Neki majstor ko pravi neke konstrukcije od metala, da znate?
Unutrašnja za kupatila.
Nisam htio drvena čitaj ivericu da ne bude da nabreknu od vlage.
Neki majstor ko pravi neke konstrukcije od metala, da znate?
Damjan, odličan.
068/772-073
Da nemaš možda nekoga ko radi takođe i PVC kao staklo neko, vazne i nešto?
Neće nabreknuti od vlage sem ako ne leže u vodi. vrata obično stradaju, pogotovo štokovi, ako ih skrate a ne okantuju ili premažu silikonom. kod nekih ljudi kad se čisti kupatilo to je poplava, u hodnik voda izlazi i onda štokovi leže u vodi a nekad i krilo i to brzo propada.
Postaviše ovi vrata exspresno. Izgledaju vrhunski.
Samo još keramičar da obradi oko njih.
Od porudžbine do ugradnje 5 dana.
https://mnproduct.me je firma ako nekom bude trebalo.
preporuka i kontakt majstora za hoblovanje i lakiranje parketa,NK?
hvala gospodo!
Jel mi se čini ili je ovo pre pre previše za bravariju. Ponuda od jednog tipa.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Nam da je ova aluminijska bravarija sa ovim termo prekidom najbolja koja postoji, tako da pretpostavljam da zbog toga nije jeftino.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Nisam doma, a vršim neke prepravke u stanu, konkreto majstori su mi premiještali vodu za kuhinju.
Nisam previše stručan, ali na šta ovo liči? Ja se ne razumijem, da li se to ovamo radi ili je fušeraj u pitanju?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
nijesma ni ja strucnjak, ali po meni je taj nagib kriminalan... jeste da je sudopera i da nece biti vecega otpada, ali mislim da to ne bi trebalo tako
Čuli smo se, ja sam malo požurio sa nervozom. Odvod je zapravo spojen na vertikalu u ćošku, pa se za prošlu kuhinju iz ćoška izvlačio u lijevo, a za ovu sada u desno. Zato je ostalo da izgleda ako da odvod ide u V, odnosno da treba da ćera vodu uzbrdo. Elem, sve je ok, danas to krpe sve.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Meni ovo izgleda da je ova odvodna cijev (fi50) "starija" od zida. Mogla bi keramicaru praviti problem
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Nije, u ravni su. Popunjeno je i poravnato cementnim lijepkom. Neću pločice stavljati preko jer svakako ide kuhinja na to sve, a i za slučaj da se nešto desi/zapuši, prilaz je lakši.
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
za sudoperu - nista (ako nemas npr onu drobilicu)
za bilo koji drugi odvod moglo bi da se zacepljava
star kod nagiba je da treba da budu <1% jer su jos rimljani (a i prije njih) znali da je to idealna mjera dje voda moze da nosi cvrsti otpad... sve preko toga, voda ide, a otpad stagnira iz nekih razloga (neko strucniji bi znao kako i zasto)
zato se kroz zidove kanalizacija uvijek vodi da je ili sve po 90 u odnosu na pod ili sa minimalnim padom
ali ako je radilo sve ove godine, radice i dalje garant![]()
Imate li preporuku za nekoga ko radi one letvice i panele da se kaci tv na to ?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ovo izgleda extra
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izgleda ali plastika.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks