Oduvijek. U Podgorici su u većini marketa (kad je Voli u pitanju) različite cijene.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Za Voli je to klasika recimo Super Voli ima super nabildovane cijene,i svaki u PG se razlikuje u zavisnosti od zone.
Ali,Super Voli je u elitni kvart.
Inače,ni ja ne uzimam plazmu jer kad smo bili u obilazak neke fabrike u Srbiji su nam ka studentariji rekli da se najgore smeće od brašna trpa u kekseve od tada iste zaobilazim u široke lukove.
Last edited by Bluemoon; 24-07-24 at 22:31.
Super Voli je gadluk, prilicno prljav i pun muva.
https://n1info.rs/biznis/na-hrvatskoj-granici-zadrzana-posiljka-kiselih-krastavcica-iz-srbije-povecan-nivo-pesticida/
Ijemo li ih mi da mi je znat? Ili to mozda salju namjerno samo u Hrvatsku da ih potruju
Last edited by masster; 25-07-24 at 14:49.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
E mi uzesmo neku teglu krastavaca, ne znam koji brend bijase, ja da ga rukom taknem, prsnu ka da je kasa u pitanju, cvrstina nul... Svaki takav, reko aj mozda u frizider da se stvrdne nemam pojma, uglavnom sjutra ista stvar te je zavrsio u smece.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
samo amfissa extra baby 🤍
nothing comes from violence and nothing ever could
Sigurno da su čuvani na hladnom i tamnom mjestu
No kad smo utvrdili paste vec, koju rizu uzimate?![]()
C proizvod, ona skupa sto se kuva kao pasta samo vremenski duze, odlicno ispadne.
U tolose preko puta volija odlicna lubenica, jos bolju kupih u danilovgrad grlic dje je rasadnik na ulicu kod Buda Brajovica top jos je bolja i sladja bila... mada je ovo kraj al za iducu godinu nek ostane zapis
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
malo je ovo. treba ga zaokružit na 10e. nema većih lopova no kod nas
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nađoh u jednom malom marketu pakovanje rafaela 4 kom po 90 centi. Čini mi se da je u ovim velikim oko 1,2 eura već.
Kupih 10 limenki ivi-breskva u Kips))
Nidje ga nema bez u Kips hahahah
Kako nema? Dosta cesto kupim, dje god sam ulazio u prodavnicu bilo ga je, makar do ove sedmice.
Nisam ispratio sve postove iznad, pa ne znam sprdas li se![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Po podgorici ga nidje nisam nalazio citi, konto lakovic voli , vele neki zastoj nema ga sto li vec... e kako mu se u kips obradovah))
Javni dje ga ima))
u par IDEA ga nema, nisam ga vidio ni u city (aroma)
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Isti na stocnu pjacu 50 eura)
Mici ih, polovni alat im je skuplji na pjacu no u Okov 2km dalje novi sa garancijom
Sensation sokovi od Sarajevski kiseljak, ima li ih kod nas vise? Prije 10tak godina ih je bilo svuda al nesto ne vidjeh odavno.
Maslinovo ulje Davidovic, pola litre je bilo 12e u Megu, jeftinije od svih ostalih u radnji a vrhunsko! Pravi ga momak iz Buljarice, sto je otvorio mlin.
Sent from my phone
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks