Sve se računa, moram probat i ja ove mazalice što kolege preporučuju.
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Idealni i sigurni pobjednik PG izbora.
Obrijane glave i bradat. Za njegu brade troši 3x više para i vremena no prosječna žena za kosu.
Izdepiliran, lijeva ruka istetovirana ka rukav. Poželjna neka svetiLJa kao tatoo.
Uske kratke gaće i neke bolesne patike što liče na cipele sa platformama za raveku. Balenciaga ili onaj brand patujak sa cviekrama.
Tko leti, vrijedi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
@NHM Oslanjaš se dakle na prirodne feromone muškarca.
Viđi tamo neke stiker(s) od pedeset eurah da budeš IN.
Last edited by Bluemoon; 05-09-24 at 20:09.
Na stranu sve, ali ovaj dio je odvratan
"U DPS i koalicionim partnerima je rođena ideja o mediteranizaciji, a neki bi rekli kroatizaciji, Crne Gore koja ima podršku u veoma malom delu građanstva."
Predstavljati želju dijela stanovništva, mene između ostalih, da funkcionišemo kao evropska mediteranska zemlja, da se odmaknemo malo od izliva kancerogenih uticaja sa istoka, da se odmaknemo od onih sistema koje ne vidimo kao uzorna društva zbog nekakvih jelte "istorijskih veza" je baš degutantno, nisko i štetno.
Dosta toga što je napisano stoji, DPS je imao kad da je htio od ovog parčeta zemlje napraviti sjajno mjesto za život, ali provlačenje ove apostrofirane teze, koja šalje poruku da je sve sem približavanje projektima sa istoka maltene ludost DPSa i neprirodnost koja se izjednačava sa ustašlukom, je baš opasna.
I ne, nije slučajna.
Last edited by kimmi; 05-09-24 at 20:52.
ja tek sad vidim ovaj tekst. ovaj svako malo svakako ima izlive mržnje ka CG. idoli Putin i Trump. kome portal vesti daje prostor, strašno
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A što mislite o kolumni Balše Brkovića.
https://www.vijesti.me/kolumne/722004/grad
Ja mislim da mu je vakat da se makne od političara nije to njegov nivo.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 05-09-24 at 22:57.
Ali ex ministar Milović koji je u vezi s ženom pok.J.Vukotića daje azil organizatoru njegovog ubistva??
Ko ovđe koga je.e i kakve su ovo kompenzacije?
Specijalne jedinice MUPa nikad nisu imale toliki stepen obezbjeđenja čak ni za M.Pensa i Erdogana zajedno
Управо тако.
По њему је изгледа природно окружење Црне Горе 27. изборна јединица.
ДПС да је хтио никад Црну Гору не би довео у ову ситуацију, него би већ 33 године били своја земља, а минимум 20 у ЕУ и НАТО.
У Црној Гори постоје два концепта са дубоким историјским утемељењем.
Једна је Црна Гора као провинција Србије у којој нам је Београд главни град, а Црногорци као регионални индетитет српства и то по могућности сведен у четири нахије.
И друга у којој смо ми Црногорци своји на своме, као и сваки други европски народ, са својом културом и језиком, са Црном Гором као државом, и са својом православном црквом, ако ћете и бискупском конференцијом и исламском заједницом.
Све између су полуријешења, привеменог карактера.
ДПС је много штете направио, водећи шизофрену политику, мало једно мало друго, па дио ДПС-а остане тамо, дио ДПС-а овамо, а већина онамо ђе је власт.А што је најгоре у тим политикама никакве дубине и труда никад није било.
Само жеље да се влада.
Црногорце као народ је од нестанка спасило искључиво постојање државе Црне Горе.
И рачунам, да док год држава буде постојала, наш народни и национални индетитет, посебан у односну на друге ће опстати и бити доминантан.
Што будемо квалитетније радили, то ће тај процес краће трајати.Док год је Црне Горе џаба све што душмани раде и што им гомила наших корисних будала омогућава.
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
Амин.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Siguran sam da nije mislio na tebe koji hoćeš da se država odmakne od uticaja istoka itd. Već na ove koje boli briga za tvoje želje, a glavni cilj im je da nekako izbrišu sve veze sa Srbijom i da Hrvatska upadne nekako na to mjesto. Ne zbog zapada i ne znam kakvih uticaja sa istoka već zbog mržnje prema svemu sa srb. I kao što je i napisao to je veoma mali broj stanovništva. A ako ste se prepoznali međ te, jbg, malo vas je.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Od kad sam ođe na forum vidio kako je Milo kriv jer je lik ubio ženu prije nedelju dana, u sve teze počinjem da vjerujem. I lik nije trolova no mrtav ozbiljan.
Tako je i DPS za svašta kriv.
Pretpostavljam da je kriv i što su osvježivači za četri godine digli broj zaposlenih u državi sa 50.000 na 80.000.
Koliko DPS za 30 godina.
#moralisu
Inače autor teksta je bivši sportski novinar koji se sad navodno razumije u ono što se u Brisel čini.
Imao je nedavno kolumnu đe je objasnio da su DPS i Milo krivi što su OTCEPILI Crnu Goru, jer da je ostala SCG odavni bi bila u EU.
Ne objasni zašto onda S od SCG nije u EU, no aj sad.
Last edited by Gagarin; 06-09-24 at 06:21.
Tko leti, vrijedi...
DPS/Milo jako dugo nije iskreno htio da CG uđe u EU, možda na samom startu kada su i napravljeni najveći pomaci, ali kad je shvatio obim EU kontrole upravljanja, finansija itd itd samo je spustio nogu sa gasa... I niko im drugi nije kriv, i niko nama drugi nije kriv što su nas jahali 30god....
TT
Samo za @outline
![]()
Love, peace and respect.
PES+DCG ~ 26%
DPS ~ 24%
DF+... ~ 21%
Izvor je vrlo kredibilan.
2022. godine na lokalnim es je ima' 21% a dcg 10,5%. sad su zajedno na 26%. dcg sumnjam da je padao, znači es je itekako pala. eto, kako su radili
@Stradivari na kolko je prezidente i abaz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks