Kako ne radi više, kad su tek počeli prije par mjeseci?
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Ne radi on više (rijetko možda nekome) sad imaš u PG atm na više mjesta.
Kako ne radi više, kad su tek počeli prije par mjeseci?
Stay salty.
Na koga ti misliš da ne radi više?
Stay salty.
Ovo mi liči na diskusiju Šćekić-Soldatović:
13.
12!
Šta 12?
A šta 13?
Prema tome, šta da ti kažem?
A ko plati ručak ili jalova priča na gladan izmučen želudac?!
uzeh Likvi Moli ulje za mali servis, pa sto mu bog da...ima LL 04 sertifikat
Vlado ATM Podgorica kod kruznog trenutno skoro pa i ne radi mapiranje kod njega na valjke, zato sad imate dosta njegovih zastupnika kroz cijelu Crnu Goru. Mape kao mape su iste i sve je 1/1 kao i sto je bilo dok je on radio na valjke...
But if you never try, you'll never know..
Ja sam na golfa radio kod Petra Banicevica na Zlaticu...zastupnika za ATM
Bio sam zadovoljan.
Slao sam mu za bengu, ali mi ne odgovori nista jer je bio na obuke neke...mada sam se sad isprsio dosta svakako, pa ce sacekat malo mapiranje
Neće preko DM poruka da cipuju mnogi pitaju za druga i smaraju dokonih trkača …
kako batalih socijalne mreže i sl aplikacije, odmorio i počinuo od letača i trkača kao i dojch stručnjaka![]()
Čipiranje kod Injekcije. Šta vam je ljudi?
Realno poveo bi hondu kod njega da uradi stage 1, dosadila mi fabrika
Idemo dalje...
Upgrejd za svijetla kod nogu...
Auto fabricki ima 3 boje, odnosno toplo bijela kada su vrata otvorena i narandzasta(classic) i bijela (sport) u toku voznje...
Medjutim jasno mi nije zasto su to izvodili kad su dolucili da stave svega po jednu smd diodicu undervoltovanu za boje ambijentalnog...bukvalno se ne vidi uopste na max brightness u mrklom mraku, cak ni kad bacim onu reflektujucu zastitu za sunce na pod...telefon je za slike diodica palio night mode
Sad su nove sa po 3 komada mnogo jacih dioda
nove svijetle bar 10x jace( a ne moraju, mogu se stelovat, bar se vide)
Evo video kako izgleda uvece uvezano sa svimDobra je fora kad se smanji, samo malo onako da mu dodaje, modernije izgleda auto...Kad je na max bude malo konyck
(ovo sto treperi je moja kamera, oko ne vidi to)
ee da, i svijetlo drzaca za case/pepeljaru je isto zamijenjeno u ove 3 boje da je
https://streamable.com/xuz9pa?t=0&src=player-page-share
Last edited by Laz; 22-08-24 at 21:36.
Rekao bih da mi curu uljevi po malo ispod usisne grane i malo oko filtera, vjerovatno je to dihtung kucista filtera![]()
(ako nema ulja ispod bmw-a onda nema ni u njega)
Za usis iako izgleda komplikovano, vidim barem po youtubu da se skida za po ure, i da vjerovatno cure oni dihtunzi okrugli kod swirl flaps motora aka klapni...relativno jednostavna popravka a cesta pojava...
A za kuciste filtera vidim imaju dva dihtunga, jedan metalni i jedan gumeni...Ima nekih tutorijala, ali ne znam da li da se upustam u te vode ili da vodim kod majstora?
Koliko mogu kostat ruke za to, jer se jos nisam susretao sa bmw mehanicarima...I moze li to zamijenit bilo koji klasicni majstor ili da teram kod bmw specijaliste da me trpa u bulju s cenom
Pride uz to skidanje usisa i klapni i seta gumica za kućište filtera ulja , kupi račvu vode jer će brzo i ona da cikne a ide zima i sl .![]()
Da navratiš uradimo to i spojiš taj dan (vikend) nekoliko kamera za video nadzor ?
Last edited by injection; 05-09-24 at 18:12.
extravaganca, joni, Laz, LUKA!, stefke
Ja sam nove swirl flaps stavio, mislim da je bilo 100 ili 150€ kod Radulovića u BD. Prošli vlasnik ih je maknuo, pa je proslinilo na te brtve. Osjeti se fino kako se lakše pali i mirnije gasi, a bgm i manje su vibracije u leru.
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks