vidi da ne rade oni
https://www.instagram.com/tobi.mne/?hl=en
Zna li neko ima li kod nas da se kupe ili repariraju baterije za Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop, model STYTJ01ZHM.
Naravno da se isplati jer novi kostaju od 105 EUR. Hvala.
Ajmo jedan market research
Ima li ko iskustva sa sljedecim usisviacima (Ili slicnim od istoga proizvodjaca) - internet je podijeljen od toga da su smece do toga da se jedan brend na Dy treba zabrinuti
https://okov.me/mn/proizvodi/stapni-...visivi-rowenta
https://okov.me/mn/proizvodi/robot-u...bijeli-rowenta
Takodje, u obzir dolaze i preporuke za ostale brendove u sliconome cjenovnome rangu
Ja imam Xiaomijev stapni. Prije godinu i vise kupljen. Bolji nisam koristio,izvuce sve iz tepiha....robot je dobar ako nemas tepiha pp stanu,ako ti je sve parket i plocice,za to je ok. Za tepih je slab.
Sent from my S23+ using Tapatalk
Potpisujem iako je dosta nas reklo manje-vise slicnu stvar, vise puta na ovoj temi i temi o robot usisivacima.
I ja koristim Xiaomi stapni i (pre)zadovoljan sam. Xiaomi robot je tu onako usput a iskreno u zadnje vrijeme je slabije i uposlen, vise se na njemu kupi prasina n'o sto je on kupi
Mada je fer da kazem da recimo moj bivsi 'Electrolux' je vukao bolje i od Xiaomi stapnog ali kad 'svedem racune' ne zalim sto sam ga dao majci a ja presao na stapni koji mi je 10x laksi za koriscenje pa makar ne bio toliko jak koliko taj 'klasicni'. Posebno nakon 'pola baterije' gdje on sam sa max. snage spusti malo i ne vuce onako kako je vukao tokom prvih 50% baterije (iako je izabrana max snaga).
--------------------------
Do Not Disturb.
da se ne sjeca ko oznake toga xiaomi gospodina, da uporedim "performanse"?
*evo me kaaa auto za sezonu brod 25/26 da biram![]()
Ova dva usisivaca imaju totalno drugaciju namjenu iako su oba za usisavanje :-)
Robot usisivac je za svakodnevno kupljenje prasine, sto bas dobro radi tamo dje nema tepiha, a ovaj drugi stapni je za malo detaljnije usisavanje ali i ulaganje napora. Mene je npr robot (xiaomi mop P) spasio da ne moram da usisavam nikada. Sad on svakodnevno usisava a kad treba nesto detaljnije onda zena sve to detaljno usisa sharkom. Ranije sam se povremeno, i ja trebao ukljuciti jer je trebalo da se rucno usisava svaki dan :-)
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
pa ja i planiram da zaklopim krug
sto bi rekli monteniggerski - zato ja i kupih robota sto u umjesto mene sve rabota
robot za daily dusting i jurnjavu za dlakama od ljubimca, a stapni za povremeni deep clean ili po potrebi (tipa oko stola poslije rucka itd)
kod ove rowente me privuklo sto reklamiraju da im roboti imaju pet kit - neke naprednije cetke koje bi trebalo bolje da skupljaju dlaku od ljubimaca
ajmo ostali - ima li ko robote/stapne i dugodlake ljubimce?![]()
xiaomi mop p mi je spasio život (i brak), jer je gospođa vazda imala ideju da usisavamo kad mi se spava ili kad oću na pivo. ovako, pošaljem robota da odradi to umjesto mene, gospođa nasmijana a ja pjan.
philips magarica od usisivača je tu kad treba izvuć neki gadluk, a onaj ručni xiaomi na baterije za mrvice i varijante kad nam je muka izvlačit ovaj veliki usisivač s kraja na kraj kuće.
što bi stari crnogorci rekli: nema dana bez očinjeg vida niti braka bez 3 usisivača
aj uzdavlje
Samo kaercheri i neka munja rucna, kupljena u mobile shopu muzu za auto, ali prezreo te ostala za pokupit mrve i perje ljubimca. Dlakave u kuću ne puštam.
Dje mogu nac rostilj plocu koja se moze koristiti na sporetu (indukcija)
Mislim na ovo
Ima u Vitapur ali su ga napravili da dolje nije ravan vec da se stavi na jednu ringlu tj nije skoroz ravan pa onda nista ne znaci sto se npr na mom sporetu moze spojiti dva polja (ili ti dvije ploce)
Treba mi preporuka za ploču, rernu, mašinu za sudove, kombinovani frižider i aspirator, sve ugradno i da nije preko 3000 zajedno.
Drug mi radi sa Bosch tehnikom i daje mi po maltene nabavnim cijenama, ali kad uporedim karakteristike njihove, recimo rerne, sa AEG rernom ispada da dobijam baš puno više za iste pare.
Prevashodno Samsung, AEG i Bosch.
Beko, Gorenje, Whirlpool ne bih razmatrao, pogotovo ne Tesla, Vivax, Vox i ostalu bratiju.
Je li neko od vas skoro kupovao i koje modele, kako ste zadovoljni? Na šta posebno obratiti pažnju?
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
Pogledaj I Electrolux
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Meni Whirpool kombinovani radi bez greške evo 7 godina
Ja koristim iz Okova, odlicna je, bas za indukciju jer imaona spojena polja, ne moze svaka.
Edit: Evo je https://www.okov.me/mn/proizvodi/tav...34x27cm-mopita
Last edited by montenegrina; 23-08-24 at 14:05.
Valjala bi mi veca (da mi sve pokrije), sad cu tragat pod Tiganjima.
Moze li ovo da se koristi na sporet sa ravnom pločom, ne indukcionom?
Послато са 2312DRA50G помоћу Тапатока
Moze. Moje koriste na plinski. Fora je kada imas onu opciju da ti spoji dvije ringle, tj grijese ti cijelom povrsinom. Mada ja sad vikend kod mojih odradis super rostilj na Vitapur plocu i plinski. Za cas.
Samo sto vitapur ima barina tu da je kao deblje dno ali samo u vilcini jedne ploce i onda druga ne bi dodirivala plocu… za plin ne smeta ali na indukciju bas nema smisla.
Bas cu izmjerit, jer mislim da moze da ide veca, pa da stane jos jeda vrat![]()
Ima li ko iskustva sa ovom ves masinom? Jedan mi je majstor bas preporucio, kaze da se odlicno pokazala:
https://www.multicom.me/bijela-i-kuh...xw-110444.html
Beko se u zadnje 2 godine prosuo sto se kvaliteta tice
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nama na frizider Beko taman posle 3 godine pukla ona guma. Stari Ariston 12 godina cuo nije, a sigurno se 2 puta vise otvori tokom dana.
Last edited by GaD; 01-09-24 at 16:29.
Mislim da to nema toliko veze sa brendom (u ovom slucaju Beko) koliko sa cinjenicom da je danas sve znatno losijeg kvaliteta nego sto je nekad bilo.
Nekad su se stvari pravile da traju sto duze, sad se prave da izdrze do kraja garantnog roka.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks