Kad smo već kod poređenja DPS i osvježivača, kako to da pade dvije tone droge (kaliralo za 300 kila do policije no aj sad) a da posle tri godine nema ni optuženih.
Zli jezici vele da se droga morala plijenit jer su Amerikanci dali dojavu, ali da je namjerno odrađeno da niko ne padne sa njom, jer je bila škaljarska. A oni su braća u Hristu osvježivača i ne tuširaju se na Ognjenu Mariju.
U stvari padoše Krstovići pa će im se sad isplatit koji milion štete.
I ja sad treba da vjerujem da su ovi osvježivači nešto bolji.
A nisu no isti. Ni bolji ni lošiji. Ista je to ološ. Slika i prilika naaaaaroda koji naseljava ove krajeve. Pošto se građanima nazvat ne mogu.
Last edited by Gagarin; 07-09-24 at 06:09.
Tko leti, vrijedi...
Neko je nekad, čini mi se na ovom forumu, postavio link ka web stranici na kojoj je unošenjem procenata za takmace na izborima bilo moguće odrediti broj poslanika/odbornika na osnovu Dontovog (D'Hondt) metoda. Ima li neko tu adresu?
Izborna komisija Glavnog grada utvrdila je danas žrijebanjem redosljed lista na glasačkom listiću za lokalne izbore koji će u Podgorici biti održani 29. septembra.
Građani Podgorice će na predstojećim izborima imati priliku da glasaju za 13 lista, po sljedećem redosljedu:
1."Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković"
2. "Dr Vuk Kadić - Pokret naprijed - Za Podgoricu i porodicu"
3. "Evropski savez - Podgorica za primjer - Boris Mugoša"
4."DPS - I riječju i djelom – dr Nermin Abdić".
5. "Preokret - Ovako više ne može Srđan Perić"
6. Evropa sad - Demokrate- Još jače- prof. dr Saša Mujović”
7. "Podgorička lista - Andrej Milović"
8. "Crnogorska evropska partija - Novak Adžić"
9. "Za budućnost Podgorice - Grad svih nas"
10. "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu"
11. "Pokret podstanara Podgorica"
12. "U akciju, budi svoj, biraj CGA"
13. "Podgorica svih nas, BS"
Da se poslužim tvitom izvesnog Raša Gogića
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Đe je Rašo objavio "tweet"?
Na oglasnu?![]()
Na Analitiku.
Je li slika prekinuta na pola? Ne vidim cijene prije i poslije 2020.
Ljepota je u oku posmatrača
Jednačina nije riješena dok se ne izračunaju sve nepoznate.
ovi dukljanski separatisti namjerno dižu cijene. rade protiv vlade
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mislim da ovi iz ure idu posebno kako bi bili prihvatljiv koalicioni partner poslije izbora pesu. Ujedinjenu su napustili kada su vidjeli za predsjednicke da ih niko u kotor ne podrzava pa da probaju sa kotorskom listom da pridobiju dodatne glasace. Ali sa par nekih poteza koje su napravili prethodnih mjeseci kada su izbacili demokrate iz luke tesko da ce nesto poslije izbora uraditi.
Jonica i njeni socijalisti vise ne postoje u kotoru.
Neka procjena je da ce poslije izbora vlast ciniti demokrate+pes+kumburovici+snp i dss+cuvari grada(ura)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovih 13 lista u PG ispade još i dobro u odnosu na 12 u Kotoru, ako poredimo veličinu grada.
Mogao je makar napisat cijenu drva recimo, moglo je stati na papir. Bijahu po 40 i kusur,sad ispod 70 ne možeš naći da ja znam.
A mogli bi malo i trgovci da sjašu. Nego im je zinula guzičetima čim su malo porasle plate. Nego se stalno vade na nekakvu globalnu inflaciju. Ta inflacija je naročito jaka tokom ljetnje turističke sezone. Pa su zbog toga banane u voli 1,60 jul i avgust a 1. septembra 0.90.
Ada ocekivano od alavaca, jel stvarno neko misli da kad se ozvanici ovo novo povecanje dohodaka nece doci do novog poskupljenja opravdanog ratom u Ukrajini, Izrael,u bombardovanjem Huta i slicnim stvarima koje uticu na Crnu Goru jer je veliki globalni igrac. Bas me zanima koliko ce trajati ova dimna zavjesa u vidu spustanja cijena dok opet izokola ne nadju nacin da krenu pud gore.
Last edited by goldfinger; 07-09-24 at 16:56.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks