Ne znam kako ZBCG i ES idu ka novom mandatu u Kotoru kad nisu ni bili na vlasti.
ZBCG izašli odmah na startu ali je vlast opstala tako što su 2 odbornika DPSa dala podršku dok je ES otvorio kancelariju nedavno.
Nova anekta za 3 opštine radjena od 26-28 avgusta na reprezentativnim uzorcima
Podgorica, ažurirane liste u skladu sa najavljenim koalicijama, u odnosu na prošlu anketu ES+DCG zajedno imaju manje nego individualno na prošloj anketi gdje su bili na 32,7% dok sada u koaliciji zvaničnoj imaju 26,4% tako da narod nije pozitivno reagovao na tu koaliciju.
Pad bilježi i ZBCG koalicija u odnosu na početak avgusta za 0,5%.
DPS bilježi rast od 5,2% čak.
Es, dcg i zbcg nemaju većinu ako ovakno bude.
U Budvi velika promjena u odnosu na zadnje propale izbore, narod će izgleda kazniti loše vodjene pregovore Nikole Jovanovića koji po ovome gubi skoro 10% i ide se u pravcu da vlast formira zbcg sa pes i dcg.
U Kotor kako stvari stoje es, dcg i zbcg idu prema novom mandatu, mada nije nemoguće da bude iznenadjenja.
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne znam kako ZBCG i ES idu ka novom mandatu u Kotoru kad nisu ni bili na vlasti.
ZBCG izašli odmah na startu ali je vlast opstala tako što su 2 odbornika DPSa dala podršku dok je ES otvorio kancelariju nedavno.
Netacno za kotor skroz. Osnovana grbaljska lista koja ce masu glasova da pokupi srpskim partijama. U kotor ne postoji ucg jer su osnovali kotorski pokret a stoji da su sa df-om. Stavljena i stranka duska markovica koja nema odbor u kotor. Takodje nema ni kumburovica koji ce imati par odbornika. Plus masu ce jos gradskih lista da bude. Dps nema trika da ima ovoliko glasova nego manje. Tako da ova anketa nidje veze sa vezom nema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by retype_htc; 01-09-24 at 14:23.
Ни за Будву ми се чини да није ок, превелико осипање Јовановићевог покрета, јел ово рађено за ЗБЦГ коалицију, умију они да избаце окакве ствари пред изборе?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pa lucke u zadnjih par godina redovno izbacuje rezultate anketa koje df naručuje. Obiĉno i navede da su u pitanju df ankete.
Po rezultatima bih rekao da je prije DPS naručio nego DF.
Mislim anketa ko i svaka druga, uglavnom ne predstavlja realno stanje na terenu.
Last edited by lucke91; 01-09-24 at 14:43.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Vala ako Dusko Markovic dobije 7% glasova u Podgorici necu rijec jednu vise progovoriti na temama koje progniziraju rezultate bilo kakvih izbora.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by kurogane; 01-09-24 at 18:24.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Znaci dps glasa svako cetvrti. Ko su ti ljudi, evo na forumu nema niko![]()
Umoran sam od svega sto znam
Nego sam htio da pitam, sredjeni su glasacki spisi. Ono sto traze evo 30 godina? To sada vise nije problem?
Bukvalno niko ne pominje
Требаће мало времена.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da je neko spreman na sve kao uraši -> da ne vjeruje čovjek.
ovako neki tvoj drugar vidi kako do pobjede na lokalnim izborima u PG
https://www.in4s.net/kako-pobijediti-u-podgorici/
znači kapela na Lovćenu dovodi do vlasti u PG. zanimljivoУ том смислу, чланице дате коалиције треба да се јавно обавежу да ће након објављивања резултата пописа становништва, по хитном поступку и преко извршне и законодавне власти, покренути сљедеће иницијативе:
изгласавање српског језика као званичног у држави;
изгласавање црногорске тробојке као народне заставе;
избацивање спорне строфе из државне химне;
повратак Његошеве капеле на Ловћен (без измјештања или рушења маузолеја).
Јавно покретање таквих иницијатива и њихово убједљиво образложење током изборне кампање омогућиће бољи резултат за коалицију, док ће остварење иницијатива (олакшано резултатима пописа) омогућити постављање темеља за општенародно помирење у Црној Гори.
i ovo je zanimljivo
jel moguće da uraši mrze srpstvo? pa zar abazović nije najveći junak tvoje partije od sloba, karadžića i mladića? kako sad antisrpski projekat to?Уопште, резултат двије листе владајуће већине на општинским изборима у Подгорици треба да буде такав да онемогући листи Милатовића и Уре да представља тзв. тас на ваги, који би у том случају уз подршку ДПС -а учинио све да српске представнике уклони са било којих позиција власти. Остварење злоћудног антисрпског пројекта Прве и Друге фамилије не смије бити дозвољено.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Luka Rakcevic ce biti novi gradonacelnik pg. Po meni to je nesto najbolje sto se pg moze desit.
Ako ne onda ce pg postati budva…
Front i ove prevare nemaju ni blizu vecinu tako da…
Jel na strika...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Velika gužva kod sat kule.
Kolaps od nepropisno parkiranih auta.
Veliki skup - 350 osoba tu staje ima ih 500.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks