Ne pratim RTCG ni prije a ni sada zao mi je ljude kojima je taj propali medij koji se jos od socijalizma nije koncepcijski promijenio osim sto su se mijenjali oni za koje radi glavni izvor informacija
Zasto bi dobijali otkaz, ovo je sad demokratska drzava. Siguran sam da je i dps tako postupao, oh wait pa oni nisu nikad imali potrebe za tim, samo ono preventivno je li teren prepoznao ili nije.
Inace sad putuju svi, i ovi i oni, a ranije nije ni bilo opozicije u rtcg da bi putovali. Sto se mene tice zabranio bi svima
Umoran sam od svega sto znam
Ne pratim RTCG ni prije a ni sada zao mi je ljude kojima je taj propali medij koji se jos od socijalizma nije koncepcijski promijenio osim sto su se mijenjali oni za koje radi glavni izvor informacija
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Objektivnost je potpuno irelevantna jer je nezakonito bio na funkciji.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ne reče ni ti podržavaš li nezakonito imenovanje Raonića, ignorisanje tri sudske presude, izvjesno ponovno nezakonito imenovanje Raonića i slično. Neću te pitat podržavaš li gostovanja raznih Stamatovića i prenose crkvenih događaja na parlamentarnom kanalu i slično.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zar ima većeg javnog interesa od poštovanja zakona?
Ti baš ne kapiraš. Nisu kapirali ni dpsovci, i oni su kršili zakon zbog "javnog interesa".
Prika, da ti neku uleti u tvoj stan dok ti nisi tu i renovira ga, održava ga bolje nego ti - po tvojoj logici treba da ga zadrži? Nezavisno od toga što nije njegov nego tvoj?
Last edited by NHM; 31-08-24 at 16:16.
Da ti odg. iako ne zasluzujes. Ko kaze da mi smeta zastava? Samo nemoj mi servirat zastavu dok ti iza iste kades i dok ti je pola zemlje gladno i na rubu siromastva. Radi mene mogu da je zadrze hiljadu godina ili da je promijene sto puta, meni je svejedno, od toga se ne zivi.
Evo ga, taman kao oni burner dps bot nalozi pred izbore.. Ovaj krug sam smislio ovaj krug sam stvorio![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pošto je proizvod nezakonite radnje, ne može da dođe na red za odgovor. Ali evo, da odgovorim. Ne, nije objektivnija. Je li zastupljenija "druga strana" u odnosu na dps vrijeme - jeste. To samo po sebi ne znači objektivnost.
Evo sam ti odgovorio. A tvoje relativizovanje kršenja zakona pokazuje na koji način je df zamišljao pravo, pravdu, pravnu državu i slično. Bukvalno isto kao dps. Čestitam.
Imam razumijevanje za tebe.
Kao aktivisti Nove srpske demokratije RTCG ti je vrhunski od kad je Raonikije tu.
Tvoga šefa u nebo dižu to je ok tebi.
Isto kao što ti je super da nema crnogorskih pjesama i zastava.
Jes da to plaćaju i neki drugi, ne samo članovi i aktivisti tvoje stranke, ali što ima veze.
I kod raonikija se neće ponoviti neki “Mehanizam” da se dira aktuelna vlast.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
jer ne misle svi ovo. i to ću ti vazda potpisati da je tako
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Čestitke Raoni.
Priča se da se najbolje pokazao od svih kandidata tokom intervjua.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks