečem amaterski.
Koja su to nova pravila koja nekoliko puta spomenu koment. a i Savić?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks