E kad bi se tako dobijalo...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samo ciljas da ti dobitak ne predje 300 eura po tiketu malo vise papira u ruke ali drzava moze da se slika
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
E kad bi se tako dobijalo...
Imajući u vidi da profiji igraju singlove, oni će lagano posložit tikete da ne plate ništa.
SirotiLJa koja slaže gomilu parova i od čije gluposti žive kladionice, platiće.
Kao i uvijek. Jbg…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
https://www.cdm.me/hronika/podgorica...a-ce-je-ubiti/
Jos jedan zreo mladic ... da se ne grijesimo mozda bi njega trebali redovno silovati u zatvor da osjeti posledice svoga cina...
đe su one besmislene priče kako mu je napravila haos od života,uzela dijete (kao da nije njeno) on duša jedna od momka...fuj.
ć, trebalo je da cuti i trpi
nothing comes from violence and nothing ever could
Ево одличног примјера да држава реагује.
По мени најбоље би било да пружи отпор приликом привођења или спровођења.Иф ју ноу ват ај мин.Да пичкицу измастиљају мало.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Црногорце је одржало црногорско срце.
https://m.cdm.me/hronika/rozajac-opt...a-je-ostavila/
Vidjeh na slikama ovog momka. Zenjen pet puta prije ove, krimi rad ocigledan, imaju li te zene imalo mozga prije nego svjesno udju u brak sa "kriminalcem" i neandertalcem?
Ali ljudi, vristi iz njega da ce da je bije i maltretira i ona je ladno izabrala da se uda za njega. I plus zna da institucija nema da je zastite
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ko se ugrađuje 19 miliona u trošku države? Studio?
https://x.com/KonteZanovic/status/1831701583224000829
Love, peace and respect.
Дританова влада за прошлогодишњи буџет одредила 100 милиона еура за пројекат.Не 120 милиона.
То је пребачено и за ову годину, плус што је Лажојкова влада повећала износ за још 20 милиона еура.
Сад чујемо да ће то бити износ без ПДВ-а, можда и да ће пројекат бити ослобођен.
Питање је шта је у тих додатних 20 милиона.Лако може бити да се ради о наоружању.
Иако није прецизно речено, али ако погледамо што све сенегалски бродови имају, можемо рећи да ту иде један топ 76мм, два топа 20мм, морнаричка верзија ракетног ПВО система Мистрал, противбродске ракете Марте 2.
Даље сенегалски бродови немају могућност противподморничког дјеловања, а наши ће имати, барем тако, између редова каже Краповић.
Који су пакет наоруажања наши трговали, директно утиче на цијену.
То треба питати министра, а то нико не пита, јер се у ово разумију ко Марица у криви.
Јер ако добијемо све што и Сенегал плус противподморничко дјеловање, мислим да смо не добро него одлично прошли.
Имаћемо двије веома озбиљне корвете.Тако накићени наши бродови не би имали велики борбени комплет, али од свега по мало, ови бродови би били веома снажни за своју класу.
Може се купити и голаћ са једним топом од 20мм, и сигурно много јефтиније, али то би тек било бацање пара.Купиш нешто да немаш ништа.
Потпуно ми је нелогично повезовање Пољака, обзиром да Французи сами држе своју намјенску индустрију, и све сами производе, не би дозволи Пољацима ни да привире.
Иначе изузетно подржавам пројекат, познајем лично неке бивше официре укључене и мислим да је од изузетног значаја то што се и брод и напружање и оружани системи купују на једном мјесту.
То може још само код Амера.
Право је питање шта смо купили од наоружања и оружаних система.
Last edited by BAR; 05-09-24 at 20:43.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ove dvije priče govore o endemskom siromaštvu koje je naša jedina istinska tradicija. Mi smo sirotinja. Sve nas je gladan ***** pravio. Mi smo prvo ontološka sirotinja, pa tek onda Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Albanci, pravoslavci, katolici, muslimani, blablabla.
https://m.cdm.me/kolumne/izdali-smo-...i-i-crnu-goru/
Tko leti, vrijedi...
Најбоље (најреалније) пише кад је песимистичан.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
https://www.cdm.me/drustvo/iguman-ma...kari-mafijasi/
podrška za čoeka, oće ljudi izgleda da se bave i crkvenim poslovima. a ne znaju prosto proširenu rečenicu sastavit
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ova prica koju prica abazovic je na nivou glasaca koje nit zanima ova tema, nit zele da se bakcu sa istrazivanjem ili slicno....
Ovo je lako provjerljivo....ispostavice se ino faktura od strane proizvodjaca i znacemo tacno koliko je placeno...na taj dio ce ici PDV i ostali ZTN;
Al lijepo je rec da se neko ugradio 20 miliona bez ikakvih dokaza....i to on da prica koji najmanje prava ima za to uzimajuci u obzir da jos ne reče ko mu je nudio onaj 21 milion eur?
I zasto nebismo vjerovali da je mozda i uzeo taj 21 milion eur s obzirom da se posle toga otislo u rušenje Vlade CG sa DPSom.... sličan je nivo price i konstrukcije;
Za rušenje vlade sa dps 21 milion, za rušenje države Crne Gore i predaju u ruke sns i ss bio dovoljan video snimak.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Пластичне операције, скупе дјевојке, брза кола, куће, авиони, камиони.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks