Nije da nije, ali nema ga kod nas naširoko
Probah konačno Valjevsko, na žalost limenka, ali ajde kad je džaba, nešto tipa 50-60c 0.5l... Pravi izvorni ukus piva
TT
Nisam znao da i dalje postoje, ko je vlasnik sada?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ako se ne varam oni i dalje rade solo
TT
Od domaćih piva na našem tržištu što se mogu naći, a da sam probao. Dovoljno jako a opet pitko bez osjećaja neke kisjeline, nadutosti. Sjutra nikakvih nuspojava jedino sam primijetio da "traži" vode tokom noći (mada koje ne traži)
Skopsko mi je blaža Nikšićkog, tamanio sam ga prošle godine u Ohridu pofino.
Ubjedljivo najgora piva su mi Nektar i Banjalučko što sam probao u zadnje vrijeme.
Last edited by BiTrAtE; 06-09-24 at 07:57.
Vidiš, meni je Nektar na vrhu liste domaćih. Čak iznad Zaječarca
Banjalučko ne
Brauerei Group je preuzeo Valjvsku Pivaru a što se Nektara tiče samo u Trebinje ispod Platana ima posebnu draž ovako mi pored drugog izbora ne bi našao mjesto.Inače,kad god sam u nekoj zemlji gledam da je ispoštujem u domaće toEto.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ima li goreg piva od stele tocene
Kakvo smece, zeludac mi se raspada, kisjelina na maks danas
Uzas
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Isto točeno pivo nije svuđe isto, valjalo bi da se uključi neko ko poznaje tematiku, trebaju li se s vremena na vrijeme crijeva od točilice oprati, treba li se generalno održavati točilica? Jer u Ribnicu recimo mi je NK pivo gadluk dok u neke kafane mi bude odlično, tipa Lovac. Isto važi i za Calsberg, neđe mi bude baš smeće a neđe ka prije 20 dana u Texas, prva liga. Ovo đe primijetim da je loše pivo ima neki kao šmek koje znam da ne bi trebalo da ima "po defaultu".
Ima i ovoga što kaže Bit. Stelu baš nisam mogao, nikako, ali sam je neđe iz dva tri puta pio u jedan lokal na Zabjelo i pala mi dobro. Posle toga opet neđe uhhh gadluk. Što kažeš onaj neki šmek. Isto za Carlsberg, neđe bude vrhunski, a neđe kao da je apatinsko od dva litra jbt
Za stelu ne znam ali znam da je u Meksički jednom Saša uzeo pivo haos napravio tad konobaru da promjeni odma a doduše on je perfekcionista.Tako da možda je do mjesta.Može bit da nisu promijenili kad treba.
Odavno ne bijah u Meksički zbilja.Čekam sve ova vrućinčina da skala i noću.
Last edited by Bluemoon; 06-09-24 at 13:59.
Mora brate, crijeva da se zamijene, aparat da se opere a zavisnonod toga koliko se toči piva tj. koliko ga prolazi (češće bolje).. Takođe zavisi i koliko je pivo stojalo jer često znaju da uvaljuju starija burad..
Ja ovamo kad sam na brodu derem isključivo Stelu, flaširana doduše.. Uzeh je ovamo kod nas, to je otrov iskreno, baš ono niđe veze..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zanimljiv topic sad.
Ne znam jel se kad sjeća dva mjesta u PG koja su baj d vej zatvorena a mogao si uzeti ino i kraft piva ali propalo to sve.Majstor za Pivo i ono na trg Vektore zaboravih naziv.
E viđeh neki Rus otvorio ovo:
https://beerbank.me/
Na stranu što je izbor očajan nego jesu ovo realne cijene.Nego,mislim pominjući ona dva mjesta ovaj tek nema šanse u CG.A možda baš ima mi smo zemlja paradoXa.
Last edited by Bluemoon; 06-09-24 at 14:44.
Ja imam onu carlsberg/tuborg/lav tocilicu na pritisak sto radi, i tuborg iz nje je svijet izmislio za sve točene ili flasirane tuborge sto sam pio po kafana. Pa i flašica od 0.33, baš prije neki dan uporedjivali, to jednostavno nije isto pivo.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ribnica me sjebala iz najjace sinoc sa stelom
Bluemoon vlasnik meksickog perfekcionista?
Mojne bez mene
Nije Saša vlasnik Meksičkog nego se njegovo pivo (Podgoričko) toči tamo dođe naravno povremeno.Popizdio je i na Voli jer su mu skladištili pivo kako ne treba.
Saša je teški perfekcionista biliv mi a pivara mu je bruka dobra.
Znam da Srđa (vlasnik) nije perfekcionista tako da razumijem tvoju reakciju.Ali je kralj ima iza meksičkog ne znam jesi vidio Pivaru (Srđa) koju je nekad koristio za Meksički pa je odustao od rabote.Navodno više nije bilo prometa u centar kad je buknuo city kvart.Mnogo dobro opremljena uzeo je onaj što pravi Zoru čini mi se sad sa nekim Rusom.Ali,oni to u druge lokale.
Last edited by Bluemoon; 06-09-24 at 15:29.
Moram se vratiti na ovog Rusa što je otvorio Beer Bank i dalje sam u šoku od cijena što je lik stavio ka da si u centar Moskve a ne u Podgoricu.
0.33 kraft pivo cijena,mala sitnica.Ovoliko ne košta ni čaša italijanskog vina na Knjaz.Čaša konjaka u Verige 65.
Koliko mu dajete opstanka?Ako ovaj premaši opstanak Majstora za Pivo u City Kvart svojevremeno koji je bio regularan sa cijenama moglo bi se reći da neke Crnogorce hebu kompleksi žešće.
Šokirah se da je u Minhen na stari, stela 0,33 točena 2,70€..
U Ribnicu je mislim preko 3e
On topic, ima li đe u PG točeno "Krušovice" ? U Srbiji ga ima svuđe i baš mi se dopalo.
Last edited by Bluemoon; 06-09-24 at 17:19.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks