Ne mogu da editujem pa cu ovdje
Pred svake izbore imamo ovakve tekstove, koji imaju cilj da zamajavaju narod dok se ko zna sta radi iza ledja naroda, i uvijek se upecaju ljudi, jer budimo iskreni, obrazovanje nam je na najnizi nivo, vecina ljudi je lakovjerna i sad ce da se uleti sa saopstenjima i odbranom od ne znam cega, svi ce da budu ugrozeni i svima je cilj da se to nesto zaustavi, odlicno je da se samo vidi kako je narodom lako manipulisati, i da na ove izbore nece biti nista drugacije, sve ce isto da ostane jer nema naroda ovdje odavno, zalosno ali istinito...
tekst je izbacio portal koji je u vlasništvu najjače partije aktuelne većine (dfa). sa tekstom se slaže svaki član i glasač dfa i snpa, dobar dio članova i glasača es i dcga, kao i odredjeni dio bsa. uz dodatak naravno uraša (skoro pa svih) i dpsa. problem je samo što pojedini odje ubjedjuju narod po forumu kako je malo takvih. samo ne znam zašto? jasno se vidi, svakome ko oće. da je ovakvih ka autor ovih redova - tu nedje ono 25%
Perić je proizvod pozitvne. stranke koja je napravila sve izdajnike zadnjih 10tak godina u ovoj državi. a Perić je bio oslonac te i takve stranke
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kad živiš u nekom svijetu koji ne postoji. CG je jedna obična plemenska zajednica koja je imala sreću da udje u NATO. da nije odje bi nam sve okolne komšije patrolirale tražeći nekakve 'istorijske teritorije koje im pripadaju. sve ostalo je na najnižem stepenu ljudskog razvoja. podji malo do Pljevalja i Berana ako ti PG nije dobar primjer za ovo što pišem
Kakve su ovo namjesteni medijski ratovi oko islamizacije frka za glasove zato je vjerska pripadnost bitna... digla se bura oko necega sto 90% gradjana ne cita niti bi procitalo... isto ko ovaj pacijent sto tvrdi da su za vrijeme dps bile vece plate od ES1, 2 ,3....
E sto rade trosobni pa i cetvorosobni pjevaci i umjetnici.... sve po zasluzi zasluznih gradjana...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Već se otvarala ta priča nema mjesta u CG đe neko bez predrasuda i sa normalnim stavom ne može poći to što pojedini gledaju kroz izolovane slučajeve što se zumiraju po fejsbuka,Twittera,Instagrama šta li već trovačine društvenih mreža i novinarstva na dnu dna je druga priča.
Sve ovo što se lansira su udice pa ko se upeca,upecao se.Od gradova se prave punktovi po medija đe ovaj ili onaj ne može poći a da mu neko haos ne napravi.Obiđeš Crnu Goru u RL pa se uvjeriš đe svaki grad ima nešto lijepo i za viđet i sa ljudima popričati o svakodnevnim stvarima vezanim za mjesto đe je.Kako to turisti prave video-e đe bukvalno ishvale ono pozitivno đe god odu od sjevera do juga može li se tako obić Crna Gora valabogu?
A to što političari dižu među/nacionalne/vjerske tenzije su baš što neko reče pred izbore sjutra će svaki komšija sa drugim da živi kako mora jer druge nema.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ali ovo stalno ponavljanje riječi HAOS oni jadni ne mogu da prihvate da bilo ko drugi moze upravljati i obavljati bilo kakve funkcije.
Evo pretekosmo i bez DPSa pa ne vidim da nam je gore nego pod njima.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kako može da funkcioniše grad normalno bez DPSa?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Vjerovatno je mislio na preletace pa svoj svome ne moze nista zavrsiti....
Nego jel ko slusa sta ovi kandidati pricaju? Ima li iko da je nesto pametno predlozio???
Pitanje za vas kolege sta su predlozili ljudi koji se kandiduju za gradonacelnika?
Koje predloge ili "mi znamo kako"...
Ps da nije ko predlozio besplatna parking mjesta ? Nije vam od baba ostalo
Funkcionise isto sto se tice svakodnevnog zivota lise stvarno onih biciklistickih staza sto su bile avetne.
Daj ljudima ono sto zele i nista ne mijenjaj
Meni je super sa novim vlastima.
Porez na stan sa 230 na 410€.
Hvala na ovom uspjehu.
Ali zato 450>222
Tko leti, vrijedi...
pokazatelj kako je radila uprava ne treba tražiti u dpsu ili dfu ili nekoj trećoj partiji. no u činjenici da stranka koja je dala gradonačelnicu, dakle osobu koja je dvije godine bila na čelu grada, nisu stavili kao nositeljku liste. čak je i df opet stavio JBB a ovi nisu smjeli. tako da, sami su rekli šta misle o njenom radu. doduše, Spaka je radi dfa i bs svoje ministre puštio niz vodu
Poziv na pomirenje.
Lik postao direktor u CEDIS.
Tko leti, vrijedi...
ada u Nikšić u kafanu śedneš i piješ sa ovim i zaebavate se. nema veze što mrzi Crnogorce, al bitno u kafani kakav je. tako meni rekoše na forum
Ne znam koga mrzi,ali ovaj kafane nije gledao u Niksic, ako ne racunamo izbe po Župi,a sve dok je lizao goozice svakom vlasniku Boksita.
Ti si gleda Nikšić u kafane izgleda taman ka i on.Možda neke u zabiti sa svojim pajtosima se on zabije.
Čovječe što si bacio toliku safru na Nikšić koja je muka?Prošli vikend bila neka ukrajinsko-ruska (jazz) grupa u Propagandu ljudi sjede slušaju muziku,uživaju e'o sve ovaj bi se uklopio tu o čemu pričaš ti?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 05-09-24 at 15:48.
Varvari na aparatima.
O delijama tek da ne pričam.
Lokal patriota veli.
E qq...
![]()
Love, peace and respect.
Staze po trotoarima za pjeshake ali svugdje,bih ukinuo,par puta me za dlaku nisu razvalili shto na biciklima shto na trotinetima,a staze za pjeshake su valjda za pjeshake i predvidjenje,pa neka neko ko je shkolovan za osmishljavanje i planiranje tih staza smisli pametno rjeshenje,e ne ovo ludilo...hodash,ne smijesh se opustit jer nekom debilchicu se zuri ili mu se trka,jbg.
...
jel Ustavom zabranjeno čoeku u CG da navija za Partizan? eno gradonačelnik Cetinja je Crnogorac i veliki navijač Partizana. bio čoek u Arenu da gleda tim za koji navija i najvećeg evropskog trenera ikada i pisali svašta o njemu. ja ne znam da li su dvije osobe tada stale u odbranu toga čoeka. ostavite se ovija budalaština
jesam li manji Crnogorac što ne navijam za Budućnost? varvari su svi dfovci, mrze Crnu Goru. to su ljudi koji svaku utakmicu vrijedjaju muslimane. meni je drago što ne dijelim vrijednosti sa njima
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks