nema odavno protesta, ne znam kako sad broji ljude
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Lokalna vlast je na celu sa ivanom vukovicem u izbornoj godini (2022) zaposlila preko 500 radnika, od cega 250 u tehnickom mandatu, znaci nakon sto su izgubili vlast. I jos su svima osjetno podigli plate, posteno!
Toliko o partijskom zaposljavanju.
Umoran sam od svega sto znam
Sanjate me momci vidimrent free sam vam u mozgu 24h
Terapiju neku uključite
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nego momci, mislim da ovoga treba micat ne znog laganja, što je omiljeni sport svakoga Lažojkovog svjedoka.
No brate zato što je debil.
Jel ovo realno?
Čuvena poslovica:
Dobar lažov mora imati odlično pamćenje.
Ovaj ka zlatna ribica.
Last edited by Gagarin; 04-09-24 at 16:01.
Tko leti, vrijedi...
“Saša budi čovjek, reci istinu! Saša, nije sramota što si bio dvije decenije u DPS, to ti kažem ja koji nikada nisam glasao DPS. Ali, sramota je da obmanjuješ građane Podgorice i Crne Gore da nisi bio u DPS, kad postoje dokazi i svjedoci svih kampanja koje ste radili zajedno. Saša, budi čovjek, nemoj Spajićevim lažavim stopama da ideš, ne priliči ti jer si profesor. Sve ovo što negiraš gledaju i čitaju tvoji studenti, nemoj da im daješ loš primjer i da padaš u njihovim očima, a već rapidno od sinoć padaš”, kazao je Milović.
“Kaži ljudski: “Bio sam u DPS, nisam više, promijenio sam političko mišljenje jer svako ima pravo na to”, i idemo dalje. To je ljudski, to je vaspitano, to očekuju građani od jednog profesora – da ne bude politikant. Budi, kao recimo Olivera Injac, koja vam je prva na listi, a koja se ne stidi što je bila kadar Veselina Veljovića i Duška Markovića u MUP, koja se ne stidi što je radila izbore za DPS, što je skupljala potpise, a na Zabjelu i UDG agitovala i radila “Siguran glas” za DPS. Bez ako i u nju, u međuvremenu, nije ušao duh Milojka Spajića, kao izgleda u tebe pa negira opštepoznato. Profesore, ovo do sad je čista nula poena, ali imaš popravni, nije kasno”, zaključio je Milović.
Имао Зорица смисао за хумор.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Odjednom je Zorica simpatična. Dok je bio u ES sve najgore
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam je li mi smiješno ili žalosno ovo međusobno mazanje govancima nekadašnjih saradnika.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
И једно и друго истовремено. Факат је да сви они глуме неко политичко поштење а зна свак ко су и што су.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
I ova ljubav dva krila SDPa koja je uspostavljena posle teškog razvoda baš me zanima oće li biti plodotvorna u smislu glasova.
Nekako su mi oni najveća nepoznanica ovih izbora u Podgorici.
Procjene su vidim od toga da ne preskaču cenzus do dvocifrenog broja glasova-baš ne znam što da mislim.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Pozabavicu se ovdje malo likom i djelom doticnog gospodina Mujovica.
Imao sam priliku ili nepriliku imati sastanke sa njim u nešto širem sastavu ,jednom dok je bio dekan
a dva puta dok je na poziciji Ministra ,..što i sada obavlja.
Prvo što sam primjetio je da je to persona od preko nekoliko neurotičnih poremeaja,..od kojih ni jedan nije liječen,
od teških neuroza , šizofrenije i fobija ,sa đizotipskim i sumanutim poremećajima, poremećajima ponašanja i afektivnim poremečajima
raspoloženja, ali i ozbiljnim poremećajem ličnosti koji se manifestovao bukvalno nakon svakog od tih sastanaka.
U srećno državi ova persona bi bila u mentalnoj instituciji,...kod nas on predaje djeci ili što je najgore obavlja bitne državne funkcije.
Najkarkterističniji od njegovh pioremećaja je da je istina samo jedna- tj njegova , koju je on kreirao u glavi, ne na osnovu činjenica , fakata
ili dokumenata već na osnovu ko zna čega. I toga se drži kao pijan plota.
Ne dozvoljava sugestije, drugačija vidjenja ili ne daj bože milsjenja od njegovog, njemu savjetnici ne trebaju,
a na poziciju 2 državna sekretara u svom ministarstvu je doveo 2 bezlična mlada beskičmenjaka koji mu se ne bi suprotstavljali ni oko čega
AKo jedan od državnih sekretara ima 29 god, a drugi 31 god jasno je o kakvom nivou iksutva je riječ na tako bitnim pozicijama.
Sa druge strane dirketori i menadžment energetskih kompanija su ga provalili i u razgovorima sa njima koje sam vodio , na temu kritika
koje redovno na njihov račun ispaljuje putem medija - oni samo kažu Ma pusti Mujketa nek luduje, svi znaju da je šizika ,
Što je još gore na poziciju direktorata za energetiku je doveo vječanog kuma svoje žene,..koji je ekonomista i radio u bankarstvu na nižim pozicijama,...mlad i takodje neiskusan
a o energetici pojma nema,..ali to je manje važno.
Tužno ili presmiješno.
Usput , tokom ove i naredne godine zemlju i Vladu očekuju arbitraže u stotinama miliona za biznise koje je ovaj degenerik zaustavio
Pod hitno bi se trebali uvesti psiho provjere i dubke psihijatrijske procjene svih državnih dužnosnika na najvišim nivoima...-ovaj bi odmah dobio uput za Dobrotu.
naravno on se vješto ukriva,...ali ispod površine je sasvim jedna druga teško neurotična ličnost,...-evo nažalost ga je zapalo što putem DPS, ili PES da pokriva bitne pozicije
Usput na poziciju Dekana ga je imenovao bivši rektor Bjelica,...visoki oficir DPSa ranije,...
Opšte poznato je da niko ranije nije mogao biti dekan ,ako nije bio najmanje podoban,..mada su dekani većinom bili i članovi i aktivisti,..
ali eto Mujke opet ima neku drugu istinu- svoju !!!
I nikad niko drugi ni za što ne može biti mudriji ili pametniji od njega,...prosto je takva narcisoidno šizofrena persona
Sve ovo sam pokušao objaviti na nekim portalima ili u komentarima ,..ali tamo je teška cenzura
Last edited by Dimitris; 04-09-24 at 17:04.
Zdravi i normalni ne može napredovati kao sto vidis. Ima masu ljudi koji bi rado vratili dps, eto i čemu da se covjek nada. Kako da se krene naprijed? Da ima naroda ka' što ga nema bojkotovat izbore i samim ti sve ove partije bi morale da nestanu, ali opet i to da se desi nikakvi smo opet ćemo dps napravit. Nema srece
Mujović sve objasnio!
Samo je malo bio
Maltene, virio.
Ovaj debiluk jedino može Bogdanović da sastavi.
https://www.vijesti.me/v/722587?utm_..._share_counter
Tko leti, vrijedi...
Zna za onu, svakoj priči u CG dva dana dosta
Osim ko je pušio o trošku države![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nikolić(DPS)→Mujović:Niko te ne može nagrdit ka nagrđeni
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
E moj Mujovicu, kad si dopustio da te Nikolic pegla..
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
jedan ovako zanimljiv tekst, portala koji je vlasništvo najjače vladajuće stranke - dfa
https://borba.me/koncert-za-nermina-...ija-podgorice/
zanimljivost je ta da borbi nije smetalo kada su se po pg pjevala četničke pjesme, skandiralo ratnim zločincima, kada su se vrijedjali CrnogorciVečarašnji koncert poslao je poruku islamizacije Podgorice. Klicalo se Podgorici i podgoričkim sokacima i Sastavcima, starim i novim ljubavima, Ribnici, Sitnici i Morači, Gorici i LJuboviću, Zeti i Plavnici, Brijegu od Morače i Sat – kuli… I jasno je poručeno da sve to pod svoje i na okupu drži Nermin Abdić, a svi ostali su nepoželjni i nemaju pravo da svojataju i smatraju svojim podgoričke znamenitosti!
još jedan onako dio, prilično ovaj to
znači musliman ne smije da bude gradonačelnik PG. ovako razmišlja i dostina forumašaNermin je ipak Nermin, pa i neka je DPS-ovac hiljadu puta, ali ipak on pripada religioznoj i nacionalnoj manjini i teško može da pod svoje skute objedini ono što je Podgorica bila, a i danas je. Ipak, ovaj grad je naselje pravoslavnih stanovnika i njihova tradicija, posebno pjesma, je i ova koja se večeras raspojasala ispod Sat- kule i koja je bila upućena jednom Nerminu i njegovoj stranci!
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moze li jevrej? Ili Hriscanin? Mozda i ateista da bude gradonacelnik
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Divan tekst, treba što više ovakvih uradaka objavljivati, čisto da znamo što nam sugrađani misle i žele.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Kakav gadluk od teksta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks