Od kutije do ministra pa do kandidature za gradonacelnika.
https://www.facebook.com/share/r/6Gi...ibextid=D5vuiz
Добар проценат за ДПС, ПЕС-ДЦГ први како се и очекује, ЗБЦГ се поправио доласком СНП-а.
Ако је ДПС са сателитима освојио 38% прије 2 године, могуће је да 14% носе СЕП, ЕС, БС и можда ЦГА и ЦЕП. Питање је ко је јачи, СЕП или ЕС.
ПЗПГ/УРА/ПЗП су непознаница, могу ли преко 10% ?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Od kutije do ministra pa do kandidature za gradonacelnika.
https://www.facebook.com/share/r/6Gi...ibextid=D5vuiz
Srećom pa ne mogu
Ako ćemo realno, i na stranu ko šta mislio o URI i Milatoviću, svi kandidati za gradonačelnika su smiješni pored Luke![]()
TT
teren gradskog stadiona je ogledalo rada Luke Rakčevića. on ne bi moga bit predsjednik opštine Palilula a ne gradonačelnik PG
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakvo je vase misljenje u vezi sa cinjenicom da je dps i dalje najjaca partija pored svega sto smo procitali iz sky-a, pola funkcionera im je na optuzenickim klupama, organizovani kriminal, korupcija, zloupotreba sluzbenog polozaja, kradja drzavne imovine. Kakav je profil tog glasaca dpsa, smeta li mu sve to, cime se vodi u zivotu prosjecan glasac dpsa? Ili je to mozda ono najgore iz ovog drustva okupljeno oko slicnih ciljeva.
Umoran sam od svega sto znam
to su ti Crnogorci. oni uništavaju ovu državu
Oni nisu bitni sada, vise mi je bitno da novi posteni:
1. Nisu donijeli zakon o porijeklu novca/imovine
2. Da nisu sredili biracki spisak
3. Da nikog iz dps-a zvanicno nisu osudili i poslali u Spuz na 20 godina
3. Da su uveceli broj zaposlenih u drzavne/opstinse firme
4. Da rade sve isto sto i DPS
Ako su to promjene koje je naaaaarod htio onda OK, povlacim se.
Da, baš on sam odlučuje sa mjesta zamjenika gradonačelnice
A pogotovo u disfunkcionalnom sazivu PG opštine, uostalom zato je URA i inicirala skraćenje mandata...
U to ime...
https://www.zaboljupodgoricu.me
..
TT
Zar je bitno ko za koga glasa kad se dps sistem svakako ne mijenja? Deset puta sam ponovio, dpsovac nije više glasač dps-a, to je karakterna crta. A osvježivaći i njihovi glasači se ni po čemu ne razlikuju od dpsa i njihovih glasača. Ako su svi glasači dpsa kriminalci i gnjide, onda su isto i svi glasači osvježivača. Pošto ćemo se, nadam se, složiti da to nije slučaj, ostaje da razni ljudi glasaju razne stranke iz raznih razloga.
Ada sns sa sps i ostalim partnerima ima podršku put 50% na svakim izborima, ko tvrdi da su svi podržavaoci tog dps-a na steroidima kriminalci i gnjide? Znam da većina dfovaca tvrdi suprotno, ali to samo govori o njihovoj navodnoj nedpsovštini.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
nije uradio ama baš ništa po tom pitanju. no je ćuta kad su bivšem novinaru vesti dali da vodi sportske objekte. uostalom, sve to na stranu. Luka Rakčević je dio partije koja je izdala i prodala CG drugoj državi. Luka je uz prijatelje najgora stvar koja se desila ovoj državi nakon onakvog dpsa, te je tu sve jasno. kad tad će doći vlast u CG koja će se baviti svime što su uraši radili. pa će onda puD Spuža sa dpsovcima, dfovcima i svim ostalima
Last edited by outline; 06-09-24 at 15:47.
Kako to nisu bitni, to je najjaci subjekt na ovim izborima, svaki cetvrti glas je za njih. Ko su nasi sugradjani koji ih glasaju, pored svega sto se izdesavalo?
Mislis li da bi dps imao vise ili manje glasova da je usvojen zakon o porijeklu imovine, ili da se nije uvecao broj zaposlenih?
Naravno da nije niko osudjen, kad je sudstvo i dalje uporiste dpsa. Sjeca li se ko najmjestenih konkursa za izbor sudija, kume, dvije Vesne itd.
4 godine od kad je pao dps, ljudi sem lokalnih u Baru i Bijelom Polju izgubili sve izbore, nema jednu jedinu polugu vlasti i drže sudstvo
Opet pokusaj egalizacije. Koji su onda motivi glasaca dpsa ako isti nisu vise na vlasti?
Za novu vlast nije bilo nista ni blizu kompromitujuce kao za dps, kako moze organizovani kriminal tj. sverc narkotika i duvana, ubistva, korupcija u sudstvu i tuzilastvu, kupovina glasova i sve sto smo vidjeli da se stavi u istu ravan sa evo recimo partijskim zaposljavanjem, koje btw nije iskorijenjeno ni u najvecim demokratijama svijeta.
čim oslobode sudstvo od dpsa i maknu taj dps sa vlasti na državnom nivou, praviće se škole u PG
Sve i da ih ozidaš, ko će tamo da ti radi.
Da uvezemo učitelice iz Nepala? Mada ne bi bili mnogo lošiji od dostine nastavnika i profesora.
Ubacilo se 30.000 uhljeba od osvježenja. Uhljebi idu tamo đe se ništa ne radi. A ne no će đecu da paze.
Više noktarka zaradi sa youtube tutorijalom no bilo koja učiteljica.
Tko leti, vrijedi...
Ne izmisljaj pod stare dane, nisam to komentarisao.
Nego reci ti nama je li sramota posle svega sto smo vidjeli u medijima, sky app, hapsenja itd, da je dps najjaca partija u pg? Kako se ne stide ti ljudi da glasaju okg, ja mislim ti nam mozes najbolje objasnit to.
Ja mislim da je to poraz ovog drustva, i da govori o tome koliko smo moralno posrnuli.
Last edited by Crni Zuti; 06-09-24 at 19:19.
ti si pisa da ti smetaju državne zastave, a graješ po forumu kako si 'Crnogorac'znamo svi da samo Crnogorci glasaju za dps, oni su tu problem
Eto i mene da malo botujem pred izbore, nisam vala dugo.
Kao novopodgoričanin moram reći da se polomih oko toga da li da izlazim na glasanje ili ne. S jedne strane sam užasni licemjer koji je ovdje godinama cijepao glavu kolegama da je moralna dužnost izaći na glasanje, s druge strane, od kad makosmo onu pošast, brate... nemam za koga.
Tj. od kad više ne glasam protiv nego za, mogu reći da mi je izbor mnogo teži, ako ne i nemoguć.
Dodatno mogu da morališem kako sam tek od relativno skoro Podgoričanin, pa kao nije moje pravo da ovdje sad nešto određujem..? Prihvata li se to kao argument ili sam i dalje licemjer?
E šta ćeš...
Mogu li da zamolim za zvanične podatke?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks