Svaki dan je dobar za upiranje.
"Kad je krenulo svo ono ****** sa koronom, većina medija, odgovornih lica i političara se utrkivala u tome ko će jače da izvijesti koliko je ljudi umrlo, bolesno i da prikaže što gore slike, napiše kako nas čeka "italijanski scenario", kako ćemo svi da pomremo.
Ljudi već dovoljno psihički polomljeni, neizvjesnost, depresija, a niko ni u jednom trenutku nije izašao da kaže kako treba paziti na ishranu, raditi vježbe, čitati što više, slušati muziku. Gledati neke nenapadne filmove koji podižu duh i moral, vježbati disanje, meditirati, raditi na psihičkom, fizičkom i duhovnom stanju.
Kad je korona počela da posustaje imali smo podjelu na vaksere i antivaksere i rat oko toga koji se takodje podsticao, pa je onda počeo rat u Ukrajini, pa smo i tu dobili rat i podjelu na dvije strane.
Imamo i niz lokalnih i regionalnih podjela i svadja, a nacionalizam i fašizam je na svakom koraku.
Skoro svaki post na društvenim mrežama ima podjelu, svadju i suprotstavljene strane, istresa se sva frustracija na drugoga i dokazuje mu se kako je glup i kako postoji samo moja istina i moja strana je u pravu, a tvoja nije.
4 godine kasnije i na lokalnom i na globalnom nivou imamo više ludih, anksioznih, depresivnih i nervoznih ljudi nego ikada, agresija je svuda, a mi se pitamo šta nam se to desilo?
Vjerovatno će i ispod ovog mog statusa biti dokazivanja i rata oko neke teme koju sam dotakao, bez ulaska u suštinu toga što sam napisao.
Današnjem svijetu je potreban zagrljaj, empatija, jedinstvo, spremnost da se staviš u tudju situaciju i da saslušaš do kraja, treba što više umjetnosti, muzike, radosti.
Ne, nisam otkrio nikakvu toplu vodu niti sam lifecoach, samo sagledavam i sabiram ono o čemu razmišljam već dugo, ali pod naletom emocija i dešavanja nisam uspijevao da pretočim u riječi.
Kao i uvijek, mir i ljubav dobri ljudi moji"
Marko Vlahović
Sve tajne čuvane...
![]()
Kako je dobraaaa....
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne zna se koji je bolji detalj:Srednji prst ili pantalone u čarape bijele.
Kralj!
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 20-07-24 at 12:26.
Dobar san...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
noga blake lively
nothing comes from violence and nothing ever could
Trudna Ankai djevojčica.
"Stranci" koji me energetski poznaju i na daljinu
Simpatično
https://www.trendyol.com/cihan/kuru-...esim-p-6779335
"I shut my mouth and hold the light"
😂😂😂
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
https://www.instagram.com/reel/C8dUY...NocHN1eHFua200
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Aaa vrh
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kad na odmor nesto korisno napravis
Balkanac
Miris čiste posteljine
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks