Originally Posted by
extravaganca
Pola vas ne spava zbog Vučića (nema koga nije kupio i sa čim se ne pita) a druga polovina od Joanikija
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
jasno se vidi da je sns kupio abaza i sad spajka. kao i njihove stranke. jer da nije vukli bi poteze koji idu u korist ovoga naroda i države a ne protiv

Originally Posted by
Tripleta
To ti mislis. U stvari ne mislis, nego si vazda volio da balansiras jer ti je stalo do tudjeg misljenja, a i sam si svjestan da i opozicija, a i svaki Srbin na planeti, misli da su Crnogorci Srbi. Njihova politika prema Crnoj Gori je uvijek ista, nezavisno od toga ko je na vlasti. Jednostavno moramo da se distanciramo od njih ali to je nemoguce kad su nam na vlasti Srbi.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
politika zvaničnog BGa prema CG jeste uvijek ista. možda malo mekša za vrijeme Djindjića al sa jasnim ciljevima. vazda na istim osnovama - Crnogorci su Srbi, istorijski to je naša teritorija, Boka srpska zemlja etc. svaka paralela sa izjavama Kremlja vezanim za UKR je slučajna
zato napisah onome putinofilu na drugoj temi. sreća CG je ta što smo u NATO, jer bi se opet slali bataljoni da nas upozaravaju ka krajem devesetih
upozna sam dosta Srba koje na CG gledaju totalno drugačije u odnosu na zvaničnu politiku Beograda, te prema tome ne mislim da svi gledaju isto na CG. boli mene ona rabota za tudje mišljenje
ima li dosta Srba koji su na fonu politike BGa. najjače da nema
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bookmarks